icon

Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?

janesm
29. pro 2006

Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂

ivivka
7. čer 2018

@maki617 my měli icsi a macs, 12odebranych, 11 oplodněných, 8 zůstalo, sla jsem na čerstvý transfer - nic a 7 mame zamrazenych

ivivka
8. čer 2018

@petina1811 ahoj, tak ja porad nedostala ms - uz 4dny zpožděn. Jak se daří Tobe, co je nového?

petina1811
8. čer 2018

@ivivka budeš dělat test? U me nic čekám na MS a pak půjdu do ketu ale 19.6. Jsme objednána na telekomunikaci s texlem chci si nechat vyšetřit aktivaci nk bunek na spermie tak se ho musímám zeptat zda mi to udělá a kde minuli rok jsme se stim léčila tak se chci ujistit jestli se to znovu nerozjelo než půjdu do dalšího pokusu . Ty buděs urco těhotná 😇😇

ivivka
8. čer 2018

@petina1811 to spis nejsem, nevím, čím by to mohlo byt to zpoždění
Budete si volat 19. S Texlem?

petina1811
8. čer 2018

@ivivka jo volat 😂

petina1811
10. čer 2018

Tak HOLKY dorazila mrcha po hysteroskopii tak se zítra objednám na kontrollů utz a půjdu do ketu😊 ještě se Teda musím zeptat jeslti mi v heliosu vystaví zadanku na vyšetření aktivace nk bunek spermii chci to Mít jste před ketem Zkontrolovany a dělají to v hradci Králové jednou jsem se stim léčila ze jsme je mela vysoke tak chci kontrolu snad stim nebudou Mít v heliosu problém nemate některa zkušenost jak je to s vystavením Žádanky v helisu DÍK za info

ivivka
10. čer 2018

@petina1811 ahoj, ja ms porad nic ☹️

petina1811
10. čer 2018

@ivivka tak to už je divné 😁😁😁

apple_tree
10. čer 2018

@maki617 ahoj, myslim na tebe a na to, jak se dari vasemu bojovnickovi. Doufam, ze je ok a stale bojuje. Dej vedet, jak se vam dari 🙂 Drzim palce 🙂

maki617
11. čer 2018

@apple_tree ahojte kocenky!! Ja porad vyckavala a nervy pracovaly na plny plyn!! Ale nas bojovnik to dal a jde k zamrazeni!!! Jen jeden jediny, ale mame sanci!! 🙂 :* Uz jsem ani nedoufala!Jak se dari vam? 🙂 musim rict, ze ja se po tom odberu citim porad pekne mizerne. Bricho jak balon a docela bolestivost, tak nejak valcim. Tak ze ozvete, pa 🙂 ;)

apple_tree
11. čer 2018

@maki617 Tak to je supeeeer zprava! Tak to je jasne, je to sampion 🙂 Takze na ket pujdes v cervenci?

petina1811
11. čer 2018

@maki617 budete dělat genetiku?

maki617
11. čer 2018

@apple_tree @petina1811
holky díky!! 🙂 snad se usmeje to stesti a vyjde nam to vsem! 🍀❤ a prave bych nechtela nikam spechat, nechame ho mozna 2 mesice pekne u ledu a az se tak nejak dam dokupy a budu se citit, tak do toho jdu! Jinak genetiku delat nebudeme. Kdy vás čeká KET?

apple_tree
11. čer 2018

@maki617 Ja chci jit znova v cervenci. Tento mesic jsem si dala totalni relax od toho vseho, po stimulaci, et a ket uz toho mam plne zuby, tak si uzivam mesic bez prasku a toho vseho kolem a po pristi ms se na to chci znova vrhnout 🙂 Urcite nikam nespechej, dusevni pohoda je nejdulezitejsi a sama poznas, az na to budes pripravena 🙂

ivivka
11. čer 2018

Ahojky všem, tak jsem dnes dostala ms - týden zpoždění. Prý bývá druhy cyklus po opu rozhozeny, říkal MUDr, tak snad to nebude mit vliv na ket. Budeme píchat ten menopur a 9.den na kontrolu. Držte pesti.

ivivka
11. čer 2018

@maki617 super, ze to embryjko vybojovalo, čekala jsem, kdy das zpravicku, jak se daří! Je dobre, ze si das pauzu a až potom ket

petina1811
12. čer 2018

@jeanne_g ahojky v jaky caru jsi ja chci tu infuzi tak bych si zavolal tam kde jsi ty jeslti by mi ji nedali Děkuji za info

pokaja
12. čer 2018

@maki617 Ahoj, no my měly 18 vajíček, 10 zralých a oplodnilo se jich metodou ICSI a MACS 6, chtěli jsme ještě PISCI, ale bohužel nešel provést. Každopádně to sice do dneška vydržela všechna embrya, ale 5 jich je hodně opožděných a nejdou zamrazit. Tak věříme, že to naše jedno, které jde, to dotáhne až do konce. Mám velký strach, ale snažím se myslet pozitivně. A gratuluju k vašemu šampionovi 😉

jeanne_g
12. čer 2018

@petina1811 Reprogenesis Brno, sidli na Hlinkach. Zkus, jsou tam vstricni 🙂

pokaja
12. čer 2018

Holky, kdy jste po opu dostaly menstruaci? Já v jiným centru vždy dostala utrogestan, který jsem brala 10 dní a po vysazení to dostala do tří dnů. Ale teď vůbec nevím, kdy jí čekat, děkuju 🙂

apple_tree
12. čer 2018

@pokaja Ja jsem ji dostala normalne v terminu i pres utrogestan.

maki617
12. čer 2018

@apple_tree
@ivivka Presne tak hlavne ta pohoda a min stresu!!Proste si to na nas ten zivot vymyslel, takovou zkousku zda to ustojime. A my to teda zvladnem, protoze jsme silne baby!!!! 💪☺ Tak, at se vam dalsi sance jen dari!! 🙂

maki617
12. čer 2018

@pokaja myslela jsem na vas, jak jste asi dopadli. Tak vidis vybojovali jsme jednoho silneho bojovnika!!! A verim, ze to bude prave on 🙂 Dopadne to dobre!! Hlavu vzhuru, i kdyz mne spis to bricho tahne doolu!!! At mate silu na KET 🙂 :*

ivivka
12. čer 2018

@pokaja ja jsem to dostala taky v termínu, i kdyz jsem byla hned po opu na et ☹️

pokaja
13. čer 2018

@apple_tree
@ivivka děkuju za odpovědi, tak jsem zvědavá, kdy přijde, zatím nic nepociťuju.
@maki617 děkuju, no mám strach, chtěli jsme ho nechat vyšetřit PGS, ale nešel odebrat vzorek. Já už mám břicho dobrý, nejhorší byl víkend, to mě bolelo nejvíc a taky jsem ho měla jak balon, teď už postupně splaskává. Ještě nevím, kdy půjdu na KET, hlavně to nechci uspěchat, ale zase se už nemůžu dočkat 😍

ivivka
14. čer 2018

@pokaja @apple_tree @petina1811
Ahoj holky, jak se daří? Já mám ms, od včera pichame menopur a v ut jedu na kontrolu za J.Texlem, tak jsem zvědavá, co mi řekne. Jak to muze fungovat, kdyz ted nevím, jsk mam cyklus? Vždy jsem měla 29dni a ted 36...?!????

petina1811
14. čer 2018

@ivivka AHOJKY Já jdu na kontrolu ve středu 😊 to jdeš na kontrolu 7 den cyklu? Já jdu 12 den na kontrolu 😕 ty jdeš asi dřív kvůli tomu menopuru vid? Tak si dáme vědět jak jsme dopadli 😀

apple_tree
14. čer 2018

@ivivka Tak ono po opu a et/ket muze byt ten cyklus vselijak rozhazeny. Mne treba ms koncila minuly tyden ve ctvrtek, ale od te doby porad trosku obcas zaspinim. Nikdy se mi to nestalo, pripisuju to jako dusledek vsech tech hormonu, opu atd. Jinak ja si uzivam mesic bez doktoru, na konci cervna bych mela dostat ms a pak hura do ket.

ivivka
14. čer 2018

@petina1811 Ahojky - 9.den, dostala jsem to v pondělí, Jj, kvuli menopuru a podle me půjdu co dva dny na kontrolu. No jsem velmi zvědavá. Ty jsi zatim bez jakýchkoliv prášku?

ivivka
14. čer 2018

@apple_tree no, jo, to MUDr přesně říkal, ze 2.cyklus po opu bývá uplne rozhozeny a ze mnohdy musí píchat injekci na vyvolání ms.
Ja vim, ze si uzivas a v červenci pujdes na ket.
Ja furt všude vidím ty tehule a začínám z toho psychovat

Strana