Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
Holky braly jste před Ketem nějaké vitamíny? Čaje? Něco co by event. pomohlo k úspěchu?
@petina1811 myslim si Peti,ze to mas určo hodne v hlave,moc se stresujes. Ja jsem na tom jak ty a porad proste doufam a snazim se byt v klidu,neresim porad co a jak delam spatne nebo co mam delat aby se povedlo. Odpocin si, dej si nejakou masaz,zkus psychologa,ja byla u te bylinkarky,,pritel rika čarodějky,,a moc mi to pomohlo psychicky. Jelikož uz mame take 3 pokusy za sebou a ted cekame na Ket,nechávame to na přírodě. Pokud to ma byt,stane se tak..nebo si pockame klidne i dele..😊🌞taky je dulezite si uvědomit,ze to miminko nepotrebujes a musis ho mit pze ho maji ostatni ,ale je to k tomu krasnemu životu jen takova třešnička na dortu😍🍀🍀🍀
@zirafka1988 Ahojky..určitě muzou pomoci,ale bylinky v určitém množství a vitaminy neuškodí,ale take ne moc..proste příroda🍀🍀🍀
@petina1811 ja jsem i rada ze jsme si dali pauzu a jdeme az v srpnu,pze jsem si vyčistil hlavu a telo od tech hormonu a mnoho stresu. Zasla jsem si na pedikuru,kadernici,jezdíme na výlety. Venku je krasne. Taky piju ty čaje a čistím své telo. A uz ae normalne tesim az pujdeme do dalšího boje a ted uz budu opravdu klidu a necham to opravdu na,,přírodě,,jsme s tim oba smířeni,ze se treba zase nepovede..dokonce si poridime i pejska. Proste je dulezite byt stastna a citit se dobre🤗
@denicl krásne jsi to napsala a dodala mi pozitivní náhled a už se z toho moc nehroutim jak říkáš bud to přijde a nebo ne ale život si tím zkazit nenechám Děkuji ti
@zirafka1988 ja uzivala caj dle baby radnicke a verim, ze mi pomohl. Jak pred samotnou stimulaci, tak pred KETem. 😉
Tak holky, dnes jsem byla na utz, sliznice pekna 7,5 mm a dominantni folikul 20 mm, tak mi rovnou pichli ovitrelle a v patek jdu na ket, budu 17 DC, coz me trosku prekvapilo, ze tak brzo, ale tesim se 🙂
@apple_tree tak budu moc držet pesti!!! Budu asi týden po Tobe
@apple_tree držím palečky ať se už teď povede
@apple_tree
@ivivka a já ten další týden někdy kolem 26teho 😉
@zirafka1988 no, ja taky tak nějak cca 😉 se třeba potkame
@ivivka jeee třebas jo. Já jdu 18teho na utz tak uvidíme.
@zirafka1988 Ja jedu ted v pondělí a pak uvidime
@zirafka1988
@ivivka
@apple_tree ja dneska dostala MS takže kdyby to bylo jak minule 19 den cyklu tak ket 30.5. Tak nás bude dost koukám
@petina1811 ja 7., takže kolem 26. Jako @zirafka1988
Holky, ja jsem se uplne zapomnela zeptat dnes. Kdyz uz teda mam rovnou den i cas ketu, tak uz tam neni potreba volat jeste treba ten den nebo tak, treba jestli se povedlo rozmrazeni ? Proste tam mam rovnou prijit na domluveny termin, ze?
@apple_tree ne ne volat nemusí rovnou tam dojedu a bez do 2 patra a je to 😇
Dobrý den promiňte že mám vstupu do diskuse chtěla jsem se jen zeptat jaký názor máte na paní doktorku Filkovou? Byla jsem dnes na ket a dělala mi ho ona myslel jsem že mě promáčklé břicho a nejsem si jistá jestli mi ho zavedla tam kam patří.
@petina1811 😘😘😘
@sofelin Ja jsem na ni na internetu necetla moc dobre hodnoceni. Ale parkrat jsem u ni byla na utz, naposled dneska, a prisla mi uplne v pohode, nemam duvod si o ni myslet nic zleho. Urcite ti ho zavedla, kam patri, dela to xkrat do tydne, je to rutina. Melas dost plny mocak?
@sofelin dělala mi před 2 lety ket a výsledek sedí zrovna vedle mě. Takže u mě zavedla kam měla 😉
No právě já jsem byla u ní už i na ultrazvuku a v pohodě byla jsem u ní i na konzultaci a taky v pohodě pěkně vysvětlila dokonce ještě líp než pan primář tak proto mě to tak ted tak trošku překvapilo.
Dobre ráno, holky,uz vám par dni chci napsat takový forek a vždy mi to vypadne 😊 představte si, ze uz nám několik dni posedává kolem baraku, dokonce ve čtvrtek sedel na střeše, jako pan, čáp. Přítel se furt směje a rika, ze je to totální provokace! 😊😊👼👼👼
@ivivka 😆😆😆 provokace 😅
Ahoj holky je možný že se mi ještě zmátoří vaječníky? dnes 5.den stimulace kontrola u mého Mudr a vypadá to dost blbě.... mám tam zakalenej 23 mm folikl že mu to přijde jako po ovulaci a pak na jedné straně 12 mm a druhé 2x 12 mm...vůbec nevim co si tom mám myslet, mám strach že mi to stopnou. Čekám až mi zavolají krev a pak to budu hlásit do Heliosu.. ach jo :(
@iwettka Tak ty, co maji 12 mm, to je super, ty jsou akorat, ale ten 23 mm, to je fakt divne, a co myslis tim zakalenej? Mozna bych spis zasla na kontrolu primo do heliosu, co by ti rekli oni.
@apple_tree to netuším, napsal to tam takhle.... že mu přijde že tam proběhla ovulace už,,,,což mi přijde fakt divný,,,,myslíš že by mi to mohly stopnout s takovýmhle výsledkem?

@petina1811 to vis, ze to dobre dopadne! Musí! Ja je též nemám vysetrene. Nikdy jsem si nemyslela, ze me toto potká a ejhle , jako bych toho uz neměla dost