icon

Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?

janesm
29. pro 2006

Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂

marion87
30. črc 2019

@marcellkaks moc gratuluji!! Drzim palce. To je neuveritelny vysledek mit 5 embryi ze 7....to je scifi... my meli 2 ze 17 :( holt kazdy to mame jinak.... Hodne stesti at vse klapne do zdarneho konce.

marcellkaks
31. črc 2019

@marion87 děkuji 🙂 snad bude vše v pořádku. I my byli v šoku, že 5, když říkají 1/3 počítali jsme dvě max 3, ale jsem ráda, že kdyby něco ještě 4 pokusy. Jako už mám tři děti, tak asi vajíčka pořád dobrý. Určitě se KET povede a i vy se dočkáte miminka 🙂 Moc moc vám to přeji

jawuna
1. srp 2019

@marcellkaks Gratuluji k úplně úžasným výsledkům ❤

marcellkaks
1. srp 2019

@jawuna děkuji, ještě musíme čekat..a věřit že to bojovník zvládne 🙂 <3

lucyna78
2. srp 2019

@marion87 moc gratuluju k vysledku! Je to proste parada. Rada vidim, ze tedy Helios nezklamal hihi muzu se zeptal, kdo ti delal KET a utz predtim? Dekuju moc a opatruj se!

marion87
4. srp 2019

@lucyna78 ahoj, jee asi sis me spletla. Nam IVF nevyslo. :(

ivivka
4. srp 2019

@marcellkaks tak jak to s Tebou vypada?, myslím na Tebe a držím pesti 🍀

zabbkakvak
4. srp 2019

@janesm Ahoj,u nás je HELIOS top máme 2letou holčičku díky nim.Predtim Unica tam nám tvrdili že jsme zdraví až HELIOS našel problém.A mají super jednání hlavně Texl i mladší a koordinátorky..... prostě jednání super nemůžu si stěžovat.Doporučuji

marcellkaks
5. srp 2019

@ivivka ahoj, děkuji 🍀 duch sílil pomalu ale sílil . Ms nepřišla ani špinění. Dnes krev v Heliosu, po 14 budou volat 😆 Co myslíte holky mám jít na krev za dva dny znova pro jistotu zda HCG stoupá ? Jinak sem unavená a furt se mi zvedá kufr 😆 prsa bez podprsenky hrozně bolí 😆 a sem plná strachu co bude 😆 ale věřím ❤️

marcellkaks
5. srp 2019

Testy 7 den, 9 den a včera 12 den

marcellkaks
5. srp 2019

Tak HCG 91.9 mám dojít znova ve čtvrtek na odběry krve.Hodnoty jsou nízké. Nemám ztrácet naději. Dal brát utrogestan. A kdyby cokoliv tak hned volat. Tak teď má nálada je na bodu mrazu, ještě že nikdo není doma a můžu se vyrvat. Ale vím že to není ještě konec

ivivka
5. srp 2019

@marcellkaks to ale nemusí nic znamenat, holky tu taky měly třeba 110! Záleží, kdy se emryjko zavrta. Drz se! Myslím na Tebe

hanyas
5. srp 2019

@marcellkaks určitě této není konec. Vše může být v naprostém pořádku 😉 ale chce to právě kontrolní odběr a hlídat se.

marcellkaks
5. srp 2019

Děkuji, dám ve čtvrtek vědět. Něco sem si načetla a bojovníkovi věřím, takže ve čtvrtek naběhnu na krev a vytřem jim tam zrak jak se nám to zvedlo ❤️💪🍀

jawuna
6. srp 2019

@marcellkaks Moc držím palce, aby to bylo dobrý 😘 Oni to musí dohlídat, měla jsem takhle známou, které to hcg rostlo pomalej a měla mimoděložní, ale měla menší hodnoty, tak mají jen starost, aby bylo všechno ok. Tfuj tfuj

marcellkaks
6. srp 2019

@jawuna jj ale v tom telefonu zněla (nevím která ) hrozně, jak kdyby byl konec světa....příště trochu optimisticky ....už nemám ani jeden vejcovod (2x mimoděložnnní). Děkuji 🍀😉

marcellkaks
8. srp 2019

Tak holky, v 14:30 a žádný tel 😥 tak sem si ve 15 zavolala sama. Zapomněly na mě, že nedostaly papírek. Včera sem jim volala, že sem začala hnědé špinit, přečetla zas x diskuzí a říkala si tak buď a nebo. Tak a HCG dnes prý ukázkové a je 317 ❤️❤️❤️ utros navýšen 2-2-2 ale prý se hnědého špinění nemusím bát. Kdyby to bylo horší nebo krev nebo bolest tak v pondělí utz. Když ok tak utz ve středu a uvidíme dál. Takže jsme o kousek dál a musíme bojovníkovi věřit 💪

jawuna
8. srp 2019

@marcellkaks Tak to je super!!! Krásně to narostlo, gratuluju 😍

ivivka
8. srp 2019

@marcellkaks juuu, tak to jsem rada a držím pesti moc moc moc!!! 🍀🍀🍀

marcellkaks
8. srp 2019

Děkuji 😍

hanyas
8. srp 2019

@marcellkaks super! To mě těší, že HCG pěkně roste ☺️ tak hezky odpočívej at může Mimi sílit 😉

denicl
10. srp 2019

Holky zlaty, tady Vam představují nase Ivf stesti, nase Heliosatko💙😇💙😇Matěj. Narodil se 1.8.2019 a je to zdrave a hodne miminko. Nevzdavejte se, bojujte. My bojovali 4roky. Vysel nam az 3.Ket u 3.ivf.

lucyna78
10. srp 2019

@denicl gratuluju nejen ke krásnýmu miminku, ale i k té bojovnosti a díky za inspiraci. Ať se vám daří a jste zdraví.

lucyna78
10. srp 2019

@marcellkaks Paráda! Pozitivní přístup se vyplatil! Moc držím pěsti ať je vše ok a dej vědět co utz.

lucyna78
10. srp 2019

@denicl můžu se zeptat kdo z dr dělal KET, prosím?

marcellkaks
10. srp 2019

@denicl veliká gratulace ❤️👏 je nádherný. Mooc moc zdraví 🍀

marcellkaks
10. srp 2019

No začala sem hnědě špinit v jednu chvíli i krev. Tak volání do Heliosu s že v sobotu dnes na krev. Tak ráno krev a k mému překvapení, že i utz. Tak tam byl Texl st.vzal dovnitř i manžela a že sliznice vysoko a že v te cernocerne tmě možná něco mini vidí. Odpo krev 913 HCG utros navýšen prý to může být praskla žilka ve středu utz. Ale my bojujeme ❤️

denicl
10. srp 2019

@lucyna78 ten úspěšný a posledni pan primar. Ty předchozí Texl mladší.

denicl
10. srp 2019

@marcellkaks Dekujeme

jawuna
11. srp 2019

@denicl ❤❤❤ hodně zdravíčka a štěstíčka, krásné miminko

Strana