Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
@iwettka jsi se k němu objednala ?
Holky da se v heliosu objednat k embryolozka aby mi řekla jak vidíte moje vajíčka jestli Jsou ok nebo ne jestli jít do darovanych nebo ne???
@petina1811 ne ale slečna mi řekla, že mi pan doktor k tomu všemu řekne víc ....
@petina1811 @apple_tree Tak nakonec jedu do Heliosu dnes, včera nám to nevyšlo, tak jsem zvědavá, co doktor poví a co bude, držte pesti, dam vedet
@ivivka držím držím PĚSTIČKY 😊
@ivivka Drzim palce, pak dej vedet 🙂
@tynka75 sice to neni otazka miřená na me, ale já tu zkusenost mám. V podstate jsem prošpinila celý první trimestr, zacalo to cca v 5tt - na ultrazvuku vse v poradku a jedine co, tak mi navysili utrogestan a i estrofem, ktery jsem brala uz pred transferem. Vetsi krvaceni se vzdy objevilo v obdobi ms - pry deloha jeste nebyla pokryta placentou a tak odchazela sliznice, jinak jsem spinila vzdy prubezne. Na ultrazvuk jdes kdy?
Holky minuly týden jsem psala texlovi ohledně toho ze kdyby se nepovedl teď ket tak jak to pak je s darovanymi vajicky a čekala jsem na odpověď a dneska mi volala hlavni koordinátorka ze pan texl ji řekl ať mi zavolaji a zodpoví muj dotaz a ona me řekla že pan primář si myslí že nejsem případ pro darovane vajicka ze teď urcite mam dat naději tomuto poslednímu ketu a pak kdyby to nevyšlo tak by nedoporučoval darovane ze u.nich 1 et a 1 ket nevydareny neznamena ze je důvod pro darovane ze to je hold náhoda smůla atd. Ze v mem věku a bez zjištění ze by byla vajíčka nekvalitní není buvolí ze jinak z 6 oplodnenych vajicek byly 4 blastocysty je dobrý výsledek a ze když teď byly 2 vajíčka po pgs spatna ze to v dalším cyklu muže byt lepší a muže jich byt více ale samozřejme i méně ze do toho nikdo nevidí. Ze jsou zeny co první cykly ivf mají jen 2 vajíčka a další klidne 10 ☺ no prostě ze dva neuspesne transfery u nich v heliosu není důvod pro darovana vajicka . Takže teď mam dilema KDYBY se náhodou teď ket nepovedl jestli jít ještě do ivf s vlastními nebo ne přece jenom je to poslední pokus na pojistovnu a pak bych se asi za darovane vajicka bez pojišťovny nedoplatila ala zase kdy to vyšlo se svýma tak BY to bylo lepší😇😇😇 poraďte jak by jste se rozhodly vy Děkuji
@petina1811 škoda že si přišla o ty pokusy v jiném caru, ale za mě bych určitě šla ještě do toho 4 IVF s vlastními vajíčky. Přece jenom bych vyčerpala všechny možnosti aby bylo dítě nás obou...a pokud ti řekl, že není nutné darované, tak bych ještě vyčkala...ale záleží na vás 🙂
@petina1811 Taky bych nešla do darovaných. Nikdo ti nezaručí,že z darovaných tu jistotu budeš mít,že se to povede. A má pravdu v tom,že teď můžou odebrat více vajíček. Do toho nikdo nevleze.
@petina1811 myslím si to samé co holky, jsi mladá a šance je velká, že se ti ještě povede s vlastníma... a čeká na tebe v Heliosu ještě jeden sněhuláček 😍, takže mu věř, že se to podaří 😉
@petina1811 4 blastocysty z 6 oplodněných je parádní výsledek. Určitě stojí za to zkoušet s vlastními. Ale takto dopředu se tím nestresuj, když ještě máte embryjka, uvidíte, jak dopadne toto ivf a potom to kdyžtak promyslíte, ale možná už nebude ani potřeba 🙂.
@petina1811 Souhlasim se vsim, co napsaly holky vyse. Nestresuj se porad zbytecne a jdi do vlastnich vajicek. A uvidis, ze nakonec vam vyjde ted ten ket z toho nevysetreneho ;)
@apple_tree kez by jsi mela pravdu 😊
Holky od kolika se dělají ultrazvuky při stimulaci? Okolo oběda? děkuji
Ahoj všem
Tak dneska ko v Heliosu, vsechno ok, půjdeme tedy hned do ketu, v so kontrola u primáře, řekne, zda to pujde bez estrofemu, nebo zda nasadime a kdy bude ket
Dnes jsme byli u J.T., takže jsme se na vše vyptali s přítelem atd a mam zase klid na duši a věřím, ze ket klapne
@ivivka určíte to ted klapne a je dobře že má dušička klid to je důležite
@petina1811 vidíš to a mě pan dr. Texl vloni po dvou neúspěších u nich hnal do dárcovského programu (oba jsme zdraví, jen nedopadá kultivace skvěle). S tím rozhodnutím je to těžké, asi bych se řídila tím co je pro tebe/vás bližší. 🙂
@petina1811 Tobe to taky klapne, uvidis! Bude plodný měsíc urcite!

@jeanne_g tak uvidím co mi ve středu poví Texl. Doufám že není vše ztraceno 😔