Holky po IUI sem prosím!❤️
Holky moje jsem po druhé inseminaci. Ještě to není ani mesic kdy jsme měla tu minulou. Je to velký zázrak. Všichni mě strašila, ze když mi vzali pravý vejcovod, mužů mít ovu jen na prave straně x měsíců. Už druhy mesic po sobě mám na levé straně. Což je krasa. Ale po ovitrille a utrosi je mi mizerné. Tahle zle mi první den po inseminaci nebylo. Uvidíme jak to bude dal. Co vy a vaše zkušenosti?
Ahoj holky. Čeká nas treti pokus inseminace.vyslo vám někomu více jak treti pokus? Pokud tri nevyjdou m cenu zkoušet dal nebo rovnou ivf? Predem dekuji za zkusenosti a názory
Pokud nam to ivf ma urychlit cestu k miminku, tak my do toho rozhodne jdeme... a uz se i těším...
My taky plánujeme IVF, pokud nedopadne 3 IUI. Není na co cekat. Věřím, že to jednou vyjít musí.
Já už se toho ivf nemůžu dočkat.. už snad ničemu jinému nevěřím,po této druhe IUI jsem uplne zapomela,ze jsem pred tydnem na nejake byla,já už mám před očima jen červencové IVF,mám uplne zatmění😀 a upřímně se mi moc do 3. IUI nechce..jsem z toho celá rozhozená a strasne me bolí prsa a záda tak,ze vůbec normálně nefunguju☹..tak jsem si ríkala,jestli to nezkusit pred tím ivf přirozeně...
My jdeme na poslední IUI ve středu. Stimulují estrimaxem, pak utrogestan a už jsme zadali o povolení ivf pojišťovnou takže nás čeká taky v červenci pokud se to teď nepovede. Čemuž už nevěřím.
@berushe14 Žádost na pojišťovnu o IVF se může předem? Nebo až se dostanou nějaké potřebné papíry od centra? Já teď doufám, že cysta zmizí a další cyklus to poslední IUI. Teď zavádíme Utrogestan a jsem z něj zase příšerne unavená 😏
@berushe14 To ja vim, ze mi bude hur,ale to mi prave nevadi.. vic tomu totiz verim,tudiz dle meho nazoru to aspon k necemu bude...tady u toho jsem uz dva mesice v kuse rozhozena a vlastne v to vubec neverim ☹... strasne moc nam to preji vsem ❤️A urcite se to povede at uz tak,nebo tak 🙂
Vychazi vam to na zacatek ci konec cervence?nam na zacatku,asi od 8.7 zhruba,zacneme pichat injekce..ja jsem ucitelka,takze pro me je ten cervenec nejidealnější... sli bychom klidne pozdeji,ale chci to v cervenci,protoze mam prazdniny,klid a taky nemusím řešit dovolenou či nemocenskou po tu dobu,pokud mi nebude nejlíp.... navíc jak je něco v práci,okamžitě si to táhnu i domů,atd..proto u nás ten červenec...
Ale jestli nám to schvali
Proč myslíš,že by neschválili?
To je je. Obrana to víš ze schvali
@berushe14 ja uz brala clostil 2x poprve jsem na nej zareagovala uplne nejlip mela jsem vajicko na kazde strane ale to jsme meli jenom casovany styk a nevyslo to po druhe jsem mela taky vajicko na obou stranach ale prasklo jenom leve a z toho bylo to mimodelozni a na prave strane byla porucha zluteho teliska a udělali se mi dve cysty ty mi odstranili pri te laparce tak doufam ze jsem si uz vsechno spatne vybrala a pristi mesic to klapne🍀
ahoj holky. včera jsem měla pro clostylu folikuly 18,19,18 a večer v 19 hod ovitrelle inseminace až prý ve středu v 11 hod. těsně po ovitrelle mě ale boleli vaječníky ( už ho píchám čtvrtý měsíc a nikdy se mi tohle nestalo) a přišlo mi to jako ovulace. ☹ Je možné, že se ovulace spustila už takhle brzy sama? a ještě jsem se chtěla zeptat jak předem vám píchají ovitrelle před inseminací, přijde mi to dost dlouhá prodleva a vždy jsem četla že je lepší aby spermie čekali na vajíčko, že vajíčko na ně nepočká ☹ Předem děkuji za rady a komentáře
@veverka55 Ahoj, já jsem si vždy píchala Ovitrelle 24 hodin před inseminaci.
Tak holky moje mám tu někoho po inseminaci?