icon

Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?

janesm
29. pro 2006

Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂

apple_tree
2. kvě 2018

@denicl Ja se netrapim, ja jsem to fakt tusila uz od te nedele. Ale je mi to strasne lito kvuli pritelovi. Kazdy den si povidal s mym brichem. A dneska me vezl na ten utz a kdyz jsem pak vysla z ordinace a rekla mu, ze na 99% je to pry tehotenstvi a pak jsme prisli domu a ja zacala do pul hodiny krvacet, tak mi to bylo strasne lito vuci nemu, ja jsem s tim byla smirena. On sice na sobe vubec nedava znat, ze je mu to lito, ale vim, ze je. Ja chci na ket hned v kvetnu, nechci uz na nic cekat.
To je moc fajn, ze ti ty bylinky delaji dobre, urcite ti to hodne pomuze a na ket budes po lete krasne odpocata a v psychicke pohode 🙂

denicl
2. kvě 2018

@apple_tree u nas to bylo stejne,pritel tomu take hodne věřil a rikal,ze to vyjde..dokonce jsme i obs plakali a skoro dva dny spolu moc nemluvili..ono je to pro ne těžké..i kdyz vypadají,ze jsou v pohode..kdyz chces hned v kvetnu,to chapu,na nic necekej...Vzdyt mas prvni ivf..a ze jsi v pohode je dulezite,tak se urco Ket povede.🍀🍀🍀

tynka75
3. kvě 2018

@apple_tree to je mi fakt líto, zklamání je hrozné...teď vím i já, že je lepší nechodit na čerstvý transfer, málokdy to klapne, stimulace, narkoza, léky....Teď se pročistíš od toho a za 14 dnů ti vloží další embryjko a to určitě dopadne 🙂

tynka75
3. kvě 2018

@denicl děkuju, čárka je sice slabá ale doufám, že bude sílit, 9. jdu na krev. Neměli jsme vyšetřené, nebylo u nás potřeba, tak doufám že i tak to bude vše v pořádku.

apple_tree
3. kvě 2018

@tynka75 Ty jsi sla na ket hned po nevydarenem et, ze? Jestli si dobre vzpominam, tak rikalas, zes byla jen na jedne kontrole nekdy kolem 10dc? a pak uz se rovnou domlouval termin ketu? Nebo jak to bylo? Carku mas krasnou, urcite bude silit 🙂

tynka75
3. kvě 2018

@apple_tree o víkendu jsem chytla ms, tak jsem jim volala co ten utrogestan a měla jsem ho brát dál až do té krve...taky mi to přišlo zbytečné, ale už to byli jen 2dny tak jsem ho polykala, odpo volali, že to nedopadlo a až dostanu ms tak mám zavolat, říkám už ji mám od soboty, a ona no ale brala utrogestan, takže mi 1 den ms počítali od vysazení utrogestanu, na utz jsem šla 12 den, tam mi zjistili malou sliznici, tak mi nasadili estrofem a další kontrolu za 3dny jak sliznice roste, to jsem tam byla 15DC, ovulace neproběhla a rovnou mi naplánovali KET na 21DC, přišlo mi to pozdě, ale vyšlo to 🙂 Hlavně jsem nebyla ničím uměle už řízena, takže i to je myslím ono...přirozený cyklus.

apple_tree
3. kvě 2018

@tynka75 No asi bych tam taky mela dnes zavolat, ze jsem to dostala, ale vubec se mi nechce. Na utrogestan uz jsem se vykaslala, tak doufam, ze mi nevynadaji :D A jinak tys myslim psala, zes resila placeni toho mrazeni az pri ket, ze?

ivivka
3. kvě 2018

Holky, koukám, ze tu píšete, ze čerstvý transfer je na prd, to jsem teda zklamaná 😢 5.den po et, je to nekonečný, žádný příznaky, nic a do testu daleko

Taky bych sla hned na ket, kdyby to ted nevyšlo, mame 7 mrazacku, snad ......

Nevíte, prosim, zda krev na hcg vezme i obvoďák?

tynka75
3. kvě 2018

@apple_tree mražení jsme platili hned po čerstvém transferu. Tedka jsem platila 5 000 za KET, jako za zákrok.

tynka75
3. kvě 2018

@ivivka tak u tebe to může vyjít 🙂 a 7 mrazáčků je krásné číslo 🙂 škoda že nám nezbylo na sourozence 🙂

ivivka
3. kvě 2018

Kolik platíte za KET? 5000? A cenu za rozmrazeni, jak mají v sazebníku, nikoliv?

apple_tree
3. kvě 2018

@ivivka To, ze to nevyslo nam, neznamena, ze to nevyjde tobe 🙂 Ale 7 mrazacku je fakt nadhera, to je hned clovek klidnejsi, kdyz vi, ze ma tolik pokusu 🙂 Jinak krev u obvodaka - to zalezi, jestli tvuj obvodak dela normalne odbery krve. Muj treba ne a posila me vzdycky na odberove misto.

tynka75
3. kvě 2018

@ivivka nevím zda je rozmrazení a ket dohromady. Prostě chtěli 5 litrů.

petina1811
3. kvě 2018

Ahojky holky ja stále bez nějakých příznaků je mi fajn jsme 8 den po ketu a stale nic necítím tak doufám že se povede☺🍀🍀🍀 nevím jeslti mam dělat test v neděli nebo az v utery 😕

tynka75
3. kvě 2018

@petina1811 udělej zítra, budeš 9 jako já a určitě se přidáš ke mě to klubu 🙂

petina1811
3. kvě 2018

@tynka75 ahojky Já se toho tak bojim si ten test udělat😦 zítra to asi neudělám musím byt v práci už v 5 ráno a odpoledne se bojim ze to nebude ok říkají z ranní moci ty jsi ho dělala ráno ? Ty jsi byla na ketu v utery vid? Ani nevíš jak noc bych se k tobě rada přidala byla bych nejšťastnější člověk pod sluncem 😊

tynka75
3. kvě 2018

@petina1811 já ho dělala ráno, ale včera jsem zkoušela odpoledne a taky tam byla čárka. Tak uvidíš 🙂 budu na tebe myslet 🙂

petina1811
3. kvě 2018

@tynka75 moc ti děkuji jsi Hodna ☺🍀🍀🍀

apple_tree
3. kvě 2018

Tak jsem zavolala do heliosu, nastesti to zvedla ta nejmilejsi koordinatorka, sarka kosirova nebo jak se jmenuje. U nekterych tech koordinatorek, specialne u jedne, mam vzdycky pocit, ze je clovek spis otravuje. Takze utrogestan vysadit, placeni mrazacku poresime az pri ket a pristi sobotu jdu na utz. Tak jo holky, rpisti mesic vas s tou carkou proste dozenu :D

apple_tree
3. kvě 2018

@petina1811 Drz se a test si udelej v sobotu, kdyz to zitra nestihnes. Drzim palce, at to klapne 🍀

petina1811
3. kvě 2018

@apple_tree jo jo přesně tak přisti měsíc budou //

tynka75
3. kvě 2018

@apple_tree URČITĚ !!! 🙂

petina1811
3. kvě 2018

@ivivka ahojky tak jakpak dneska se cítíš něco nového ?? U me je vse stejne zadne bolesti nic

ivivka
3. kvě 2018

@petina1811 ahoj, vsechno také stejné, žádné pocity, trochu únava, jinak nic. Tak co, kdy budeme testovat? Ty máš dneska týden, ze? 😊

petina1811
3. kvě 2018

@ivivka když nebudu počítat den ketu tak je to dneska 7 dni vuBečvou nevím kdy budu testovat mam z toho takový strach 😣 kdy budeš ty ? Fakt to jsou stále samé nervy 😇

ivivka
3. kvě 2018

@petina1811 Ja jsem den po Tobe, asi to nechám až tak na utery

petina1811
3. kvě 2018

@ivivka ok tak budeme testovat v utery 🍀🍀🍀

ivivka
3. kvě 2018

@petina1811 tak joooo 😊😊😊

ivivka
4. kvě 2018

@ivivka ahoj, tak jak je dneska? Ja porad stejny, žádný bolesti, nic