Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
ano, první, on tam mám napsáno ovulace s otazníkem, asi sám neví....mě trefí šlak...pokud by to vážně bylo stopnutý tak se musí zase čekat tři měsíce? Nemáš zkušenost?
Holky ja jdu 24.5. Na kontrolní ultrazvuk tak snad bude vse ok a už se konecne povede jinak se snad už z toho zblázním 😊
@iwettka Ahoj. Já jsem mezi 1 IVF a 2 IVF nečekala žádný tři měsíce. Po 1 IVF v únoru 2016,kdy jsem stimulovala a odsali i vajíčka, jsme čekali na genetiku,ze dvou embrijek nebylo žádný k zavedení. A hned při dalších měsíčkách, který se mi hoodne posunuli jsem hned 2. dubna začala stimulovat znova. Takže žádný tři měsíce. A nikdo nic z doktorů neříkal
@petina1811 Ahojky. To víš,že se teď určitě povede,teď to bude to pravé 😃. Moc držím pěsti
@mirda79 máme jet ve středu na kontrolu, je mi uplně špatně při pomyšlení že to celé dělám zbytečně.... ale asi to stejně vypadá že jsou tam max tři folikuly ☹ no na druhou stranu, co bych jako po tom mým těle v tolika letech chtěla :( koordinátorka říkala že ty hodnoty krve nejsou úplně standartní 😢
@iwettka Píchala sem teď přesně,co ty při našem 3ivf,taky mi je,co tobě, akorát 39 v listopadu. Při těch dvou IVF sem to měla asi jako ty. Na vše jsem dojížděla ke své gynekolozce,ta me stimulovala a na odsátí do Brna. Při tomhle třetím už sem na vše dojížděla do Brna a bylo to mnohem lepší, ikdyz to bylo přes den 100 km,ale výsledek se dostavil. Ti obyčejní gyndari tomu nerozumí. Držím pěsti,ať to dobře dopadne.
Budu doufat, snad mi tam nějaký bojovníček roste.... je to teda kus cesty z Budějic, ale uděláme pro to vše co jde, moc děkuji holky 😍
@mirda79 nevysetrene ale snad právě jinak asi půjdu do darovanych
@petina1811 I nevysetrene se může chytit,jsi mladá. Pořád není nic ztraceno
@mirda79 ja vím ale v hlavě se mi honi myšlenka ze kdyz bylo jen 1 embryo ze 3 kloudné tak to nevysetrene nebude nic moc když u něj neslo provést pgs 😕 proc u některých embryi nejde provest pgs nevis? Důvody atd
@petina1811 Tak to vůbec nevím,proč neslo vyšetřit. Jen vím,že mi tam máme taky jedno takové a řekli mi,že by se vkládalo jako poslední
@mirda79 jo jo přesně tak 😕
@iwettka Určitě i LH by bylo vysoké, kdyby zrovna byla ovulace a jeste byl vidět dominantní folikul. @mirda79 @petina1811 Embryo nejde vyšetřit, pokud dostatečně nehatchuje, tedy neopouští svůj obal, tak nejdou odebrat buňky na vyšetření. Nebo když vyleza z obalu tou casti, která je základem plodu, protože tam hrozí poškození. Ale neznamena to nic, stejně muze byt geneticky v pořádku, i když nehatchuje. Pokud je paty den blastocysta, tak je šance.
@jeanne_g Děkuji moc za vysvětlení ja si myslím že když mi volali tak 5 den říkali ze jsou 3 blastocysty a jedno je casna blastocysta a pak další den jsme volala a říkali ze ty 3 jdoufám na pgs a to jedno ze je blastocysta a ti zamrazí ze nejde udělat pgs tak snad to jedno muže byt v poradku když bylo 5 den casna blasocysta ach jo to jsou věci
Zrovna jsem se na to dnes dívala protože mě to taky zajímalo, máme vlastně jednu šestidenní ale vypadá podle fotky co jsem dostala při transferu jak 5 denní,

@iwettka No moc se v tom nevyznam, ale rekla bych, ze pokud opravdu probehla ovulace, tak ti to stopnou, protoze opu uz nebude mit smysl. Tohle byla prvni kontrola od zacatku stimulace, ze?