icon

Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?

janesm
29. pro 2006

Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂

iwettka
14. kvě 2018

@jeanne_g tak uvidím co mi ve středu poví Texl. Doufám že není vše ztraceno 😔

petina1811
14. kvě 2018

@iwettka jsi se k němu objednala ?

petina1811
14. kvě 2018

Holky da se v heliosu objednat k embryolozka aby mi řekla jak vidíte moje vajíčka jestli Jsou ok nebo ne jestli jít do darovanych nebo ne???

iwettka
14. kvě 2018

@petina1811 ne ale slečna mi řekla, že mi pan doktor k tomu všemu řekne víc ....

ivivka
15. kvě 2018

@petina1811 @apple_tree Tak nakonec jedu do Heliosu dnes, včera nám to nevyšlo, tak jsem zvědavá, co doktor poví a co bude, držte pesti, dam vedet

petina1811
15. kvě 2018

@ivivka držím držím PĚSTIČKY 😊

tynka75
15. kvě 2018

@mirda79 ahojky, prosím tě chtěla bych se něco zeptat, začínám 6 týden a slabě špiním...už v neděli jsem slabounce špinila ale dala jsem větší dávku utrouše a byl klid na den a ted ráno zase...myslíš že je to normální? díky za názor než budu volat do heliosu 🙂

tynka75
15. kvě 2018

@ivivka myslím na tebe 🙂 hodně štěstí 🙂

apple_tree
15. kvě 2018

@ivivka Drzim palce, pak dej vedet 🙂

lenusaak
15. kvě 2018

@tynka75 sice to neni otazka miřená na me, ale já tu zkusenost mám. V podstate jsem prošpinila celý první trimestr, zacalo to cca v 5tt - na ultrazvuku vse v poradku a jedine co, tak mi navysili utrogestan a i estrofem, ktery jsem brala uz pred transferem. Vetsi krvaceni se vzdy objevilo v obdobi ms - pry deloha jeste nebyla pokryta placentou a tak odchazela sliznice, jinak jsem spinila vzdy prubezne. Na ultrazvuk jdes kdy?

tynka75
15. kvě 2018

@lenusaak tak děkuji moc za odpověď! právě jdu až koncem příštího týdne...takže docela dlouho...mě i pobolívá břicho občas, ale to mám už od transferu.

mirda79
15. kvě 2018

@tynka75 Myslím,že je to normální, sestřička u me gynekoložky mi říkala,že slabé špinění nevadí. Ale určitě bych si zavolala radši do Heliosu

tynka75
15. kvě 2018

@mirda79 děkuji, snad to bude v pořádku...

mirda79
15. kvě 2018

@tynka75 Určitě bude vše v pořádku

petina1811
15. kvě 2018

Holky minuly týden jsem psala texlovi ohledně toho ze kdyby se nepovedl teď ket tak jak to pak je s darovanymi vajicky a čekala jsem na odpověď a dneska mi volala hlavni koordinátorka ze pan texl ji řekl ať mi zavolaji a zodpoví muj dotaz a ona me řekla že pan primář si myslí že nejsem případ pro darovane vajicka ze teď urcite mam dat naději tomuto poslednímu ketu a pak kdyby to nevyšlo tak by nedoporučoval darovane ze u.nich 1 et a 1 ket nevydareny neznamena ze je důvod pro darovane ze to je hold náhoda smůla atd. Ze v mem věku a bez zjištění ze by byla vajíčka nekvalitní není buvolí ze jinak z 6 oplodnenych vajicek byly 4 blastocysty je dobrý výsledek a ze když teď byly 2 vajíčka po pgs spatna ze to v dalším cyklu muže byt lepší a muže jich byt více ale samozřejme i méně ze do toho nikdo nevidí. Ze jsou zeny co první cykly ivf mají jen 2 vajíčka a další klidne 10 ☺ no prostě ze dva neuspesne transfery u nich v heliosu není důvod pro darovana vajicka . Takže teď mam dilema KDYBY se náhodou teď ket nepovedl jestli jít ještě do ivf s vlastními nebo ne přece jenom je to poslední pokus na pojistovnu a pak bych se asi za darovane vajicka bez pojišťovny nedoplatila ala zase kdy to vyšlo se svýma tak BY to bylo lepší😇😇😇 poraďte jak by jste se rozhodly vy Děkuji

tynka75
15. kvě 2018

@petina1811 škoda že si přišla o ty pokusy v jiném caru, ale za mě bych určitě šla ještě do toho 4 IVF s vlastními vajíčky. Přece jenom bych vyčerpala všechny možnosti aby bylo dítě nás obou...a pokud ti řekl, že není nutné darované, tak bych ještě vyčkala...ale záleží na vás 🙂

mirda79
15. kvě 2018

@petina1811 Taky bych nešla do darovaných. Nikdo ti nezaručí,že z darovaných tu jistotu budeš mít,že se to povede. A má pravdu v tom,že teď můžou odebrat více vajíček. Do toho nikdo nevleze.

iwettka
15. kvě 2018

@petina1811 myslím si to samé co holky, jsi mladá a šance je velká, že se ti ještě povede s vlastníma... a čeká na tebe v Heliosu ještě jeden sněhuláček 😍, takže mu věř, že se to podaří 😉

jeanne_g
15. kvě 2018

@petina1811 4 blastocysty z 6 oplodněných je parádní výsledek. Určitě stojí za to zkoušet s vlastními. Ale takto dopředu se tím nestresuj, když ještě máte embryjka, uvidíte, jak dopadne toto ivf a potom to kdyžtak promyslíte, ale možná už nebude ani potřeba 🙂.

apple_tree
15. kvě 2018

@petina1811 Souhlasim se vsim, co napsaly holky vyse. Nestresuj se porad zbytecne a jdi do vlastnich vajicek. A uvidis, ze nakonec vam vyjde ted ten ket z toho nevysetreneho ;)

petina1811
15. kvě 2018

@apple_tree kez by jsi mela pravdu 😊

iwettka
15. kvě 2018

Holky od kolika se dělají ultrazvuky při stimulaci? Okolo oběda? děkuji

mirda79
15. kvě 2018

@iwettka Vždy ráno od 7 do 8.15

iwettka
15. kvě 2018

@mirda79 děkuju 🙂 začínám mít jakoby ovulační hlen...tak doufám že to není špatně :( děsím se zítřka...

mirda79
15. kvě 2018

@iwettka Určitě bude vše v pořádku😉. Z vlastní zkušenosti vím,že se pak člověk stresuje, už vším

iwettka
15. kvě 2018

@mirda79 přesně tak, ale to je u všeho.Čím jsem starší tím je to horší , někdy mám pocit že vidím až za roh 😁 Tobě je dobře ?

ivivka
15. kvě 2018

Ahoj všem
Tak dneska ko v Heliosu, vsechno ok, půjdeme tedy hned do ketu, v so kontrola u primáře, řekne, zda to pujde bez estrofemu, nebo zda nasadime a kdy bude ket
Dnes jsme byli u J.T., takže jsme se na vše vyptali s přítelem atd a mam zase klid na duši a věřím, ze ket klapne

petina1811
15. kvě 2018

@ivivka určíte to ted klapne a je dobře že má dušička klid to je důležite

linusha
15. kvě 2018

@petina1811 vidíš to a mě pan dr. Texl vloni po dvou neúspěších u nich hnal do dárcovského programu (oba jsme zdraví, jen nedopadá kultivace skvěle). S tím rozhodnutím je to těžké, asi bych se řídila tím co je pro tebe/vás bližší. 🙂

ivivka
15. kvě 2018

@petina1811 Tobe to taky klapne, uvidis! Bude plodný měsíc urcite!

Strana