Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
Holky braly jste před Ketem nějaké vitamíny? Čaje? Něco co by event. pomohlo k úspěchu?
@petina1811 myslim si Peti,ze to mas určo hodne v hlave,moc se stresujes. Ja jsem na tom jak ty a porad proste doufam a snazim se byt v klidu,neresim porad co a jak delam spatne nebo co mam delat aby se povedlo. Odpocin si, dej si nejakou masaz,zkus psychologa,ja byla u te bylinkarky,,pritel rika čarodějky,,a moc mi to pomohlo psychicky. Jelikož uz mame take 3 pokusy za sebou a ted cekame na Ket,nechávame to na přírodě. Pokud to ma byt,stane se tak..nebo si pockame klidne i dele..😊🌞taky je dulezite si uvědomit,ze to miminko nepotrebujes a musis ho mit pze ho maji ostatni ,ale je to k tomu krasnemu životu jen takova třešnička na dortu😍🍀🍀🍀
@zirafka1988 Ahojky..určitě muzou pomoci,ale bylinky v určitém množství a vitaminy neuškodí,ale take ne moc..proste příroda🍀🍀🍀
@petina1811 ja jsem i rada ze jsme si dali pauzu a jdeme az v srpnu,pze jsem si vyčistil hlavu a telo od tech hormonu a mnoho stresu. Zasla jsem si na pedikuru,kadernici,jezdíme na výlety. Venku je krasne. Taky piju ty čaje a čistím své telo. A uz ae normalne tesim az pujdeme do dalšího boje a ted uz budu opravdu klidu a necham to opravdu na,,přírodě,,jsme s tim oba smířeni,ze se treba zase nepovede..dokonce si poridime i pejska. Proste je dulezite byt stastna a citit se dobre🤗
@denicl krásne jsi to napsala a dodala mi pozitivní náhled a už se z toho moc nehroutim jak říkáš bud to přijde a nebo ne ale život si tím zkazit nenechám Děkuji ti
@zirafka1988 ja uzivala caj dle baby radnicke a verim, ze mi pomohl. Jak pred samotnou stimulaci, tak pred KETem. 😉
Tak holky, dnes jsem byla na utz, sliznice pekna 7,5 mm a dominantni folikul 20 mm, tak mi rovnou pichli ovitrelle a v patek jdu na ket, budu 17 DC, coz me trosku prekvapilo, ze tak brzo, ale tesim se 🙂
@zirafka1988
@ivivka
@apple_tree ja dneska dostala MS takže kdyby to bylo jak minule 19 den cyklu tak ket 30.5. Tak nás bude dost koukám
Holky, ja jsem se uplne zapomnela zeptat dnes. Kdyz uz teda mam rovnou den i cas ketu, tak uz tam neni potreba volat jeste treba ten den nebo tak, treba jestli se povedlo rozmrazeni ? Proste tam mam rovnou prijit na domluveny termin, ze?
Dobrý den promiňte že mám vstupu do diskuse chtěla jsem se jen zeptat jaký názor máte na paní doktorku Filkovou? Byla jsem dnes na ket a dělala mi ho ona myslel jsem že mě promáčklé břicho a nejsem si jistá jestli mi ho zavedla tam kam patří.
@sofelin Ja jsem na ni na internetu necetla moc dobre hodnoceni. Ale parkrat jsem u ni byla na utz, naposled dneska, a prisla mi uplne v pohode, nemam duvod si o ni myslet nic zleho. Urcite ti ho zavedla, kam patri, dela to xkrat do tydne, je to rutina. Melas dost plny mocak?
@sofelin dělala mi před 2 lety ket a výsledek sedí zrovna vedle mě. Takže u mě zavedla kam měla 😉
No právě já jsem byla u ní už i na ultrazvuku a v pohodě byla jsem u ní i na konzultaci a taky v pohodě pěkně vysvětlila dokonce ještě líp než pan primář tak proto mě to tak ted tak trošku překvapilo.
Dobre ráno, holky,uz vám par dni chci napsat takový forek a vždy mi to vypadne 😊 představte si, ze uz nám několik dni posedává kolem baraku, dokonce ve čtvrtek sedel na střeše, jako pan, čáp. Přítel se furt směje a rika, ze je to totální provokace! 😊😊👼👼👼
Ahoj holky je možný že se mi ještě zmátoří vaječníky? dnes 5.den stimulace kontrola u mého Mudr a vypadá to dost blbě.... mám tam zakalenej 23 mm folikl že mu to přijde jako po ovulaci a pak na jedné straně 12 mm a druhé 2x 12 mm...vůbec nevim co si tom mám myslet, mám strach že mi to stopnou. Čekám až mi zavolají krev a pak to budu hlásit do Heliosu.. ach jo :(
@iwettka Tak ty, co maji 12 mm, to je super, ty jsou akorat, ale ten 23 mm, to je fakt divne, a co myslis tim zakalenej? Mozna bych spis zasla na kontrolu primo do heliosu, co by ti rekli oni.
@apple_tree to netuším, napsal to tam takhle.... že mu přijde že tam proběhla ovulace už,,,,což mi přijde fakt divný,,,,myslíš že by mi to mohly stopnout s takovýmhle výsledkem?

@petina1811 to vis, ze to dobre dopadne! Musí! Ja je též nemám vysetrene. Nikdy jsem si nemyslela, ze me toto potká a ejhle , jako bych toho uz neměla dost