Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
@denicl moc drzim palce 🙂)
@apple_tree dekuji😍
@denicl @ivivka ahoj holky, omluvám se - včera mě teprve proustili a to moje 1,5 roku staré tulidlo mě k psaní nepustilo, dnes to není o moc lepší, ale už se nechala na chvíli z náručí odložit.
V pondělí při přijmu mi řekli, že v úterý bude revize, ve středu vezmou testy a uvidí, co HCG, jestli to bylo klasické těhotenství či je to mimoděložní. Protestovala jsem a vynutila si v úterý ráno ještě jeden test HCG, abychom viděli, jestli roste/klesa - v případě růstu bych revizi o týden odložila a doufala, že se prcek ukáže pořádně (něco vidět bylo, ale ne tak jak by mělo). No HCG bohužel kleslo na 5,5tis z pondělních 7,5tis, tak bylo jasno, že to prcek zabalil a šla jsem odpoledne na revizi. Včera se udělal ještě jeden test HCG a opět hodně kleslo, takže nález v děloze byl opravdu prcek, mimoděložní bylo vyloučeno.
Ještě máme jedno embryo, tak v lednu zkusím KET a třeba najdu odvahu jít do druhého IVF, ale to moc nevidím - při prvním jsem měla dva těžké hyperstimulační syndromy (po odběru a druhý po ET), nemáme babičky a s dítětem bych to nedala - první dva měsíce jsem proležela, což s batoletem nejde.
Jinak 7.12. odlétáme na měsíc pryč, tak doufám, že si @denicl stihne udělat test a bude pozitivní 🍀😉 a po návratu si tu přečtu, že se vše vyvíjí pozitivněji než u nás 🙂
@siocka kocko,takovy smutný příběh,me je to fakt lito..co tohle je za spravedlnost😓no žádná,ze jo @ivivka..? Vubec neni zac,vy me take podporujete obe.😊 je pravda,ze je lepsi nechodit do práce,jsem rada,ze jsem doma i kdyz je pravda,ze musim casto zaměstnávat hlavu,abych na to nemyslela. A ted to nejak ani neresim. Dnes jsem 3.den od Ketu. Prvni dva dny me bolelo brisko jak na mrchu..dnes teda nic,tak nevim. Tentokrat pocitam radeji s tim,ze to nevyjde a kdyz ano budeme mile prekvapeni😊 mas stesti,ze mas prcka,neni to pak takova beznadej jako kdyz nemas zadne jako ja..ty vado a na mesic pryc,no parada,tak doufam ze pak se vrhnete do dalsiho Ket. 😊to uz bude vítězný,uvidis! Uz sis toho vytrpela dost. Testik jsem chtela delat na Mikuláše,tze poslu vysledek sem. Tak se opatruj a nabírej síly do dalsiho boje. Nadeje umírá posledni🍀
@denicl nemusí, mělo to tak být. Lepší teď, než kdyby to bylo v pozdějších týdnech...nj, dovolená byla plánovaná dřív než prcek 🙂 Jedu v práci už dlouho nonstop a pauzu jsem měla jen 10 dní, co jsem byla s prvním v porodnici, tak jsem si řekla, že si zaletíme za teplem a v lednu půjdu na KET. Jenže mě v říjnu při MS napadlo, že bych to mohla zkusit dřív, že do odletu už by mohlo být vidět srdíčko, případně by se ukázaly problémy a stihlo se vše vyřešit.
Budeš testovat na Mikuláše? Tak doufám, že si byla hodná a ty dvě čárky tam budou🙏

@ivivka achoooj,dekuji moc,jsi zlato jak na me myslis..a ano v 11hod. Nervozita stoupá kazdou hodinu,od rana litam na zachod☺️😂