Holky po IUI sem prosím!❤️
Holky moje jsem po druhé inseminaci. Ještě to není ani mesic kdy jsme měla tu minulou. Je to velký zázrak. Všichni mě strašila, ze když mi vzali pravý vejcovod, mužů mít ovu jen na prave straně x měsíců. Už druhy mesic po sobě mám na levé straně. Což je krasa. Ale po ovitrille a utrosi je mi mizerné. Tahle zle mi první den po inseminaci nebylo. Uvidíme jak to bude dal. Co vy a vaše zkušenosti?
No dobre. Zatím. Uvidím jedenacteho na ultrazvuku
Holky včera jsem byla na 4.IUI....přijdu si, že jsem v Gennetu už jako doma...jen vám chci říct, nevím jestli znáte, ale dostala jsem místo Utrogestanu,který jsem brala 2-0-2, Crinone, má to stejný účinek jako Utrogestan...akorát je to takový gel v pipetkách a dává se jen ráno...jsem z toho úplně nadšená...dr.mi říkala,že je to na léto i leší kvůli infekcím a tak.. i pro sex je to pohodlnější- gel je průhledný...takže to jsou takové mé malé radosti 😃🤭 máte s tím některá zkušenost???
Přidávám se k Vám holky, my jdeme na prvni iui v pátek,ve ct.ráno si mám píchnout ovitrelle. Pro zmenu u nás spatny spermiogram a u mě amh 0,98 a fsh 14. A nyní mám ovulaci z obou vaječníků. I z prava i z leva - Nechápu 😄 Jinak vse v poradku jsk genetika,protilatky tak i imunologie. Pokud to nevyjde,planujeme ivf v cervenci
@berushe14
Budu moooc drzet palecky🙂 tak nejak si rikam,jestli nam nebylo lepe predtim,nez jsme zacali litat po doktorech🙂 nejak clovek porad doufal,ze se jednoho dne “zadari” a ted se hroutim po kazde diagnoze,kterou nam stanoví ... je to smůla.nikdy jsem nepřidávala příspěvky,tak nejak jsem jen tady brouzdala a modlila se k vám i k sobe,at nam to vsem vyjde. Teď uz se to nedá a musela jsem se k vám pridat ,protoze mám pocit,že mi nikdo nerozumí.. mě je 23 let a biologický věk vajíček 33 pro mě absolutní šok...a o mimi se pokoušíme rok a půl
A na které straně má být? Urcite to vyjde,musí 🙂
Já už mám teď hrůzu z té zitrejsi injekce,jsem hrozna citlivka na bolest🤣
Já si nikdy nic nepíchala,tak jsem nevěděla,strašně jsem se bála,ale vůbec jsem to necítila 🙂 mám očekávat nějaké změny na sobě?
@nilako Ahoj, já tedy po prvnim píchnutí měla příšerný stav. Manžel mě chtěl odvést do nemocnice,ale zjistila jsem z přívalového letáku, že se můžou vyskytnout vedlejší ucinky. Ale při druhém mi nic nebylo. Každá to máme jinak. Na zítra Ti přeji hodně štěstí 🍀
Máte pravdu holky,bolí mě podbřišek a celý den teda nemám vůbec chuť k jídlu,ale nic hrozného..děkuji moc ,už se docela i těším z toho,že se začíná něco pro to dělat.víc teda věřím až ivf,ale třeba...... jste hodné 🌹
Holky zvládla jsem to.Máme z toho moc dobrý pocit,tak uvidíme.😍
@nilako Já po prvním měla taky dobrý pocit. Moc jsem tomu věřila a přišlo mi, že mám těhotenské příznaky a nic 😣 Moc bych Ti přála, aby to vyšlo.
Jsem v pohodě,buď a nebo 🙂 nehrotím to, kdyžtak zkusíme v červenci ivf🙂pokud dostanu měsicky,vubec se nebudu hroutit 🙂 jinak mě pěkně bolí břicho a špiním... tak snad to brzy přestane... u nás na klinice jsem strasne spokojena,vsichni jsou dokonali🙂 partner měl dnes i uplne super spermiogram ,tak mam radost uz i kvuli nemu, najednou je takovy stastnejsi( no jo chlap ) a pani doktorka rikala ze je moc dobre ,ze to resime takhle brzy, kvuli vysledkum amh a fsh.. takze urcite se pry dockame🙂) horsi by to pry bylo,kdybysme to odkladali a prisli pozdeji,mam radost,ze jsme na nic necekali.... a snad mi to pojistovna schvali to ivf,kdyz jsem tak mlada.. uvidime 🙃
Tak holky dneska odjizdim z lazni. 11.5 jdeme na folikulometrii a bude li to možné, v pondělí by mohla vyjit třetí Inseminace, která už určitě vyjde 😀 drzme si palce
Ahoj holky porad nakukuju jak se vam dari ja budu zítra 3 tydny od operace strasne se mi to tahne tak vam drzim palce at se zadari🍀✊
Já mám před sebou jeste hooodne dni do MS.(11), jsem teprve 4dny po iui😄 Jsem nejaka rozhasena z tech hormonu, porad bych jen spala a strasne me boli bricho jako bych to mela za chvili dostat , picha me v podbrisku i u vajecniku,ode dne iui. Jestli me takhle bude bolet az do ms,tak to potes... na prsa si nemuzu ani sahnout a o zadech ani nemluvim 😄se mi zdá,ze ten ovitrelle je taky pekny napor na tělo...nic po ,zadne leky jsem nedostala,tak uvidime.. je to naprd to cekani,moc dlouhe 😄
A je to tou injekcí,nebo spíše samotnym iui?
Nene,nedali...je k necemu lepsi? Priste se na nej zeptam

@berushe14 tak jak to s Tebou vypadá? 😀