Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
@ivivka @denicl holky trošku jsem zagooglila a jsem v klidu. Tu jsou hodnoty v jednotlivých týdnech a jsem v normě🙂 Mezi spodní a horní hranicí jsou obrovské rozdíly: http://www.naseporodnice.cz/hladina-hcg-v-krvi-...
@ivivka nakonec jsme se domluvili se skvělou koordinátorkou Kolenakovou, že půjdu 9 dc a pak 12 dc n utzv. A dnes mi má volat ten primář, jestli tedy bude Ket či ne. Jsem hrozně ráda za tu koordinátorku, dala mi na sebe kontakt a píšeme si emaily, jsem i víc v klidu, konečně mám pocit, že se o nás někdo zajímá🙂 Jo a výsledky biopsie budou ve středu, což je také super🙂
@ivivka kdyby to nebyla taková dálka pro nás, tak tam jezdíme také...tak jsme spolu hovořili...no celkem, mě překvapil, že cchce udělat transfer už v pátek to je 16 dc. prý kvůli ktŕatšímu cyklu a tím, že je ted sliznice 9 mmm tak by to udělal už v pátek. No tedy ještě jdu na utzv v pondělí a ten rozhodne🙂 taky mi říkla, že se mohlo předtím stát, že ta sliznice mohla být jakoby zestárlá a tou hysteroskopií se krásně obnovila..🙂a taky proto se nám ty embryjka nechytala, moje tělo se připravovalo na menses a tím se pořádně nezahnízdilo...ted budeme i podávat více estrogenu...tak uvidíme, třeba to vše pomůže..🙂
@denicl To budeš mit pres 10, 11, to bude akorát . Ja uz si to fakt nepamatuju, ale tak nejsk jsem to měla. Ja jsem si rikala, ze to u me nemůže klapnout, kdyz jdu na ket hned v 1.cyklu po potratu, JT řekl, ze se to vše super zahojilo a ze by do toho šel a vidíš, jsrm 10.tt, snad to bude i pokračovat a ty se pripojis 😊😊🍀🍀
@ivivka jsem ráda, že ti pokračuje těhulkování, moc ti to přeji..taky to ve mě nahlodává, jestli to neni brzo a kor po té hystero, ale sám primář mi řekl, že to vypadá dobře a tu sliznici co odškrábli, tak krásně dorůstá🙂 jak se říká, na pohnojeným se nejlépe zasévá😀 a nebo přítel říká, že je to prostě dobrý měsíc a vše roste jak má, múže to být i tak a proto raději stojím nohama na zemi a prostě uvidíme..🙂
@denicl jj,já tam musím být před osmou 🙂 Viděla bych to pozitivně, myslím, že kdyby si nebyli jisti, tak to řeknou a nedávají ti naději, že už bys v pátek mohla jít na KET. Jak to, že budou rozmrazovat o den dřív? Mě říkali, že to dělají ráno (váhala jsem kvůli zdrav.problémům, zda budu či nebudu moc a potřebovala vědět, kdy nejpozději to mohu zrušit).

@siocka ahoj, to muze byt v pohodě, jen sen později zahnizdilo třeba. Uvidis, snad to bude ok