Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
@petina1811 to mě mrzí :( a co máte za diagnozy? ty nemáš ten vaječník jeden? a přítel ty spermie DNA?
@petina1811 to sama nevymyslis, porad se na Heliosu. Co vám našli za problemky?
Já nemám vejcovody a pritel fragmentaci dna 25% jinak jsme právě zdraví imunologie v pořádku genetika v poradku tu fragmentaci jsme obešli metodou Masc a pisci tak nevím kde je problém no každopádně po tomhle ketu co teď bude a kdyby se nepovedl tak se objednám k primáři ať navrhne co a jak dál už jsme z toho někdy fakt hodně utahana a hlavně jsme smutna a bojim se ze nikdy nebudeme Mít deti
Nikdy se zadne embryo neuchytilo a to mám za sebou 2 et a 3 kety sice v minulém caru to bylo hodně spatne co se týka všeho stimulace et atd zbytečné jsme přišli o 2 pokusy
@petina1811 ale v minulých centrech si říkali že jste došly zbytečně o pokusy...neboj Helios je fakt jednička, doporučoval mi to můj gynekolog, že tomu fakt rozumí a pomohli už lidem s horšími problémy než máte vy, já věřím že pomůžou i vám, čerstvý transfer se většinou nepovede, ale u ketu vám věřím že jo 🙂 snaž se ještě vydržet, nestresovat se a nemyslet na to...mě hodně pomohli knížky, když jsem měla nutkání se pozorovat nebo něco hledat na netu...zaměstnat hlavu...musíte věřit!vím že to těžké a teď se mi to píše, když jáá už jsem ok, ale taky jsem si to říkala...moc vám to přeju!!!
A to mi je 26 let teď Teda bude 27 a příteli 38
@petina1811 co je ta fragmentace dna spermií?
@tynka75 prosim te mela jsi nejake jiné LÉKy nebo nEco navíc oproti prvnímu pokusu ? Nevím jestli se nemam ještě před ketem objednat k texlovi na konzultaci jestli něco změnit nebo tak
@ivivka ze část spermii nese spatnou dna a bud neoplodni vůbec vajíčko nebo opodni ale má spatnou dna potom chromozomy atd .
@petina1811 Jojojo, uz na to koukam
@petina1811 Peti navíc mám jen ten estrofem na tu sliznici.
@petina1811 hlavně v tomáčce prvním caru mel pritel spermiogram ze by mohl darovat a v helisu udelaly tu fragmentaci a bylo to takhle. Spermiogram jako takový muže byt Dobrý ale fragmentace muže byt zla a to si myslím že kvůli tomu jsme přišli o ty dva pokusy tohle v tom caru vůbec nedelAli pgs taky ne no hold už to nevrátím
@petina1811 to ano, taky nám to dělali
Měla jsi hcg nula nebo nějakou lehce plusovou hodnotu?
@ivivka rikali mensi jak 0
@petina1811 ja mam 2,5 - Nechapu
@petina1811 menší jak 1 Teda 😀😀 co ty ?
@ivivka tak tomu taky nerozumim ale prý těhotenství je 5 a více Teda myslím
@ivivka tak tomu taky nerozumim ale prý těhotenství je 5 a více Teda myslím
@petina1811 Jojojo, to říkal i doktor, možná jeste po tom pregnylu
@ivivka půjdes před ketem na konzultaci nebo ne ?
@petina1811 chci ted v pondělí, mam přijít na utz a na prohlídku a ze se domluvime
@ivivka jako už na kontrolu sliznice nebo proc utz ? Krvacis ještě
@petina1811 ja s nim nemluvila, ale říkal, ze po krvácení kontrola a utz, což krvacim od pondelka, takže do zitra, tak se objednam na pondeli
@ivivka tak me ještě kloudné MS nazacla počítám tak v sobotu ze dojde a pak hned zavolám ze mam 1 den cyklu a zeptám se jestli mám dojedu na kontrolu nebo co a jak
@petina1811 myslim, ze nám napíšou ten estrofem, ja uz nemám ani dostatek utrose, to se pak taky zase bere, ne? Takže kontrola jiste nutná a myslim jeste jedna pak pred ketem, ne?

@tynka75 ja už jedu 3 ivf a už me zbývá jen jedno nevysetrene takže tomu.moc nevěřim a pak nevím jestli nemám to 4 ivf zkusit s darovanymi už fakt nevím co a jak vylepšit