icon

Holky po IUI sem prosím!❤️

berushe14
14. bře 2018

Holky moje jsem po druhé inseminaci. Ještě to není ani mesic kdy jsme měla tu minulou. Je to velký zázrak. Všichni mě strašila, ze když mi vzali pravý vejcovod, mužů mít ovu jen na prave straně x měsíců. Už druhy mesic po sobě mám na levé straně. Což je krasa. Ale po ovitrille a utrosi je mi mizerné. Tahle zle mi první den po inseminaci nebylo. Uvidíme jak to bude dal. Co vy a vaše zkušenosti?

veverka55
Autor odpověď smazal
veverka55
28. kvě 2018

Ahoj holky. Čeká nas treti pokus inseminace.vyslo vám někomu více jak treti pokus? Pokud tri nevyjdou m cenu zkoušet dal nebo rovnou ivf? Predem dekuji za zkusenosti a názory

nilako
29. kvě 2018

Pokud nam to ivf ma urychlit cestu k miminku, tak my do toho rozhodne jdeme... a uz se i těším...

berushe14
autor
31. kvě 2018

@nilako no já se v pondělí na to všechno zeptam

veronyka13
31. kvě 2018

My taky plánujeme IVF, pokud nedopadne 3 IUI. Není na co cekat. Věřím, že to jednou vyjít musí.

nilako
4. čer 2018

Já už se toho ivf nemůžu dočkat.. už snad ničemu jinému nevěřím,po této druhe IUI jsem uplne zapomela,ze jsem pred tydnem na nejake byla,já už mám před očima jen červencové IVF,mám uplne zatmění😀 a upřímně se mi moc do 3. IUI nechce..jsem z toho celá rozhozená a strasne me bolí prsa a záda tak,ze vůbec normálně nefunguju☹..tak jsem si ríkala,jestli to nezkusit pred tím ivf přirozeně...

berushe14
autor
4. čer 2018

My jdeme na poslední IUI ve středu. Stimulují estrimaxem, pak utrogestan a už jsme zadali o povolení ivf pojišťovnou takže nás čeká taky v červenci pokud se to teď nepovede. Čemuž už nevěřím.

berushe14
autor
4. čer 2018

@nilako po stimulaci ivf ti bude ještě hur. Jde o to jak moc to miminko chces

veronyka13
4. čer 2018

@berushe14 Žádost na pojišťovnu o IVF se může předem? Nebo až se dostanou nějaké potřebné papíry od centra? Já teď doufám, že cysta zmizí a další cyklus to poslední IUI. Teď zavádíme Utrogestan a jsem z něj zase příšerne unavená 😏

nilako
4. čer 2018

@berushe14 To ja vim, ze mi bude hur,ale to mi prave nevadi.. vic tomu totiz verim,tudiz dle meho nazoru to aspon k necemu bude...tady u toho jsem uz dva mesice v kuse rozhozena a vlastne v to vubec neverim ☹... strasne moc nam to preji vsem ❤️A urcite se to povede at uz tak,nebo tak 🙂

nilako
4. čer 2018

Vychazi vam to na zacatek ci konec cervence?nam na zacatku,asi od 8.7 zhruba,zacneme pichat injekce..ja jsem ucitelka,takze pro me je ten cervenec nejidealnější... sli bychom klidne pozdeji,ale chci to v cervenci,protoze mam prazdniny,klid a taky nemusím řešit dovolenou či nemocenskou po tu dobu,pokud mi nebude nejlíp.... navíc jak je něco v práci,okamžitě si to táhnu i domů,atd..proto u nás ten červenec...

berushe14
autor
4. čer 2018

@nilako my to máme na konci měsíce když dostanu ms

berushe14
autor
4. čer 2018

Ale jestli nám to schvali

nilako
4. čer 2018

Proč myslíš,že by neschválili?

berushe14
autor
4. čer 2018

To je je. Obrana to víš ze schvali

emmy24
5. čer 2018

@berushe14 ahoj chci se te zeptat kdyz jsi brala clostil vzdycky zabral ze jsi mela vajicko na te strane kde mas vejcovod? Pristi mesic uz jdem do dalsiho IUI po mimodeloznim a ja se bojim ze se mi na te strane vajicko neudela i kdyz mi doktor kvuli toho zvýšil davku aby tam bylo

berushe14
autor
5. čer 2018

@emmy24 mám první zkušenost tak tomnebim každopádně tam je ale myslím ze prirozene by tam byl taky. Akorát mám na právem vajecniku menší folikul. Mě ta levá strana vzala tu dominantní funkci

emmy24
Autor odpověď smazal
emmy24
5. čer 2018

@berushe14 aha tak budu doufat ze mi to převezme ta prava strana protože u me je dominantní ta levá kterou uz nemam děkuji za odpověď ☺

berushe14
autor
5. čer 2018

@emmy24 neboj clostik ti Jo tam vytvorti!!!😀

emmy24
5. čer 2018

@berushe14 ja uz brala clostil 2x poprve jsem na nej zareagovala uplne nejlip mela jsem vajicko na kazde strane ale to jsme meli jenom casovany styk a nevyslo to po druhe jsem mela taky vajicko na obou stranach ale prasklo jenom leve a z toho bylo to mimodelozni a na prave strane byla porucha zluteho teliska a udělali se mi dve cysty ty mi odstranili pri te laparce tak doufam ze jsem si uz vsechno spatne vybrala a pristi mesic to klapne🍀

veverka55
5. čer 2018

ahoj holky. včera jsem měla pro clostylu folikuly 18,19,18 a večer v 19 hod ovitrelle inseminace až prý ve středu v 11 hod. těsně po ovitrelle mě ale boleli vaječníky ( už ho píchám čtvrtý měsíc a nikdy se mi tohle nestalo) a přišlo mi to jako ovulace. ☹ Je možné, že se ovulace spustila už takhle brzy sama? a ještě jsem se chtěla zeptat jak předem vám píchají ovitrelle před inseminací, přijde mi to dost dlouhá prodleva a vždy jsem četla že je lepší aby spermie čekali na vajíčko, že vajíčko na ně nepočká ☹ Předem děkuji za rady a komentáře

berushe14
autor
5. čer 2018

@veverka55 tak to nevím. Ale v 19 nepraska. Oni nejsou blbo a ví co delaji. Nebyla bych se. Buď stastna ze tam folikuly mas a bude to ok

berushe14
autor
5. čer 2018

@emmy24 nejdes mě. Mě praskne ten levý. Protože je vetsi než ten pravy a kdyby práskl té. Pravý tak to vajicko zanikne

veverka55
5. čer 2018

@berushe14 děkuji moc za odpověď a povzbuzení. U nás úplně problém s folíky není, mám problém spíš s nízkou sliznicí (včera 6,5mm což je prý hodně nahraně) a manžel trochu horší spermio, ale snad se konečně po roce usměje i na nás štěstí, na nás na všechny holky 🙂

berushe14
autor
5. čer 2018

@veverka55 no já diky clostiku mám taky nízkou sliznici. Jinak mám krásnou sliznici, takže teď beru estrimax na sliznici a v sobotu zavadim utros

veronyka13
5. čer 2018

@veverka55 Ahoj, já jsem si vždy píchala Ovitrelle 24 hodin před inseminaci.

berushe14
autor
7. čer 2018

Tak holky moje mám tu někoho po inseminaci?

nilako
7. čer 2018

@berushe14 drzim pestiiiii❤️

veverka55
7. čer 2018

@berushe14 já jsem byla včera 🙂

Strana