icon

Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?

janesm
29. pro 2006

Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂

linusha
16. kvě 2018

@petina1811 napoví o tom prý AMH a který v Heliosu odmítli udělat. Test který by ti řekl jestli je nutnost dárcovství přímo neexistuje. Dr. to zhodnotili ze všech výsledků z testů co nám udělali - rozšířené imunologie (tu v Heliosu taky nechtěli udělat), spermiogramu, genetiky, hormonálního profilu a dalších testů. A teď po 3.IVF i z jejich průběhu stimulace a pak i kultivace. 🙂

tynka75
16. kvě 2018

@petina1811 kdyz jsem mela min.tyden utz tak nuc nerikala...a za par dni tohle...lezim neustale. Zase se ozvu. Dekuju holky!

petina1811
16. kvě 2018

@linusha jo test AMh mam TAK dělaný z minulého caru ty me totiž poslali na detailní imunologii a tam bylo vse to AMH který mám 4.78 což je asi Dobrý podle me nebo nevis jaka je norma Máme i genetiku no snad všechno ale ještě se nazadarilo 😕

petina1811
16. kvě 2018

@tynka75 pěkně odpočívejte šetři se 😇😇😇😇😇

linusha
16. kvě 2018

@petina1811 normu nevím ale mám také přes 4 a dr. mi řekl že je to moc pěkné, ale taky se nezadařilo. Ale třeba to někdy vyjde 🙂

apple_tree
16. kvě 2018

@linusha
@petina1811 Holky, norma je 1-3, zalezi na veku a cim vetsi cislo, tak je vic vajicek. Takze kazdopadne mate obe vajicek vic nez dost. Vyssi cislo pak muze znacit i pco. Jinak ja mam amh 1.7, coz je pry vzhledem k memu veku zcela prumerny vysledek.

linusha
16. kvě 2018

@apple_tree já vím že pco nemám 🙂 Taky jsem o tom PCO slyšela tak jsem se na to ptala a bylo mi vysvětleno že PCO bývá např. u hodnoty kolem 7. Takže jsem v klidu 🙂

petina1811
16. kvě 2018

@apple_tree me ro vysetreni dělali v lednu 2017 tak snad se to nějak výrazně rychle neměni a nevís jestli to nemůžeš ovlivnit to te me v březnu 2017 vzali VEJCOVODY Nemohlo to třeba klesnout nebo tak něco 😕

apple_tree
16. kvě 2018

@petina1811 Vejcovody by to ovlivnit nemely. Jinak ta hodnota samozrejme s vekem klesa, ale jestli melas loni pres 4, bud uplne v klidu. A vajicek po stimulaci melas odebranych taky dost. To cislo vypovida jen o zasobe vajicek, bohuzel neexistuje zadny poradny test, ktery by vysetril i kvalitu vajicek.

ivivka
16. kvě 2018

@tynka75 myslim na Tebe, držím pesti!

apple_tree
17. kvě 2018

Holky, mne se dneska zdalo, o tom, jak jsem porodila holcicku a byla s ni v porodnici :D Tak doufam, ze to byl sen, ktery se splni 🙂

petina1811
17. kvě 2018

@apple_tree určíte jo 😊

petina1811
17. kvě 2018

@tynka75 ahojky tak jakpak se cítíš ? Kdy jdeš na nějakou kontrolu ?

apple_tree
18. kvě 2018

Tak uz sedim v heliosu a cekam na ket. Holky, drzte nam prosim palce, at to klapne 🙂

petina1811
18. kvě 2018

@apple_tree držím držím 🍀🍀🍀

petina1811
18. kvě 2018

@apple_tree dneska už ti snad fotecka dají a nebudou Mít nic pokazene😁 jinak se povede ket je úspěšnější 😇😇😇

ivivka
18. kvě 2018

@apple_tree myslim na Tebe a držím pesti, zitra jedu na kontrolu pred ket
Kdo Ti bude zavádět? JT tam dneska neni

apple_tree
18. kvě 2018

@ivivka
@petina1811 Tak me poslali zpatky do cekarny, pry mam malo plny mocak. Je tu primar a k tomu nejaky novy doktor, ktery m bude zavadet. Vubec ho neznam a vubec mi neni sympaticky :( Nevite, kdo to muze byt?

petina1811
18. kvě 2018

@apple_tree tak hodně pij ať už to je za tebou a mas bojovníka u sebe 😇

petina1811
18. kvě 2018

@apple_tree nový doktor ?? To jsme zvědava

petina1811
18. kvě 2018

@ivivka a jdu na kontrolní utz ve čtvrtek 😀 tak zase budeme kousek od sebe s testováním 😀

ivivka
18. kvě 2018

@petina1811 ja jedu zitra a psk prý jeste utery, středa a to mi řeknou termín ketu

ivivka
18. kvě 2018

@apple_tree ja zase měla moc plný. Nějaká střední cesta, ale co to je, ze?
Dej vedet, mic na Tebe myslim

petina1811
18. kvě 2018

@ivivka ty jo ty jdeš na 3 utz před ketem ja byla na 1 a pak byl už ket

ivivka
18. kvě 2018

@petina1811 Jj, říkal, ze se to musí zkontrolovat. Zatim nemám estrofem, uvidi se zitra dle sliznice, prý by to bylo nejlepší bez toho, aby to bylo co nejprirozenejsi

petina1811
18. kvě 2018

@ivivka u jakého doktora jsi? Určíte je lepší co nejpřirozenější cyklus bez prášku 😀 ja mela jen utrogestan 12. Den jsme mela sliznici 7mm tak snad teď budu Mít taky jen utrogestan ja doufám že tami tolikrát nebudu muset jet nejsem z Brna tak doufám že jen 1 na utz a pak az na ket😅

tynka75
18. kvě 2018

@petina1811 byla jsem dnes u svého gyndaře, zkoukl mě taky a říkal, že je vše v pořádku, proč mě tak vyděsili...modřinku ještě mám, ale je prý malá a není kolem plodu, takže dobrý. napsal mi na týden neschopenku a další kontrolu mám ve čtvrtek v heliosu a v pátek u svého aby mi ukončil tu neschopenku.

@apple_tree jéé to je super, tak hlavně klid, odpočívat a myslet pozitivně! určitě se to povede 🙂

zirafka1988
18. kvě 2018

Holky tak u mě dnešní utz sliznice 6mm, ode dneska mám estrofen, od úterý utrogestan a v sobotu Ket. Tak s kým se tam potkám? 😊 jo a už si to nepamatuji ž toho prvniho ketu a zapomněla jsem se zeptat ale od toho úterý beru estrofen í utrogestan dohromady, ze? Nebo to tak že bych přestala estrofen brát začala brát utroš.

petina1811
18. kvě 2018

@zirafka1988 Dohromady určíte ☺ držím palečky

petina1811
18. kvě 2018

@zirafka1988 ja mela 7mm a mela jsem jen utrogestan jaky doktor tam dneska byl ?

Strana