icon

Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?

janesm
29. pro 2006

Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂

denicl
25. lis 2018

@ivivka achoooj,dekuji moc,jsi zlato jak na me myslis..a ano v 11hod. Nervozita stoupá kazdou hodinu,od rana litam na zachod☺️😂

siocka
25. lis 2018

@denicl zítra ti budu držet pěsti, určitě to všechno dopadne dobře 🙂

denicl
25. lis 2018

@siocka děkuji moc,snad uz konecne🍀🍀🍀🙏

ivivka
25. lis 2018

@denicl nebuď! Dopadne to dobre, bude to dárek k Vánocům 😊🎄 dej pak vedet pocit a kdo to dělal!

apple_tree
25. lis 2018

@denicl moc drzim palce 🙂)

denicl
25. lis 2018

@apple_tree dekuji😍

denicl
25. lis 2018

@ivivka vse pisnu zitra..tak tfuj tfuj tfuj..🙏🍀

jawuna
26. lis 2018

@denicl Držím moc palce 👍

mirda79
26. lis 2018

@denicl Taky moc moc držím pěsti 😍

denicl
26. lis 2018

@ivivka Achoj,tak vyrazime z Brna a vezeme si v brisku hatchujici blastocystu,jak minule..☺️ Ale kdo vi jak to dopadne. Ket mi delal prvně primar Texl. Je trochu hrubší jak Jakub T. ale dalo se to vydrzet.😊 a holky...testovat budu za 10dni,drive proste ne.🍀🙏🍀

ivivka
26. lis 2018

@denicl tak ver, ze tentokrat to klapne 😉 přinese Ti štěstí Mikuláš. Tak hlavně klid, žádný vánoční uklidy!

siocka
26. lis 2018

@denicl tak určitě🙂 Já tomu tvému prckovi věřím🍀🍀🍀 ....jen ten náš nás pěkně zlobí, dnes ráno na UTZ nic, ale HCG vzrostlo z počátečních 123 (či 132) na 7,5tis., takže musím dnes nastoupit do nemocnice, aby se vyloučilo mimoděložní, což jsem myslela, že u KET nejde.

denicl
26. lis 2018

@siocka Jee moc dekuji..snad s nami zustane uz🍀to je zlobidlo,takove hodnoty a neni videt? Se vam schovava...treba to bude dobre,známe se taky schovával a porad tehulkuje,uz ma myslim 6.mesic. Dej vedet..🍀

denicl
26. lis 2018

@ivivka dekuji..zadny úklidy neplánují...ani mi nedal estrofem,pry neni potreba,tze jedeme na cisto jen s utrousem😊

siocka
26. lis 2018

@denicl no není zač - za 10 dní se těším u vás na výsledky testů a vyřiď mu, že chci číst o dvou čárkách 😉 Určitě dám vědět, sama jsem zvědavá - ráno už jsem se smířila s koncem a teď to vypadá nadějně.

denicl
26. lis 2018

@siocka bude to dobre😊 musis verit...🙏ale ten strach a obavy chapu,ty budou dokud neporodime😍

siocka
26. lis 2018

@denicl co dokud neporodíme 😅 To jsem si při prvním těhotenství říkala taky a kamarádka mi řekla, že obavy nás nepustí ani, když nám děti dospějí, že pořád si bude říkat "až xxx, budu klidnější". Ozvu se, jak budu vědět něco bližšího.

ivivka
26. lis 2018

@siocka ahoj, myslim na Tebe, to je záhada! Dej vedet!!!!!!! Mimo muze byt i u ket, prý muze sklouznout do vejcovodu, ale dle me zkušenosti uz je to dlouho a uz by se to projevilo

denicl
26. lis 2018

@siocka Vzdyt ja vim...ale co se tyce toho procesu cim prochazime..vim,ze o dite mas strach cely zivot,pze je na cely zivot☺️

iwettka
26. lis 2018

@denicl moc držím palce aby to už konečně klaplo, byl by to krásný dárek 😊

denicl
26. lis 2018

@iwettka Dekujeme moc..uvidime☺️

ivivka
27. lis 2018

@siocka ahoj, tak jak to s Tebou vypadá, našli v nem mimouše na správném miste? Držím pesti !

denicl
28. lis 2018

@siocka Ahojky jak to s tebou vypada? Doufam,ze vse v poradku

siocka
29. lis 2018

@denicl @ivivka ahoj holky, omluvám se - včera mě teprve proustili a to moje 1,5 roku staré tulidlo mě k psaní nepustilo, dnes to není o moc lepší, ale už se nechala na chvíli z náručí odložit.
V pondělí při přijmu mi řekli, že v úterý bude revize, ve středu vezmou testy a uvidí, co HCG, jestli to bylo klasické těhotenství či je to mimoděložní. Protestovala jsem a vynutila si v úterý ráno ještě jeden test HCG, abychom viděli, jestli roste/klesa - v případě růstu bych revizi o týden odložila a doufala, že se prcek ukáže pořádně (něco vidět bylo, ale ne tak jak by mělo). No HCG bohužel kleslo na 5,5tis z pondělních 7,5tis, tak bylo jasno, že to prcek zabalil a šla jsem odpoledne na revizi. Včera se udělal ještě jeden test HCG a opět hodně kleslo, takže nález v děloze byl opravdu prcek, mimoděložní bylo vyloučeno.
Ještě máme jedno embryo, tak v lednu zkusím KET a třeba najdu odvahu jít do druhého IVF, ale to moc nevidím - při prvním jsem měla dva těžké hyperstimulační syndromy (po odběru a druhý po ET), nemáme babičky a s dítětem bych to nedala - první dva měsíce jsem proležela, což s batoletem nejde.
Jinak 7.12. odlétáme na měsíc pryč, tak doufám, že si @denicl stihne udělat test a bude pozitivní 🍀😉 a po návratu si tu přečtu, že se vše vyvíjí pozitivněji než u nás 🙂

siocka
29. lis 2018

@ivivka @denicl málem bych zapomněla - oběma děkuji za podoru 🙂 Zkoušela jsem bojovat do poslední chvíle. Příště zkusím trošku zvolnit v práci a víc se šetřit.

ivivka
29. lis 2018

@siocka To me mrzí, ale pokud mate jeste jedno embryo, tak to urcite klapne! Odpocin si a budu držet pesti!

siocka
29. lis 2018

@ivivka děkuji a i kdyby ne, tak už jedno dítko máme. Já zas budu držet pěsti, ať těhoteství probíhá v pořádku 🙂

denicl
29. lis 2018

@siocka kocko,takovy smutný příběh,me je to fakt lito..co tohle je za spravedlnost😓no žádná,ze jo @ivivka..? Vubec neni zac,vy me take podporujete obe.😊 je pravda,ze je lepsi nechodit do práce,jsem rada,ze jsem doma i kdyz je pravda,ze musim casto zaměstnávat hlavu,abych na to nemyslela. A ted to nejak ani neresim. Dnes jsem 3.den od Ketu. Prvni dva dny me bolelo brisko jak na mrchu..dnes teda nic,tak nevim. Tentokrat pocitam radeji s tim,ze to nevyjde a kdyz ano budeme mile prekvapeni😊 mas stesti,ze mas prcka,neni to pak takova beznadej jako kdyz nemas zadne jako ja..ty vado a na mesic pryc,no parada,tak doufam ze pak se vrhnete do dalsiho Ket. 😊to uz bude vítězný,uvidis! Uz sis toho vytrpela dost. Testik jsem chtela delat na Mikuláše,tze poslu vysledek sem. Tak se opatruj a nabírej síly do dalsiho boje. Nadeje umírá posledni🍀

ivivka
29. lis 2018

@siocka my taky uz jedno mame, ale jeste jedno by to chtělo 😉 dopadne to, neboj. Taky jsem v létě po revizi vypadla na dovolenou..

siocka
29. lis 2018

@denicl nemusí, mělo to tak být. Lepší teď, než kdyby to bylo v pozdějších týdnech...nj, dovolená byla plánovaná dřív než prcek 🙂 Jedu v práci už dlouho nonstop a pauzu jsem měla jen 10 dní, co jsem byla s prvním v porodnici, tak jsem si řekla, že si zaletíme za teplem a v lednu půjdu na KET. Jenže mě v říjnu při MS napadlo, že bych to mohla zkusit dřív, že do odletu už by mohlo být vidět srdíčko, případně by se ukázaly problémy a stihlo se vše vyřešit.
Budeš testovat na Mikuláše? Tak doufám, že si byla hodná a ty dvě čárky tam budou🙏

Strana