Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
@apple_tree u nas to bylo stejne,pritel tomu take hodne věřil a rikal,ze to vyjde..dokonce jsme i obs plakali a skoro dva dny spolu moc nemluvili..ono je to pro ne těžké..i kdyz vypadají,ze jsou v pohode..kdyz chces hned v kvetnu,to chapu,na nic necekej...Vzdyt mas prvni ivf..a ze jsi v pohode je dulezite,tak se urco Ket povede.🍀🍀🍀
@apple_tree to je mi fakt líto, zklamání je hrozné...teď vím i já, že je lepší nechodit na čerstvý transfer, málokdy to klapne, stimulace, narkoza, léky....Teď se pročistíš od toho a za 14 dnů ti vloží další embryjko a to určitě dopadne 🙂
@tynka75 Ty jsi sla na ket hned po nevydarenem et, ze? Jestli si dobre vzpominam, tak rikalas, zes byla jen na jedne kontrole nekdy kolem 10dc? a pak uz se rovnou domlouval termin ketu? Nebo jak to bylo? Carku mas krasnou, urcite bude silit 🙂
@apple_tree o víkendu jsem chytla ms, tak jsem jim volala co ten utrogestan a měla jsem ho brát dál až do té krve...taky mi to přišlo zbytečné, ale už to byli jen 2dny tak jsem ho polykala, odpo volali, že to nedopadlo a až dostanu ms tak mám zavolat, říkám už ji mám od soboty, a ona no ale brala utrogestan, takže mi 1 den ms počítali od vysazení utrogestanu, na utz jsem šla 12 den, tam mi zjistili malou sliznici, tak mi nasadili estrofem a další kontrolu za 3dny jak sliznice roste, to jsem tam byla 15DC, ovulace neproběhla a rovnou mi naplánovali KET na 21DC, přišlo mi to pozdě, ale vyšlo to 🙂 Hlavně jsem nebyla ničím uměle už řízena, takže i to je myslím ono...přirozený cyklus.
@tynka75 No asi bych tam taky mela dnes zavolat, ze jsem to dostala, ale vubec se mi nechce. Na utrogestan uz jsem se vykaslala, tak doufam, ze mi nevynadaji :D A jinak tys myslim psala, zes resila placeni toho mrazeni az pri ket, ze?
Holky, koukám, ze tu píšete, ze čerstvý transfer je na prd, to jsem teda zklamaná 😢 5.den po et, je to nekonečný, žádný příznaky, nic a do testu daleko
Taky bych sla hned na ket, kdyby to ted nevyšlo, mame 7 mrazacku, snad ......
Nevíte, prosim, zda krev na hcg vezme i obvoďák?
@apple_tree mražení jsme platili hned po čerstvém transferu. Tedka jsem platila 5 000 za KET, jako za zákrok.
Kolik platíte za KET? 5000? A cenu za rozmrazeni, jak mají v sazebníku, nikoliv?
@ivivka To, ze to nevyslo nam, neznamena, ze to nevyjde tobe 🙂 Ale 7 mrazacku je fakt nadhera, to je hned clovek klidnejsi, kdyz vi, ze ma tolik pokusu 🙂 Jinak krev u obvodaka - to zalezi, jestli tvuj obvodak dela normalne odbery krve. Muj treba ne a posila me vzdycky na odberove misto.
Ahojky holky ja stále bez nějakých příznaků je mi fajn jsme 8 den po ketu a stale nic necítím tak doufám že se povede☺🍀🍀🍀 nevím jeslti mam dělat test v neděli nebo az v utery 😕
@petina1811 udělej zítra, budeš 9 jako já a určitě se přidáš ke mě to klubu 🙂
@tynka75 ahojky Já se toho tak bojim si ten test udělat😦 zítra to asi neudělám musím byt v práci už v 5 ráno a odpoledne se bojim ze to nebude ok říkají z ranní moci ty jsi ho dělala ráno ? Ty jsi byla na ketu v utery vid? Ani nevíš jak noc bych se k tobě rada přidala byla bych nejšťastnější člověk pod sluncem 😊
@petina1811 já ho dělala ráno, ale včera jsem zkoušela odpoledne a taky tam byla čárka. Tak uvidíš 🙂 budu na tebe myslet 🙂
@tynka75 moc ti děkuji jsi Hodna ☺🍀🍀🍀
Tak jsem zavolala do heliosu, nastesti to zvedla ta nejmilejsi koordinatorka, sarka kosirova nebo jak se jmenuje. U nekterych tech koordinatorek, specialne u jedne, mam vzdycky pocit, ze je clovek spis otravuje. Takze utrogestan vysadit, placeni mrazacku poresime az pri ket a pristi sobotu jdu na utz. Tak jo holky, rpisti mesic vas s tou carkou proste dozenu :D
@petina1811 Drz se a test si udelej v sobotu, kdyz to zitra nestihnes. Drzim palce, at to klapne 🍀
@apple_tree jo jo přesně tak přisti měsíc budou //
@apple_tree URČITĚ !!! 🙂
@ivivka ahojky tak jakpak dneska se cítíš něco nového ?? U me je vse stejne zadne bolesti nic
@petina1811 ahoj, vsechno také stejné, žádné pocity, trochu únava, jinak nic. Tak co, kdy budeme testovat? Ty máš dneska týden, ze? 😊
@ivivka když nebudu počítat den ketu tak je to dneska 7 dni vuBečvou nevím kdy budu testovat mam z toho takový strach 😣 kdy budeš ty ? Fakt to jsou stále samé nervy 😇
@petina1811 Ja jsem den po Tobe, asi to nechám až tak na utery
@ivivka ok tak budeme testovat v utery 🍀🍀🍀
@petina1811 tak joooo 😊😊😊
@petina1811 ahoj, tak jak je dneska? Ja porad stejny, žádný bolesti, nic

@denicl Ja se netrapim, ja jsem to fakt tusila uz od te nedele. Ale je mi to strasne lito kvuli pritelovi. Kazdy den si povidal s mym brichem. A dneska me vezl na ten utz a kdyz jsem pak vysla z ordinace a rekla mu, ze na 99% je to pry tehotenstvi a pak jsme prisli domu a ja zacala do pul hodiny krvacet, tak mi to bylo strasne lito vuci nemu, ja jsem s tim byla smirena. On sice na sobe vubec nedava znat, ze je mu to lito, ale vim, ze je. Ja chci na ket hned v kvetnu, nechci uz na nic cekat.
To je moc fajn, ze ti ty bylinky delaji dobre, urcite ti to hodne pomuze a na ket budes po lete krasne odpocata a v psychicke pohode 🙂