icon

Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?

janesm
29. pro 2006

Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂

petina1811
27. dub 2018

@ivivka tak držím palečky ať se povede, kdo vam delal ET? Jinak ja taky žádný extra režim nedrzim co chci tak dělám do prace taky chodím jsem u pc a občas vylezu na dílnu a něco odnesu a prinesu😀 a ani nic nepocituji zvláštního ani donést nebo tlak v podbřišku tak to snad nevadi😕 jsem teprve den po ketu a už bych chtěla vědět jak to dopadlo ☺

ivivka
27. dub 2018

@petina1811 Jakub Texl, tak snad bylo me prani dobre a spravne. Taky uz bych chtela vedet.!!!!!

tynka75
27. dub 2018

@ivivka
@petina1811 ja mam tlak v brise...lezim...myslim na vas vsechny 🙂 uzijte si vikend. Ozvu se po nem jestli mam zmeny 😀

ivivka
28. dub 2018

Ahoj všem a hezký víkend! Jak vám je? Já mám nějaký motání hlavy dnes od rána...

petina1811
28. dub 2018

@ivivka taky přeji pěkný víkend. Jinak ja na sobe nic nepocituji cítím se normálne Dobře 🍀🍀🍀

ivivka
28. dub 2018

@petina1811 Kdy jste byla na et?

petina1811
28. dub 2018

@ivivka ve čtvrtek 26.4.

petina1811
28. dub 2018

@ivivka ja byla na ketu

ivivka
28. dub 2018

@petina1811 takže ne poprvé. Já mám jednoho syna přirozené, ted toto, tak vůbec nevím, co cekat a tak...

petina1811
28. dub 2018

@ivivka tak to se máš ze už alespoň jedno dítko mas ☺

apple_tree
29. dub 2018

Holky, tak ja dnes pocit jak pri ms. Dost silne bolesti v brise, boli me hlava, jsem podrazdena...Krev sice zadna neni, ale cekam, ze to je otazka par dnu, nebo ze to drzi jen utrogestan...

hanyas
29. dub 2018

@apple_tree to nemusi znanenat nic spatnyho. Klidne naopak 😉

ivivka
29. dub 2018

@apple_tree Přesně tak, vim, ze je to těžké na to nemyslet, ale děsně se všechny pozorujeme. Taky mam pocit, ze me bolí pravý vajecnik. Bude to Ok, uvidis!

petina1811
29. dub 2018

@apple_tree ahojky přesně jak říkají holky to nemusí znamenat ze dorazí menstruace, kolikaty den si po et?? Držím palečky 🍀🍀🍀

apple_tree
29. dub 2018

@petina1811 ET byl v pondeli. Ja se nepozoruju, to vubec, ale te bolesti si fakt nejde nevsimat, normalni ms krece...

ivivka
29. dub 2018

@apple_tree To bude dobrý, musí být. Držím pěsti! ✊✊✊

petina1811
29. dub 2018

Ty křeče muzou znamenat příchod menstruace tělo je nastaveny ze by mela dojít ale opravdu to muže byt jen náznak na to ze by jsi mela menstruovat ale nakonec nemusi dojít můžeš už byt těhotná držím palečky zkoušela jsi test ? Kdy by ti mela dojit menstruace ?

linusha
29. dub 2018

@apple_tree toto může dělat i ten utrogestan, říkala mi to sestřička v CAR 🙂 Hlavně nepospíchej s testem, doporučuji jej udělat nejdřív opravdu 10. -12. den akorát budeš ještě víc vystresovaná že je tam třeba jedna čárka která teď ještě nic neznamená. Věř mi vím o čem mluvím 🙂

apple_tree
29. dub 2018

@linusha
@petina1811 Testovat urcite nehodlam, nejdriv tak v utery nebo ve stredu. Jinak v uteru mam i termin ms. Ja vim, ze mi ted stejne nezbyva nic jineho nez cekat 🙂

apple_tree
30. dub 2018

Ahoj holky, tak jak se dnes mate? Ja porad dost silne ms bolesti (pri kazde ms fakt skoro brecim bolesti, mam endometriozu). Premyslim, jestli se mi treba nemuze rozjizdet ohss... Zitra asi udelam test. Ani se mi do toho vlastne nechce, klidne bych sladkou nevedomost odkladala az do ctvrtka, ale ve stredu jdu na endokrinologii, tak at mam aspon tuseni o pripadnem uspechu/neuspechu.

tynka75
30. dub 2018

Holky, tak mě pobolívá to břicho furt, někdy víc někdy míň, někdy vůbec. Zkusím testnout taky zítra, ať vím na čem jsem trochu. Chodím i častěj na velkou, ale to může být čímkoliv. O víkendu jsem vytírala barák, z toho jsem byla celá unavená a zadýchaná, dělala jsem pauzy. Věřím, že se to povedlo! tak uvidíme. co vy?
@petina1811
@ivivka

tynka75
30. dub 2018

@apple_tree nenervuj se. stejně musíš počkat na test...nebo tu krev. Zkus si ten test udělat se mnou 🙂 taky bych raději netestovala...ale zas chci vědět trochu co a jak, takže tě chápu 🙂

petina1811
30. dub 2018

@tynka75 ahojky Já se cítím furt úplne normálne Dobře bez jakýkoliv bolesti břicha nebo tlaku no prostě nic necítím tak vůbec nevím co si o tom myslet?? Já mám sice do termínu menstruace ještě čas tak uvidíme tak v patek ja budu testovat v neděli ale mam z toho fakt nervák vám přeji ať zítra na testu najdete ty // 🍀🍀🍀

tynka75
30. dub 2018

a jak berete tu ms, podle toho jaké máte většinou cykly? Já od té stimulace prostě nevím kdy mám termín, ale kdybych to brala podle mě před stimulací tak mám 25dní. Tudíž od poslední ms jsem dneska už 31DC. Takže vlastně mám zpoždění, ale za to může ten utrouš že...já musím čekat no...

petina1811
30. dub 2018

@tynka75 tak to vypadá nadejne 👍 🍀🍀🍀

tynka75
30. dub 2018

@petina1811 snad máme pravdu 🙂

apple_tree
30. dub 2018

@tynka75 No ja to beru, ze mam cyklus 28 dni a beru to normalne podle posledni ms, takze dnes jsem 28 DC. Ale s tema vsema hormonama a utrogestanem kdo vi. Ja ted fakt mam pocit jak normalne pri ms, jen bez krve. No uvidime zitra, jsem naprosto smirena s neuspechem a druha carka by bylo krasne prekvapeni 🙂

petina1811
30. dub 2018

Holky to vám zítra určíte klapne uvidíte ty krásný // 🍀🍀🍀
@tynka75 kolikaty den cyklu ti dělaly transfer??
@apple_tree bereš estrofem nebo jen utrogestan ??

apple_tree
30. dub 2018

@petina1811 Jen utrogestan.

tynka75
30. dub 2018

@petina1811 podle Heliosu 21 DC, ale taky mi to počítali od vysazení utrogestanu, takže jsem podle nich 28 DC dnes...nevyznám se v tom.

Strana