Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
@linusha je bohužel jiný test nemam mela jsme jen tenhle jeden jinak bych určíte vyzkoušela jiný ale bohuzel😕 my máme ještě jednoho mrazacka sice ten neni vysetreny ale zkusíme ho, jinak kdyby se nazadarilo ani u toho nevysetreneho tak půjdeme hned do dalšího 4 ivf ja už nechci nic oddalovat
@petina1811 ahoj, to me mrzí, ja ani netestuju, protože krvacim, ale na krev taky zitra musím a utrog.nevysazovat. Včera jsme zase mluvili s J.T., říkal různé scenare, jeste to nezahazuj!!!!!!
@ivivka ja prave ze vůbec zatím nekrvácím ale to muže držet utrogestan tak fakt nevím
@petina1811 nemůže, prý je to blbost, říkal doktor, kdyz to ma přijít, tak to prijde, ja krvacim i pres zavádění, od včera polykám a to teda byl mazec, jsem sebou malem sekla, pak jsem byla asi dve hodiny jak sjeta
@petina1811 on s námi o testech vůbec nemluvil, ani se mnou na et, ani ted, ze by řekl: “udělej si teda jeste test” Proste krev, js vim, ze ty testy jsou citlivé, ale fakt jsem četla, ze kočka musela i ba krev 3dny po sobe a až 16.den byl výsledek a vše je Ok- jeste nezoufej. Ja měla v létě na testu jen ducha a hcg v krvi 1040
@ivivka ja už tomu nerozumim vůbec. No žádný plány naděje si nedávám když byl test negativni ale na krev asi musím
@ivivka ty už más nejake dite? Že jsi mela pozitivní hcg?
@petina1811 musíš, taky jdu zítra a hned mu to máme volat. Je mi to líto, fakt jsem nečekala, že by to mohlo neklapnout.
Ty už máš 3.ivf a kolikátý transfer? A kolikátý v Heliosu?
Já 1.ivf a 1.et - jeste k tomu čerstvý, což nedoporucuji, to vime
@petina1811 mam 12ti letyho, vloni spontánní tehu, ale nedopadlo to, vzali mi i vejcovod, od te doby se snažíme a nic, uz mi neni 20 zrovna ☹️
@ivivka 3 ivf ale 1 v heliosu v předchozím caru jsem akorát ztratila dva pokusy úplný amatéři oproti heliosu lituji toho ale co už snad ze zadari v heliosu
@petina1811 ahooj. To me mrzi ze si nenasla 2carky....ale pokud nekrvacis je nnadeje ze test nedokaze jeste tvoje hcg zachytit! Me ms dosla taky pres utrous...mtak se drzte holky!
@tynka75 ahojky díky za podporu ale u me je to už asi jasný 12 den by už podle me melo byt něco vidět na testu
@petina1811 nestresuj se, dělej závěry až zitra po krvi, ja jdu na krev k praktikovali, snad mi ji vezme, nepojedu 100km do Brna jen na krev
@petina1811 Ahoj. Ach jo,tak to mě mrzí,že test neukázal // čárky. Ale,jak tu píší holky,počkej ještě na tu krev.
@ivivka jj přesně tak ja taky nejedu do Brna kvůli krvi
@mirda79 ahojky Prosím te chci se zeptat řekli ti někdy někdo proc z jakého důvodu se neuchyti vysetrene embryo? Zítra uvidím no krev je krev
@petina1811 Ne, po šesti neúspěších s vyšetřenym embryem mi to nikdo nedokazal vysvětlit,proč se nechytlo. Jen mi řekli, že vše je na přírodě.
@mirda79 😢 me zbývá ještě jedno nevysetrene a pak kdyžtak znovu a poslední ivf tak snad 😥
@petina1811 Tenkrát sem se ptala doktora na endokrinologii,jestli za to nemůže štítná žláza,on mi říkal,že určitě ne,že ji mám dobře zalecenou a to potvrdil i primář Texl,ale řekl mi,ze stitny,že pouhá bílá krvinka může embryjko sežrat. Že se v těle dejou takový mechanismy,že se nám o nich nezdá
@mirda79 mam strach ze se nam to nikdy nepovede 😕
@petina1811 povede! Mam taky nevysetrene a chytlo se. Uvidis ze ket bude lepsi nez cerstvy transfer 🙂 ja tomu verim!
@tynka75 ja mela ket 😕
@petina1811 To víš,že se to povede. Mně se taky hlavou honili myšlenky,že zřejmě asi to je znameni,že máme být bez dětí. Vnitřně sem propadala panice.
@mirda79 přesně jak píses trochu me uklidňuje ze ještě pokus Máme ale ty nervy zase vse podstoupit ty návštěvy každý druhý den jezdit do Brna na kontrolu atd je to strašne zdlouhave a kor když to člověk chce tak je pro něj i týden dlouho doba prez den to docela jde ale někdy se v noci probudím a hned me to zkonci do hlavy ze nikdy nebudu Mít dite a to je hrozny pocit nejde spat nic me nebaví atd fakt někdy pěkně na palici z toho jsme 😠
@petina1811 Pokud krev bude negativní, nechala bych proběhnout měsíčky a rovnou do toho dalšího pokusu s tim nevysetrenym embryjkem,tam je stejná šance,jako byla teď. Zázraky se dějí 😍😇, chtěla bych napsat,že jsem toho důkazem,ale i já mám strach,jak se to u mě bude dál vyvíjet. Nechci nic zakriknout
@mirda79 jo jo chápu,🍀🍀🍀 ale teď bude ta šance trochu nižší ne ? Když je nevysetrene
@petina1811 prece i nevysetrene nic neznamená a není to záruka úspěchu
@ivivka to jo ale ja to myslím tak ze když je vysetrene tak je trochu větší šance na uhnizdeni
Ale vse je to a náhodě a štěstí a přírodě hold ten čas u nás ještě bohužel nepřišel

@petina1811 nezkoušela jsi i jiný test? Ale naprosto chápu tvé rozpoložení, taky máme jeden neúspěch za druhým co se týče dítka. Teď jsem teda ve fázi kdy ivf nějakou dobu není v plánu a dávám se do kupy před 4.IVF. Drž se!!! 🍀🍀🍀