Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
@anitramrav ja uz jsem 19den po injekci,to uz by nemeli byt v těle,dekuji za zkušenost.😊
@denicl tak to už v těle určitě nemáš
@evelik ja mela ted pri Ketu sliznici 6mmm. 12.dc byla az 10,5. Utrousem pak uz pry stejne neroste,ale spíše zhutni. Estrofem mi tentokrat nedal,rikal ze neni potreba. A taky mi rikal sam primar,ze neni důležitá vyska,ale kvalita sliznice a embrya. Při běžném,přirozeném otěhotnění ma sliznice 6-7. Proto při 6mm je možné Ket udelat. U Et to většinou nikdo neměří,což treba nechapu. Proto se nam mozna nechytlo et. A Ket zatim nevim. 😊
@denicl no mne řekl JT na 1.kontrole, ze dobry, nic jsem nebrala, na 2.kontrole byl primář a ze to je k nicemu, ze to nestačí, ze ket nebude a musím si v dalším cyklu píchat menopur.To bylo pred tím ketem v cervnu. V záři jsme volali JT, ze jsem to dostala, no taky riksl, ze si musím přijet pro menopur, ale ja jsem rikala, ze ne, ze zkusím jen estrofem a vidíš, Dobry! Ťuk ťuk
@ivivka tak to jsi ji mela nízkou asi i při tech kontrolách. Myslim,ze jsem byla 9.-12.den cyklu..tak to pak jo,to by se ti jeste snizila na Ket. Holka uvidim. Dnes jsem skoro nemohla dostat jestli si mam udelat testik,dala jsem si ho do nočního stolku tak ti hrabu a on nikde,pritel mi ho zřejmě schoval a jiny doma nemam. 😂
Ahoj holky, tak ja se po dlouhe dobe hlasim, dnes me ceka posledni ket v heliosu, ale vubec tomu ani neverim, kdyz nam mrazili jen jedno hodne opozdene embryo, tak to vlastne nejak ani neresim, nevysiluju, proste tim ketem uzaviram kapitolu helios a pristi rok zkusime stesti jinde. A jinak, kdyz tu resite tu sliznici, ja jsem mela ted na kontrole 6mm a primar rikal, ze sliznice je krasna, ze ket urcite bude :D
@apple_tree Ahoooj tak preji hodne stesti. Mozna i to jak to beres bude s dobrým koncem..tak ✊🍀
@apple_tree ahoj, tak moc moc štěstí! Snad to klapne a jinam nebudete muset
@ivivka No to je super, to Ti moc přeji!!! Každá se jednou dočká, díky Heliosu mám kluka, ale to víš, moc bych si přála ještě min. jedno mimčo. Několik let jsme chodili do Prahy a vše bylo na nic, jen šlo o prachy a až tady nám zjistili, co je blbě. Primář mi říkal, že pokud bych čekala na další měsíc, že to bude to samé, asi má pravdu. Je na tom vtipné to, že 7.12. jsem si šla tehdy i pro našeho klučíka, který tady zlobí a lítá🙂Vyšlo to úplně na stejný den.
@evelik to vis, ze dopadne! Vis, kdo Ti bude dělat ket?
Jjj, jsem doma, bylo mi zle hodne, měla jsem i hematom, tak jsem 14dni musela jen lezet, ted uz je mi lépe!
Jinak ano, prvni centrum, 1.ivf. Jednoho syna mam prirozene, ale min.rok mi vzali při revizi vejcovod a tím začaly problemy
@ivivka Bude mi ho dělat MUDr. Filková, tehdy ho dělala také, fakt vtipné🙂Já bych teď zůstala také doma, tehdy jsm chodila pořád, i v den porodu jsem byla v práci. Mně bylo dobře, ale musela jsem na císaře, nebyl otočený.
Prosím Tě, jak se to mohlo stát! To je také pěkně husté. Kolik je synovi?
Určitě si doma pěkně odpočiň, než začne nový kolotoč, vždyť nic neuteče😉

@denicl tak dneska uz mas 4., tak to uz by mělo byt ok