Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
@siocka opravdu je mi to lito...co se ma stat,stane se..ja jsem ted po tom Ketu takova nejistá,hrozne se bojim,ze zase nic..boli me podbrisek uz treti den..ale z toho se stejne nic nepozná. Je to nekonecne cekani co bude,ale co stejne to neovlivnim😊 hodna jsem byla,tak snad dostanu Mikuláše😂
@ivivka tak to už je skoro "samostatná jednotka" 🙂 ..i když ho neznám, tak mu přeji k zítřejším narozeninám hlavně hodně zdravíčka.
Vidíš, já myslela, že budu moct jít hned, tak se nechám překvapit, jak to ve mě bude vypadat. Mám doporučenou jen 14tidenní sex. abstinenci a o tom, že se nemáme pokoušet o další mimčo nám nikdo neřekl. Říkali jsme si, byť je to nepravděpodobné, že si třeba dovezeme mimčo z dovolené. Říká se, že po potratu je děloha připravena...
@siocka asi záleží, jak se zhojis, četla jsem , jak se v žádném případě nesmis koupat v bazénu po revizi a dodržet striktně sestinedeli. No 14dni cca jsem krvacela, pak spinila, na dovcu jsme jeli asi 14 po revizi, spis je riziko trombozy v letadle, ale koupala jsem se normálně, akorát si po koupání vždy prevlekla suchý spodek plavek, to jsem opravdu dodrzovala
Ahoj holky, mohu se přidat? Už nějakou dobu sem koukám... Máme z Heliosu jednoho broučka a teď bych chtěla sourozence, ale zatím se nám nedařilo. Teď jsem užívala léky a měla bych jít na ket, ale mám slinici nízkou 5, ale prý je to už 3x stejné, tak víc nevyroste... Neměla jste to některá podobně?
@denicl zbytečně netestovat..... Já nedočkavě testovala už 5.den po KET, a injekci jsem měla 22.11. a na každém testu mám // nebo +....... Podle mě je stále ovitrellev těle. I 11.den jsem jej měla.... Už raději od té doby netestuji a počkám do soboty.

@ivivka to, že už jedno máš, jsem v konverzacích nepostřehla 🙂 Ale chápu, taky si říkáme, že by si zasloužila sourozence. 🙂 Vám se zadařilo hned po revizi?