Holky po IUI sem prosím!❤️
Holky moje jsem po druhé inseminaci. Ještě to není ani mesic kdy jsme měla tu minulou. Je to velký zázrak. Všichni mě strašila, ze když mi vzali pravý vejcovod, mužů mít ovu jen na prave straně x měsíců. Už druhy mesic po sobě mám na levé straně. Což je krasa. Ale po ovitrille a utrosi je mi mizerné. Tahle zle mi první den po inseminaci nebylo. Uvidíme jak to bude dal. Co vy a vaše zkušenosti?
Tak holky Inseminace nám nevyšla folikul byl moc velký takže mám za sebou injekci a plánovaný sex nás ještě čeká. Pak vám oznámím těhotenství teste se 😀😀😀😀
@berushe14 Oni Ti v den IUI dělali ultrazvuk? Mě nikdy, jen poprvé jsem chtěla vědět jestli už mám po ovu, tak mi ho udělala po zákroku.
@veronyka13 já chodím nejdrive na folikulometrii a pak plánujeme IUI
@berushe14 To já taky, ale na poslední jdu 2 dny před IUI. Zarazilo mě, že kvůli velkému folikulu jsi nesla na IUI, tak jsem myslela, že Ti na to přišli v den IUI 🤔
@veronyka13 nestihli By to udělat. Byli jsme objednání pozdě a nedělají to ze ti píchnout ovitrille a hned jdeš. Tak máme plánovaný a ten vyjde.
@berushe14 Tak to jo. To máme stejné 🙂
Já aby toho nebylo málo, tak vyrážím na pohotovost s uchem. Po vyčištění kapičkami jsem přestala slyšet. Nejdřív jen zalehlé ucho a přes noc úplně 😢
@veronyka13 ojaj na tebe se to valí!!!
@berushe14 Tak jsem dopadla dobře 😅 slyším. Tak by to mohlo i s tím mimčem vyjít 😁
Tak jak to s vámi vypadá holky?
@berushe14 Ahojky, tak já dnes 1DC takže nás čeká 3 IUI, ale nevěřím tomu, že to vyjde ☹ Takže se už začínám připravovat na skutečnost, že nás čeká IVF.
@veronyka13 slysela jsem ze třetí je nejúspěšnější . Ale co je na tom pravdy fakt nevím. Ale každopádně přeju hodně stesti
@berushe14 To se za měsíc uvidí 🙂 Ty budeš testovat příští týden viď? A kdyby Ti to náhodou nevyšlo, tak další cyklus půjdeš na IUI?
@veronyka13 rozhodují se. Uvidíme co manžel
Holky mám ducha!!!
@berushe14 Vazne? Moc gratuluju, snad bude vše ok 😍
Snad ještě udělám ráno jestli tam je a volám do caru ze nasazují utrogestan
Holky moje vy jste se testovaly který den od ovulace a měli jste čisté testy??
Je tu ještě někdo kdo se snazi?
@berushe14 Ahojky, tak já dnes kontrola 12DC a mám cystu. Takže tento cyklus se nic dít nebude 😒
@veronyka13 mě vyšetřovali jednou už si. Nepamatuju kdy ale bylo vše Ok naplánovali jsme inseminaci. Píchla jsem si ovitrille a na inseminaci mi objevila cystu. Stejně mě nainseminovala
já tu stále jsem 🙂 dnes jsem 1DC a čeká nás třetí pokus ☹
My také, dnes jsme byli na druhém pokusu🙂 akorát jsem myslela,ze jim utecu z lehátka jak to dnes bolelo😱
@berushe14 Mě nasadila Utrogestan abych dostala měsíčky jak mám. Takže teď inseminace určitě nebude. Snad další cyklus.
@berushe14 A jak jsi dopadla Ty?
Já se připravují na další IUI. Beru clostilbegyt abych měla folikul na správně straně. No a 4.6 jdu na utz a pak a plánujeme IUI. Ale manžel už přistoupil i na myšlenku ivf
Ja zase zadny utrogestan nedostala,ale dostala jsem estrimax.. uvidíme,už jsme i podali žádost na ivf ,na červenec..

Zvlastni,ze jsem ho nedostala,protoze sliznici mam dost nizkou a potykam se s tim cely zivot .priste se urcite zeptam.dekuji 🙂