Holky po IUI sem prosím!❤️
Holky moje jsem po druhé inseminaci. Ještě to není ani mesic kdy jsme měla tu minulou. Je to velký zázrak. Všichni mě strašila, ze když mi vzali pravý vejcovod, mužů mít ovu jen na prave straně x měsíců. Už druhy mesic po sobě mám na levé straně. Což je krasa. Ale po ovitrille a utrosi je mi mizerné. Tahle zle mi první den po inseminaci nebylo. Uvidíme jak to bude dal. Co vy a vaše zkušenosti?
Tak dneska byl test čistý. Takže další kolo snažení. Jednou to musí vyjit! No ne? Budem ženy bojovat
@berushe14 to mě mrzí 😞 taky si říkám, že to musí jednou vyjít.
@veronyka13 ještě aby ne. Ale boli to pokaždé.
Tak holky, teď jsem byla u doktorky, jsem 11dc a mám folikul 10mm. Na utz jdu v úterý. Jak rychle rostou folikuly, jak mají být velký a při jaké velikosti praskají? Si říkám, jestli to iui tema velikonocema neprosvihneme. Diky
@berushe14 to mě mrzí..je to šílený vidět ten bílý test...celý den jsem pak vždycky byla úplně vyřízená...ono to vyjde neboj..jinak já měla 3 měsíce folikul na pravé straně a tento měsíc mám poprvé na levé...hrozně jsem se divila, ale dr. říkala, že se strany střídat nemusejí, takže třeba ho budeš mít zase na správné straně 🙏
Ja beru drmek forte a macu forte zatím jen mesic tak uvidíme.
Prý grep a ananas
Mě byla doporučena Fertiprona. Tak ji piju 2x denně. A po IUI jsem pila ananasový džus.
@veronyka13 A co je to a čemu to pomáhá? To jsem asi měla začít dřív ne? To teď už nedozenu
@mia171717 Je to doplněk stravy určený pro plánování těhotenství, pro těhotné i kojící ženy. Obsahuje inositol a metylfolát. Už to piju 3 měsíce a nedokážu říct, zda to pomáhá nebo ne.
@veronyka13 než ananasový džus je lepší čestvý ananas, převařením se ty účinné látky ničí...
@berushe14 Zdravím 😊 Jsem na tom stejně, bez praveho vejcovodu 😁 Ovu 3x za sebou na levém. První Iui neúspěšná, druhou jsme nestihli a třetí IUI úspěšná a právě jsem ve 25 týdnu a čekáme holčičku 😁 ❤ Paradoxně při te třetí ovu jsem měla hafec vajíček, že dr.nechápal 😁 Takže s tou ovulací to je opravdu individuální 😊 Při tom úspěšnem IUI jsem pouze pichla Ovitrille 😊 Držím palce 👍 😊🍀
@ebh myslela jsem si to, ale nejsem moc na ovoce a zeleninu, tak byl u mě úspěch alespoň ten džus 😀 Dobře teď po IUI si koupím opravdový ananas 😁
@veronyka13 já ananas i grep nesnáším...ale řekla si,že to dám...ananas se má rozdělit na 5 dílů a každý den sníst jeden kousek, tudíš se jí celkem 5 dní...jinak ještě jím Fertipronu 2x denně

@ebh klidně se přidej. Já jsem třeba bez pravého vejcovodu.