Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
@petina1811 kdyz jsem mela min.tyden utz tak nuc nerikala...a za par dni tohle...lezim neustale. Zase se ozvu. Dekuju holky!
@linusha jo test AMh mam TAK dělaný z minulého caru ty me totiž poslali na detailní imunologii a tam bylo vse to AMH který mám 4.78 což je asi Dobrý podle me nebo nevis jaka je norma Máme i genetiku no snad všechno ale ještě se nazadarilo 😕
@tynka75 pěkně odpočívejte šetři se 😇😇😇😇😇
@petina1811 normu nevím ale mám také přes 4 a dr. mi řekl že je to moc pěkné, ale taky se nezadařilo. Ale třeba to někdy vyjde 🙂
@linusha
@petina1811 Holky, norma je 1-3, zalezi na veku a cim vetsi cislo, tak je vic vajicek. Takze kazdopadne mate obe vajicek vic nez dost. Vyssi cislo pak muze znacit i pco. Jinak ja mam amh 1.7, coz je pry vzhledem k memu veku zcela prumerny vysledek.
@apple_tree já vím že pco nemám 🙂 Taky jsem o tom PCO slyšela tak jsem se na to ptala a bylo mi vysvětleno že PCO bývá např. u hodnoty kolem 7. Takže jsem v klidu 🙂
@apple_tree me ro vysetreni dělali v lednu 2017 tak snad se to nějak výrazně rychle neměni a nevís jestli to nemůžeš ovlivnit to te me v březnu 2017 vzali VEJCOVODY Nemohlo to třeba klesnout nebo tak něco 😕
@petina1811 Vejcovody by to ovlivnit nemely. Jinak ta hodnota samozrejme s vekem klesa, ale jestli melas loni pres 4, bud uplne v klidu. A vajicek po stimulaci melas odebranych taky dost. To cislo vypovida jen o zasobe vajicek, bohuzel neexistuje zadny poradny test, ktery by vysetril i kvalitu vajicek.
Holky, mne se dneska zdalo, o tom, jak jsem porodila holcicku a byla s ni v porodnici :D Tak doufam, ze to byl sen, ktery se splni 🙂
@apple_tree určíte jo 😊
@tynka75 ahojky tak jakpak se cítíš ? Kdy jdeš na nějakou kontrolu ?
Tak uz sedim v heliosu a cekam na ket. Holky, drzte nam prosim palce, at to klapne 🙂
@apple_tree držím držím 🍀🍀🍀
@apple_tree dneska už ti snad fotecka dají a nebudou Mít nic pokazene😁 jinak se povede ket je úspěšnější 😇😇😇
@apple_tree myslim na Tebe a držím pesti, zitra jedu na kontrolu pred ket
Kdo Ti bude zavádět? JT tam dneska neni
@ivivka
@petina1811 Tak me poslali zpatky do cekarny, pry mam malo plny mocak. Je tu primar a k tomu nejaky novy doktor, ktery m bude zavadet. Vubec ho neznam a vubec mi neni sympaticky :( Nevite, kdo to muze byt?
@apple_tree tak hodně pij ať už to je za tebou a mas bojovníka u sebe 😇
@apple_tree nový doktor ?? To jsme zvědava
@ivivka a jdu na kontrolní utz ve čtvrtek 😀 tak zase budeme kousek od sebe s testováním 😀
@petina1811 ja jedu zitra a psk prý jeste utery, středa a to mi řeknou termín ketu
@apple_tree ja zase měla moc plný. Nějaká střední cesta, ale co to je, ze?
Dej vedet, mic na Tebe myslim
@ivivka ty jo ty jdeš na 3 utz před ketem ja byla na 1 a pak byl už ket
@petina1811 Jj, říkal, ze se to musí zkontrolovat. Zatim nemám estrofem, uvidi se zitra dle sliznice, prý by to bylo nejlepší bez toho, aby to bylo co nejprirozenejsi
@ivivka u jakého doktora jsi? Určíte je lepší co nejpřirozenější cyklus bez prášku 😀 ja mela jen utrogestan 12. Den jsme mela sliznici 7mm tak snad teď budu Mít taky jen utrogestan ja doufám že tami tolikrát nebudu muset jet nejsem z Brna tak doufám že jen 1 na utz a pak az na ket😅
@petina1811 byla jsem dnes u svého gyndaře, zkoukl mě taky a říkal, že je vše v pořádku, proč mě tak vyděsili...modřinku ještě mám, ale je prý malá a není kolem plodu, takže dobrý. napsal mi na týden neschopenku a další kontrolu mám ve čtvrtek v heliosu a v pátek u svého aby mi ukončil tu neschopenku.
@apple_tree jéé to je super, tak hlavně klid, odpočívat a myslet pozitivně! určitě se to povede 🙂
Holky tak u mě dnešní utz sliznice 6mm, ode dneska mám estrofen, od úterý utrogestan a v sobotu Ket. Tak s kým se tam potkám? 😊 jo a už si to nepamatuji ž toho prvniho ketu a zapomněla jsem se zeptat ale od toho úterý beru estrofen í utrogestan dohromady, ze? Nebo to tak že bych přestala estrofen brát začala brát utroš.
@zirafka1988 Dohromady určíte ☺ držím palečky
@zirafka1988 ja mela 7mm a mela jsem jen utrogestan jaky doktor tam dneska byl ?

@petina1811 napoví o tom prý AMH a který v Heliosu odmítli udělat. Test který by ti řekl jestli je nutnost dárcovství přímo neexistuje. Dr. to zhodnotili ze všech výsledků z testů co nám udělali - rozšířené imunologie (tu v Heliosu taky nechtěli udělat), spermiogramu, genetiky, hormonálního profilu a dalších testů. A teď po 3.IVF i z jejich průběhu stimulace a pak i kultivace. 🙂