icon

Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?

janesm
29. pro 2006

Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂

apple_tree
6. led 2019

@lucik253 Ahoj, muzu se prosim zeptat? 🙂 My ted prechazime z heliosu do reprogenesis... Ke komu tam chodis a jsi spokojena s pristupem? Jinak myslim, ze dva nepovedene transfery opravdu nic neznamenaji, mate jeste spoustu krasnych embryi, vykaslala bych se na helios, zbytecne platit prevoz embryi, jen aby ti je tam soupl nekdo jiny. Zaklad uspechu je kvalitni stimulace a kultivace, to uz nezmenis, ten samotny transfer je uz to nejmensi.

lucik253
6. led 2019

@apple_tree Ahoj, chodim k Mudr.Sochorove
Ke komu pujdes? A proc odchazis?
Mne jen mrzi ze kdyz se nedari ze nereknou treba ze se jeste udelaji nejake testy atd. Treba pry v Heliosu se dela reprod.imunolog.vysetreni hned na zacatku...

linusha
6. led 2019

@apple_tree hodně štěstí jinde 😉

@lucik253 souhlasím s apple_tree na HELIOS bych se taky vybodla 😉

lucik253
6. led 2019

@linusha na konzultaci jsem objednaná, za to nic nedám. No a 5.2. jdu do svého Caru a taky uvidím co nahvrhne, řeknu jí že ještě chci teda Ket. Menstruace mi vychází cca 6.2.

apple_tree
6. led 2019

@lucik253 Budem chodit taky k Sochorove 🙂 Jeste to teda nemame domluvene, ale doporucila nam ji pribuzna, ktera je primarka v nemocnici a zna se s ni, takze budem mit trochu protekci 🙂 Jasne, za konzultaci nic nedas 🙂

lucik253
6. led 2019

@apple_tree mě k ní dali automaticky, dost často tam není no ☹ jsem se k obj po neuspěchu a to 7.12. a termín až toho 5.2. hrůza to čekáníííí

jawuna
6. led 2019

@lucik253 Ja jsem Helios doporucovala, kde jsem mohla, taky mam od nich dve deti, ze 🙂 dve kamosky si nechavaly prevezt taky hotovy embrya odjinud a byly nakonec obe rady. Myslim, ze bys urcite mela jit aspon na konzultaci k primari, a pak uvidis. Hlavne se rozhodni podle toho, jak to citis ty ;)

lucik253
6. led 2019

@jawuna na konzultaci jdu 15.1.

jawuna
6. led 2019

@lucik253 👍

denicl
7. led 2019

@anitram16 to ja preci vim,doplaceli jsme za to 2500,- ale delaji to taky,doporucuji to hned na zacatku.

simeramis
Autor odpověď smazal
simeramis
13. led 2019

@lucik253 ahoj, ja jsem byla na prvnim IVF 2015 na Obilnaku, nam se to tam podarilo a kamaradce ne, takze si prevezli embrya na Helios a zadarilo se jim tam hned..
Nam se tam pak dva KETY nepodarili, takze uz take chodime na Helios, ale jeste nevim, zda tam do druheho IVF pujdem, to uvidime v utery..
Jinak fragmentace DNA tam stoji 3500,- partner na tom byl pred mesicem

lucik253
13. led 2019

@simeramis Ja tam jdu v utery na konzultaci. Jinak chodim do Reprogenesis

simeramis
13. led 2019

@lucik253 tak uvidis, dej vedet, jak ses rozhodla🙂

lucik253
14. led 2019

@simeramis Jen tech penez za prevoz a vyrizovani 😏 jeste i pujdu k tve sve mudr a pak se uvidi

lucik253
15. led 2019

Ahoj,tak nam vzali krev na vse mozne, za 10dni pro vysledky a i krev na genet.imunologii a ta tak za mesic.
Pak rekl ze by Ket delal rozhodne je v prirozenem cyklu, tak 10dc ultraz a treba jeste 12dc a pak 5dni pred vlozenim jen nasadit Utrogestan.

simeramis
15. led 2019

Ahoj holky, takze my po dnesku v Heliosu koncime, 14500 za biopsii se nam davat nechce,to uz bychom byli na 60000(nejsme samoplatci), navic, kdyz na jinych klinikach se za to neplati..
Takze nase snad uz posledni a uspesna moznost bude IVF clinic v Olomouci, pristi ctvrtek jsme uz objednani k dr. Machacovi, pry je to kapacita.. tak uvidime.. preji vam vsem mnoho zdravi a vytouzena miminka🙂

ivivka
16. led 2019

@lucik253 tak uvidis, třeba krevní výsledky napoví příčině, nicméně ja bych opravdu dala šanci dalšímu ketu (v přír.cyklu), budu držet pesti! ✊🍀

apple_tree
16. led 2019

Holky, neda mi to, abych sem jeste nenapsala, protoze jsem ponekud zklamana, z toho, co se postupne dozvidam. Nikdy jsem helios nikde nehanila, ani vsechny ty silene penize, co z nas vytahli, tak neresim, ale tohle vam musim rict. Jak uz jsem tu zminila, ceka me operace endometriozy, puvodne jsem mela diagnostickou laparoskopii naplanovanou uz loni v dubnu, ale primar v heliosu mi to vsechno rozmluvil a zrusil, protoze to pry neni potreba, hned otehotnim, laparoskopie je zbytecna, blablabla. Probehly dva ivf cykly, celkem 4 transfery a nic z toho. No a ted, kdyz resim tu laparoskopii na vlastni pest, tak se dozvidam pekne veci. Napr., ze s tim nalezem, co mam, tak byla v podstate nulova sance otehotnet i pri ivf. Plus mam obri endo cystu, ktera mela byt davno odsata a hrozi jeji prasknuti. Mimochodem o te endocyste v helisou vedeli, uz od zari, kdyz jsem tam chodila na kontrole pri druhe stimulaci a pak v listopadu na ket, tak pokazde mi na utz rikali, ze tam mam velkou endocystu, ale vubec nikdo to neresil, vsichni to nechavali byt. Proste jsme uplne zbytecne promarnili rok, ja jsem zbytecne do sebe cpala hormony, stalo nas to sto tisic, nervy, me bolest. Vsechno uz to mohlo byt vyresene v tom dubnu, kdyby mi primar nestopl tu laparku se slovy, ze nekteri jeho kolegove jsou zbytecne aktivni. To je presna citace jeho slov, dost jsem tehda cucela, ze to rekl. Takze ja jsem se ted rozhodla, ze zmenim i gynekologa, ktereho mam taky v heliosu, protoze ackoliv s nim nemam problem, tak uz do helisou fakt nehodlam vkrocit.
Mejte se krasne a drzim palce, at to vsechny dotahnete do zdarneho konce 🙂

linusha
16. led 2019

@apple_tree jak já ti rozumím. Přeji hodně štěstí jinde. 🍀 A hlavně aby pomohla ta laparoskopie. Mohu se optat ke komu si chodila tam na gynekologii? Já tam taky chodím a furt váhami zda to nezměnit, paní Dr je hodná ale mám pocit že jsme na nějakém mrtvém bodě.

lucik253
16. led 2019

@ivivka jo v unoru jdu na to 😍 dekuji

apple_tree
16. led 2019

@linusha Chodim k Fisherovi. On je fakt fajn, ale ja uz tam proste chodit nechci.

jeanne_g
16. led 2019

@apple_tree Ahoj, urcite jdi do laparky. Ja nemela endo, ale myom, v Heliosu mi rekli, ze to naprosto nicemu nevadi a nebudou s tim nic delat. Na nove klinice pak doktor byl na vazkach, ze by ho odoperoval. Ale nakonec jsem otehotnela. Ale bohužel myom zpusobil obrovske komplikace a malem jsem o mimi prisla, museli me operovat v těhotenství. A ten stary pan primar, co me operoval, rikal, ze myom mel jit pryc jeste pred začátkem ivf. Akorat dnes se doktorum operovat nechce, voli konzervativni lecbu a clovek to taky nerad slysi, ze by ho meli rezat, tak se necha uchlacholit, ze operace neni nutna. Rikam si, ze kdyby me hned operovali, treba jsme nemuseli na 4 ivf, ales tim uz nic nenadeoam. Dulezite je, ze za mesic mam termin😊Drzim palce at operace pomuze a muzete se taky radovat!!!

jeanne_g
16. led 2019

@apple_tree Jinak my taky presli do Reprogenesis, dobra volba. U nas spokojenost. V Heliosu jsem tez byla registrovana i na gynde, ale uz se mi tam potom nechtelo a chodim jinam😀

lucik253
16. led 2019

@jeanne_g a ke komu chodis v Reprogenesis?

jeanne_g
16. led 2019

@lucik253 Ke Stelclovi, chvilku jsme byli i u Koukala. Ale vsichni jsou tam dobri mi prijde.

lucik253
16. led 2019

@jeanne_g Stelcl mi dela transfer,ket Sochorova a i k ni chodim no

ivivka
21. únor 2019

@lucik253 ahoj, tak jak jsi dopadla?

lucik253
21. únor 2019

@ivivka Ahoj, z krve mi zjistili trombofilni mutaci a dnes jsem byla na hysteroskopii,deloha pekna cista a jeste budu cekat na vysledky odberu sliznice 😔 tak porad cekani...doufam ze ms v breznu a pak vlozeni

ivivka
22. únor 2019

@lucik253 takže jsi v heliosu a nekam se to sune? To by bylo moc fajn! Já jsem měla první dva transfery spatne - jeden se nechytl a druhy skončil revizi v 9.tt, teď jsem po 3.transferu ve 24.tt, malá je divoška, pořad mě kope 😄 tím chci říct, ze je třeba vydržet, @denicl odsud už taky měla moc transferu, pak poslední embryjko, před transferem hystero a chytlo se 🍀🍀🍀🍀 tak budu držet pěsti, ze i Tobě, hodně holek tu psalo, ze po hystero je vysoká úspěšnost

Strana