icon

Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?

janesm
29. pro 2006

Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂

petina1811
12. dub 2018

@apple_tree ty jsi přímo z Brna ? Na kolik vyjde ta akupunktura a bolí to ? Fakt o tom uvažuji ze bych zašla těsnější před ketem

apple_tree
12. dub 2018

@petina1811 Jj, z Brna. Chodim sem http://www.fildan.cz/ Jako borec mi neni uplne sympaticky, ale ma supr sestricku. A je fakt vyhlaseny odbornik. Vzdycky je u nej plno, ale objedna te klidne hned na dalsi tyden. Jinak platim 450 Kc, je to na necelou hodku. Jehly picha do ucha, hlavy, nohou, zad a pak bricha. To vpichnuti boli, ale pak uz ne. Vedle pichani si jehel na stimulaci je tohle vylozene sranda 🙂

mirda79
12. dub 2018

@petina1811 Já chodila na akupunkturu před a po Ketu,asi u čtyřech transferů na minulé klinice. A ve Františkových Lázních sem chodila taky. Myslím ale,že akupunktura na mě účinky neměla. Ale u jiných holek úspěch mít může

petina1811
12. dub 2018

@mirda79 a jak si psala o tom rekonektivní léčení z toho jsi mela jaky pocity a milisekund ze ti to nějak pomohlo ???

petina1811
12. dub 2018

Holky tak teď mi volal texl ze jak jsem mela poslany 3 vajíčka na pgs tak 2 jsou spatna a 1 ještě nevedi ze to se vyšetřovalo a posílalo v jiné várce to budou vědět do 23.4. Takže jsem to o brečela a bojim se ze i to 1 bude spatne sice Máme 1 už zamrazene ze ho nevysetrovali ale bojim se ze když budou všechny 3 spatne tak i to nevysetrene bude na prd sakra ja mam strach a nervy ach jo

apple_tree
12. dub 2018

@petina1811 Ale nee, to me mrzi :( A spatna jako geneticky? Hlavne se snaz si nepripoustet, ze jsou spatna vsechna, to nikdy nemuzes vedet. A treba zrovna to jedno zamrazene bude to vyjimecne, uvidis 🙂

denicl
12. dub 2018

@petina1811 to me moc mrzi Peti..vim a chapu co prožívas,ale jeste sanci mate..muze to byt prave to vase mimi👶🍀co je zamrazene..😊nevzdavej to..bojuj..bojujeme vsichni,proste musíme....

denicl
12. dub 2018

@petina1811 tak ted se obavám,ze kdybychom je dali take vyšetřit tak je mame urco taky spatne..pze nasi chlapi maji proste tu špatnou dna..😔ale co s tim vid? Abychom pak neřešili spermie dárce...Jenze na to ten muj nikdy nepřistoupí...😰

petina1811
12. dub 2018

Holky Děkuji jste zlate😇 trochu jsem se uklidnila a doufám ještě v ty 2 embrya co zatím máme ale hlavně v to jedno co ještě nemam výsledky snad to bude právě to naše miminko
Kdyby bylo potřeba další ivf tak teď už vím že vždy dam vyšetřit embrya pgs lepší vědět hned ze by to nevyšlo než se pak trápit po transferu ale jistota není nikdy v tomhle tom

apple_tree
12. dub 2018

@denicl Ja si nemyslim, ze je to tema spermiema a spatnou dna. Nasi chlapi jsou porad jeste v norme, i kdyz hranicne. A pokud se oplodnuje macs a picsi, tak se ty spatne vyselektuji. Muze to byt cokoliv. Blba nahoda, vek (nepostrehla jsem kolik vam holky je), nebo treba i spatne vajicko, protoze kvalita vajicek proste nejde jak vysetrit.

petina1811
12. dub 2018

@apple_tree taky si myslim ze je to třeba náhoda spatne vajíčko me je 26 tenhle rok 27 takže me to docela překvapilo ze byly zatím 2 spatne takže asi fakt tak kvalita ale s tou asi nejde nic dělat😕 fakt doufám že to jedno co ještě není výsledek bude dobre jinak fakt nevím jestli to zkusit znovu se svýma nebo mam uvažovat o darovanych fakt nevím ach jo fakt jsme myslela že tak 2 budou v poradku

denicl
12. dub 2018

@petina1811 ses mlada na to abys mela spatna vajicka,a ja taky😊nevynim z toho chlapy,ale diky špatnému dna tech spermii delaji to vysetreni tak to asi je o spermiich? Nebo ne? Zeptas se na to? Ono je to asi jedno jestli chodit na Kety nebo nechat vyšetřit za ty penize,ale mene to boli kdyz to pak nevyjde,Jenze ono to nevychází ani s těmi vysetrenymi,,tak babo rad,ze jo!,,😓držím moc palečky...🍀

petina1811
13. dub 2018

@denicl počkám ještě jak dopadne to jedno embryo a pak se kdyžtak objednám na konzultaci co a jak dál ale o darovanych vajickach zatím nepřemýšlím kdybych do toho šla znovu tak zkusím dlouhý protokol ten jsme nikdy neměla tak třeba by to bylo lepší ale to je ještě moc dopředu☺ pak ještě máme to jedno zamrazene tak do toho půjdeme i když je nevysetreny tak třeba by se chytlo😇 šance ještě nejake jsou ☺ myslím že kdyby jsem mela spatne vajíčka tak bych z 5 celkovych vajicek nebyly snad 4 blastocysty to by snad už odpadavaly dříve ne????

mirda79
13. dub 2018

@petina1811 Ahojky. Věřím,že to rekonekt.leceni mělo určitě pozitivní účinky na tělo. To,co sem u té paní zažila bylo pro mě přesvědčivý. Lehký na lehátku,máš zavřené oči a ona nademnou dělala něco s rukama, přitahovala energii. Najednou se mi roztrasly víčka,to nešlo vůbec zastavit,to sem se teda lekla,ona mi to prý zapomela říct,studený zavan nad obličejem,jak,když ti někdo tlačí na břicho. Přítel mi to moc nechtěl věřit,nebyl ale důvod si vymýšlet. Já to prožila a sem ráda za tu zkušenost. Moc držím palečky 🍀 🍀🍀, ať se to embryjko drží a vyjde to😇😇😇 a už jsou jenom samé dobré zprávy

petina1811
13. dub 2018

@mirda79 ahojky moc dekuji☺ kolik vy jste meli posláno embryek na vyšetření a kolik jich bylo dobrých? Dneka jdeš na krev vid? 🍀🍀🍀

tynka75
13. dub 2018

@petina1811 taky mě to mrzí, někdy si příroda prostě dělá co chce i přes všechna vyšetření...Ale mysli na ty dvě co ještě máte, šance jsou a naděje umírá poslední 🙂

petina1811
13. dub 2018

@tynka75 přesně to mi říkal pritel ať se nehroutim ze Máme ještě 2 embrya a pak kdyžtak ještě poslední pokus na pojistovnu tak ať to nevzdávamám ze je furt šance a naděje jinak ti moc děkuji za podporu 😉

mirda79
13. dub 2018

@petina1811 Bylo jich poslaných 9, 5 jich je geneticky zdravých. Byla sem na krvi, výsledky až v pondělí

petina1811
13. dub 2018

@mirda79 👍

denicl
13. dub 2018

@petina1811 s tema blastocystamq ja ti proste nevim,ja mela zavedenou jednu ackovou,nechytla se,pak expandovsnou taky krasnou a taky se nechytla,do ted nevim proc,asi to tak melo byt a ten nas cas jeste nepřišel. Na Ketu jsem nebyla,pze jsme nikdy nic nemeli na zamrazene,ale treba ty dve jsou ty nase prave😊 hlavni je,se z toho nejak nezbláznit a nehroutit,a jak rikas mame jeste posledni pokus na pojišťovnu a dva bojovníky..tim jeste nic nekončí..verim,ze se take dočkáme,jen trochu pozdeji nez bychom si prali..😊 ja se ted snažím radovat z maličkosti,mam skvělého chlapa,který me miluje a to je taky dulezite🍀😇to mas určo take😍

petina1811
13. dub 2018

@denicl ano mam a díky bohu za to 😇😇😇😇 ja jsme to myslela takže ze kdyby jsme mela spatnou kvalitu vajicek tak by podle me nedosly az do blastocysty ale ro si myslím ja nevím jestli to tak je na to se kdyztak poptám Texla kdyby nevyšEl tenhle 3.pokus jestli si myslí že je to chyba u me ze mam spatnou kvalitu vajicek nebo proc. A nebo jestli mám uvažovat o darovanych atd na to bych se pak všechno musela poptat a poradit se s odborníka ale doufám že to nebude potřeba 😐

apple_tree
13. dub 2018

Holky, ja jsem o tom hodne premyslela, co bychom delali, kdyby nesly pouzit pritelovy spermie nebo ma vajicka. A do darovanych bych asi nesla. Ja chci proste nase spolecne dite. A pokud by to neslo, tak bych radej sla do adopce. No doufam, ze tak daleko to u nas nedojde, ale proste jen o tom premyslim.

petina1811
13. dub 2018

@apple_tre nad tím taky občas přemýšlím ale VŽDYCKY nám řekli že s partnerovym spermiogramem ivf udělat lze ze jsou Ruzne techniky my ted meli pisci a masc a moje vajíčka nevím jestli se dají nějak vyšetřit jestli jsou kvalitní ale snad jo když vždy dojdou do stádia blastocysty ale teď po vyšetření pgs Máme 2 spatna a jedno ještě nevíme jak dopadlo ale to hold je asi příroda ze se v kvalitní blastocyste najdou chromozomalni vady nebo nevím jak to vse je 😕😕😕 ale Aleši bych do darovanych vajicek šla ale do spermii ne

petina1811
13. dub 2018

@denicl Prosím te jak jste to meli z placením zamrazenych embryi? PlatilI jste to v den transferu a kolik to je penez? Já si teď říkám ze to jedno co je už dávno zamrazeno ze jsme to neplatili tak nevím kdy se bude platit, ale taky nevím jestli když máme to pgs jestli není to zamrazeni právě v ceně pgs😕😕😕ale zase to jedno neslo na pgs tak fakt nevím @mirda79 nevis jak jste to meli vy??

denicl
13. dub 2018

@petina1811 mrazeni prvního 4tis. Kazdy dalsi 1tis. S tim pgs to nema nic společného. A neboj,dopadne to dobre..a ano platili jsme to v den transferu,v tvém případě Ketu..ty myslenky co nas napadají jsou sileny,my s pritelem take říkali,ze pak jeste ten dalsi pokus a pak uz adopce..ale zatim proste jeste sanci mame😊holky,jedu na nakupy,koupim si neco pěkného.

petina1811
13. dub 2018

@denicl tak to je náhoda my jedme zítra nakupovat tak si taky trochu zlepším náladu ale řeknu ti to čekání na telefon který rozhodne jak to jedno embryo dopadlo je zatím nejhorší ze všech 😧

denicl
13. dub 2018

@petina1811 to verim,uplne chapu jak se citis..😔

mirda79
14. dub 2018

@petina1811 My jsme celkovou částku za zamrazeni embrijek platili 11 tisíc a máme je tam zaplacený do září

petina1811
14. dub 2018

@mirda79 kolik jich máte zamrazenych ?

mirda79
14. dub 2018

@petina1811 8 jich máme zamrazenych

Strana