Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
Ahoj holky, tak dnes volali výsledky z PGS ,obě bublinky jsou v pořádku. Vůbec jsem nečekala že to takhle dopadne. Jsem šťastná jak blecha ☺ teď ještě aby se jim u mě líbilo. Všechny zdravím a držím palce 🙂
@iwettka gratuluji
Holky kde máte dělanou imunologii?
@petina1811 Já ji teda delanou nemám ale.co jsem četla tak holky jezdí do Plzně k Ulčové a nebo Malíčková v Praze. Jestli je i někdo v Brně nevím.
A já jsem 14 dc tak to nevím jestli se to stihne 😔
@iwettka ket mi dělali 19 den
@iwettka no něco mi dělali v heliosu na protilátky a atd tobě ne?
@petina1811 ja prave nevím jestli to co mi dělali v helisu staci chtěla bych zjistit jeslti tereba moje imunita ty embrya neničí nebo tak něco
@petina1811 určitě dělali taky, ale asi je to jen nějaké základní vyšetření. Dost si chválí tu doktorku v Praze. Můžeš zkusit se k ní objednat...
A od kdy se bere utrogestan ? Před Ketem
@iwettka ja ho mela od 14 dne pět dni před ketem sem ho brala
@iwettka jenže to by jsem potřebovala asi doporučení od lékaře a nevím jestli by mi ho v heliosu dali když si dělají svoje vysetreni
@petina1811 zakázat ti to snad nemůžou. Nahoď navrh Texlovi a uvidíš .
Peti byla jsi před Ketem na ultrazvuku? Podle čeho poznali že to bude 19 ty den??
@iwettka jo byla jsme na utz aby zjistili vysku sliznice a ten 19 den je podle me proze je už po ovulaci a tak to bývá i u přirozeného Teda takhle si to myslím ja ale jiné to je kdyz by jsi mela cyklus rizeny léky tak tam je to asi úplne jedno
@petina1811 tak já jdu až příští cyklus, teď už se to nestihne 😕
@iwettka tak si alespoň pěkně odpocni 😊 pro simulaci te jak dělají v heliosu to vysetreni z krve pred ivf to podrobnější mohu se zeptat jakou máš hodnotu anti-tyreoglobulin je to na první stránce moc děkuji
@petina1811 já tohle asi vůbec doma nemám, nedali mi žádný papír pokud vím? což teda nechápu proč ho nemám..... ten červenec bude trochu honička, začátkem srpna máme zaplacenou dovču v Chorvatsku.
@ivivka prý jsem moc daleko, jsem dnes 16 DC, mám volat až to dostanu, pak 12 DC na ultrazvuk a pak 19 dc na transfer když to k tomu bude. Držím palce... snad už konečně viď? 🙏
@ivivka no nestihla bych ten ultrazvuk před... tak asi proto, myslela jsem že už to bude :(
Když nebudou komplikace tak pojedu, pokud to má vyjít vyjde to, minule jsem ležela a odpočívala a stejně prd. Takže možná lepší, že na to nebudu tolik myslet , malá se těší a ještě s námi jede neteř...to bych holkám nemohla udělat 🙂
Ahojky holky chci se zeptat máte někdo v papírech od heliosu vyssi anti-tyreoglobulin ??? Vadilo mam si to ještě nějak nechat vyšetřit nebo je to v pohodě ? Koukněte to papíru mam strach abych něco nepodcenila když půjdu na ket posledního MRAZACKA snad nebudu musez znovu do celého ivf

@ivivka jo jo zatím bez prášku uvidíme ve středu