Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
@ivivka jinak už vím, že to bude v pondělí v 11:00hod.🙂 ke komu to nevím..jinak mi poslali z Heliosu špatný erecept na ovitrelle, kde bych si to musela hradit sama, tak jsem si ho nevyzvedla a musím zítra, prý to nevadí..tak snad se nic nepokazí🙂 estrofem budu brát až od transferu.. jen utrouš začínám 22.11.ve stejné dávce jako předtím a po transferu zvedáme🙂
@ivivka ahoj..no vysvětlil mi tu biopsii te sliznice..pry se obcas stava,ze po tech hormonech a tomu Ketu je ta sliznice ,,jakoby těhotenska,,rikam to jako laik,uz nevim jak to nazval,tak radeji ten odběr..aby tam trebs neco ve me nezůstalo. Nezůstalo,tze jedeme v pondeli..🍀jak bylo domluveno. Zitra začínám s utrousem,estrofem se dohodneme az na miste,kdyz mi rostla krasne sliznice.😊✊tak tfuj tfuj..snad to bude ten pravý..
@ivivka ano stále jsem..uz od toho října,ale praci neresim,vědí to a chápou to. Chtela jsem byt v klidu a hlavne jsme porad nekde po doktorech,musela bych si brat volno. Uz jsem si i zvykla byt doma😊 ja ti nevim jestli se tesim,asi jooo,ale porad ve me hloda ten cervik strachu..no však to znas...

@ivivka to víš, že jo, písnu. psala mi koord.někdy odpoledne. Proč vysoké dávky? ja brala minule 2-0-2 utrouše a estrofem 1 večer.