icon

Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?

janesm
29. pro 2006

Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂

denicl
19. lis 2018

@ivivka to víš, že jo, písnu. psala mi koord.někdy odpoledne. Proč vysoké dávky? ja brala minule 2-0-2 utrouše a estrofem 1 večer.

ivivka
19. lis 2018

@denicl ja ted brala estrofem 1-1-1 a utros 2-2-2

denicl
19. lis 2018

@ivivka a proč tak? vysvětlili ti to? já vždy málo...a to jsem měla nízkou sliznici

ivivka
19. lis 2018

@denicl jasný, mne to navysoval až po pozitivním testu a jak jsem spinila, tak proto. Zitra mam odpo kontrolu, uz se nemůžu dockat

denicl
Autor odpověď smazal
denicl
19. lis 2018

@ivivka az mrnouska zase uvidis vid😊🍀no je to stesti. Snad to potká uz i nas..po tom vsem. Jinak my Ket v pondeli 26.11.jupii

ivivka
19. lis 2018

@denicl to vis, ze jo, potká a brzy! Budu na Tebe v pondělí myslet tedy, psk dej vedet v kolik a ke komu jdes

denicl
19. lis 2018

@ivivka děkuji moc, písnu🙂

denicl
19. lis 2018

@ivivka jinak už vím, že to bude v pondělí v 11:00hod.🙂 ke komu to nevím..jinak mi poslali z Heliosu špatný erecept na ovitrelle, kde bych si to musela hradit sama, tak jsem si ho nevyzvedla a musím zítra, prý to nevadí..tak snad se nic nepokazí🙂 estrofem budu brát až od transferu.. jen utrouš začínám 22.11.ve stejné dávce jako předtím a po transferu zvedáme🙂

ivivka
19. lis 2018

@denicl ja ovitrelle neměla, tsk nevím, akorát vim, ze ten menopur jsem platila u nich peknou raketu

denicl
19. lis 2018

@ivivka menopur je drahý no...ten ovitrelle jsi neměla, protože jsi neměla dominantní folikul, prý se pak nedává. Je to vlastně takové navíc, a jelikož ho mám tak je dobrý si ho píchnout🙂🙂

denicl
20. lis 2018

@ivivka ahojky, tak zase pecka...volal mi dr.Texl, výsledky biopsie sliznice...moje sliznice zaznemanela těhotenství, mám si nechat odebrat krev na hcg pro jistotu🙂 prý jestli tam někde neputuje😀 což u mě mimoděložní je blbost😀 nemám vejcovody..

jawuna
20. lis 2018

@denicl 😲 to se tak pozná?

denicl
20. lis 2018

@jawuna taky se tomu divím...vůbec to nechápeme...je to prostě nesmysl, ale proč by mi to říkal, že jo.

ivivka
20. lis 2018

@denicl ahoj, no to je mazec, ale ty jsi prece měla ducha a pak nic, to je divny

denicl
20. lis 2018

@ivivka no divný to je...já vlastně ani nevím co je ten výsledek biopsie😀 nic mi neřekl, jen at jdu na tu krev a pak transfer, tak asi ostatní je v pořádku.

ivivka
20. lis 2018

@denicl kdyby to bylo mimodelozni, tak uz bys měla nějaký problemy, uz he to dlouho, ja měla “zřejmě” mimodelozni vloni a 7.tt jsem silene krvacela, akutní operace, vzali mi vejcovod a nic v nem nebylo, no, člověk nevi, zda si nedělají srandu uz

denicl
20. lis 2018

@ivivka to je taky síla teda. on mi teda říkal, vy jste po revizi? a já mu říkám, že ne😀 to měl kartu někoho jiného ne?😀

denicl
20. lis 2018

@ivivka jsem trochu na vážkách teda...ani si nemůžu píchnout ten ovirell, kvůli těm zítřejším testům na hcg. Tže si ho píchnu až zítra 14dc. Taky mě překvapilo, že neju na transfer už 16 dc jak navrhoval primář a jdu až tedy 19 dc..trochu mám strach, aby se zase něco nepo.../

ivivka
20. lis 2018

@denicl Ach jo, to me mrzí, ale to se vyresi. Uvidis zitra na krvi a pak tam zavolej

siocka
20. lis 2018

@denicl věř, že se nic nepokazí a 19DC vše dobře dopadne 🍀🍀🍀

denicl
21. lis 2018

@ivivka ahoj, tak krev dopadla negativní...dnes volám s primářem, tak se ho zeptám jak teda dopadla ta biopsie teda...

ivivka
21. lis 2018

@denicl ahoj, tak jak to dopadlo s primářem?

denicl
21. lis 2018

@ivivka ahoj..no vysvětlil mi tu biopsii te sliznice..pry se obcas stava,ze po tech hormonech a tomu Ketu je ta sliznice ,,jakoby těhotenska,,rikam to jako laik,uz nevim jak to nazval,tak radeji ten odběr..aby tam trebs neco ve me nezůstalo. Nezůstalo,tze jedeme v pondeli..🍀jak bylo domluveno. Zitra začínám s utrousem,estrofem se dohodneme az na miste,kdyz mi rostla krasne sliznice.😊✊tak tfuj tfuj..snad to bude ten pravý..

denicl
21. lis 2018

@ivivka jo a jinak sliznice v poradku nic neobvyklého nenašli..😊

ivivka
21. lis 2018

@denicl tak to je dobre, urcite to bude to prave embryjko
My vše Ok, příští pátek vysetreni na ds, uz vysazuju léky, na což se nesmírně tesim, protože porad ty mokrý slipovky od utrose - uz mi z toho hrabe 🙈

denicl
22. lis 2018

@ivivka to jsem rada,ze vse v poradku. Preji ti krasne a zdravé miminko. Ja začala dnes s utrousem,tze zase bordel v kalhotkách😂taky mi to vadi..ale co se da delat...

ivivka
22. lis 2018

@denicl děkuji! Tak uz se tesis na pondělí, viď? Jsi porad na pn?

denicl
22. lis 2018

@ivivka ano stále jsem..uz od toho října,ale praci neresim,vědí to a chápou to. Chtela jsem byt v klidu a hlavne jsme porad nekde po doktorech,musela bych si brat volno. Uz jsem si i zvykla byt doma😊 ja ti nevim jestli se tesim,asi jooo,ale porad ve me hloda ten cervik strachu..no však to znas...

ivivka
25. lis 2018

@denicl tak zitra na Tebe budu myslet! V 11 nebo v kolik? 😊👍☘️

Strana