Inseminace 2018
Tak dnes ráno jsem dělala test a nic... 😢
@martaskaaa as nejspíš na obou , ani nevím. Před IVF po hormonech vyrostlo 28 foliků. TeĎ pře inseminací po CLostíku jen 1. Ale měla jsem malou dávku.
@lilavatty ja mela pcos na obou, ale horsi byl levy vajecnik, ten v podstatě chrapal. Ale průtoky vejcovodu byly ok. Po clostiku mi taky vždycky vyrostl jeden, jen asi jednou dva, ale stejne na ivf je ta davka hormonu trochu jina, tam je potreba aby jich bylo hodně, i kdyz pouzitelnych muze byt nakonec minimum no. Ted pujdete na dalsi iui?
@burgetka ono je vzdycky pro ne nejlepší doporučení ivf = zisk. Me ho doporučily taky,v podstatě mi doktor v CAR řekl, že je to jediná cesta, že mit takhle přirozeně deti nikdy nebudu, kvuli tomu pcos. Ja tomu nevěřila, protože jsem kolikrát četla, ze i s timto problémem se podařilo přirozeně otěhotnět, dokonce se to povedlo i známé... No a ve finále mě taky, i když to trvalo.
Je potřeba zvážit jak moc velký problém máte, co je jeste reálné a co je fakt problém, kdy jiná cesta nevede.
@martaskaaa Jojo, dnes sem se zrovna objednala na UTZ na 12.DC- příští středu. Mám zvýšenou dávku Clostíku, tak doufám že to bude lepší.Pak asi už IVF...Ale já bych radši IVF až po NOvém roce, teď ještě do konce roku IUI.... Nechci do toho cpát peníze teď před Vánoci....☹
@lilavatty a vy to iui mate hrazene pojišťovnou?ja ted nevim jestli jsme si o tom psali..ja platila 1000kc za 1iui. Clostik uz je zas v oběhu? Pry ted byl vypadek distribuce jsem četla.
@martaskaaa Já mám třeba hrazený celý, včetně ovitrelle🙂
@anetka9 to je super, ja mela soukromou kliniku, tak nas asi zkásli no 😂
@martaskaaa Tak já chodím do Iscare a ta je taky soukromá, ale nic jsme neplatili..ale ono to u ivf přijde..:D
@martaskaaa Clostík má stále výpadek! Psala jsem distributorovi a že prý až v říjnu nebo v listopadu bude k sehnání....☹ Já teď měla hodně velký problémy ho sehnat. Ještě že bydlim na maloměstě, a ještě v jedný jediný lékárně měla paní lékárnice 2 poslední krabičky. . jednu jsem si vzala a druhou zamluvila....😀 Radši na příště. JInak IUI máme v Gennetu zadarmo, jen doplácim za Utrogestan asi 50Kč. 🙂
@lilavatty Nemůže🙂 oni z toho iui moc nevydělají a má to malou úspěšnost, tak proto to asi nechtějí víckrát. Ale já jim řeknu, že na ivf jsem připravená, že klidně do toho půjdu, ale že chci všechny testy ještě předtím a že teda než dojdou výsledky, tak chci iui, když na to stejně nárok mám..aspoň něco si z toho vezmou (pochybuju, že z toho nemají nic..na ceníku píšou, že jako samoplátce to máš asi za 2500,- a když jsem se koukala kolik mi odečetli na pojištovně tak zhruba 1600-1800 myslím:D🙂
@anetka9 To víš že z toho něcomají, jen to neplatíš ty,ale pojišťovna 🙂 Já zas teď nechci moc chybět v práci, sice mám ještě 18 dní dovolený, ale nemám sem za sebe záskok. ☹Tak si chci tu dovču šetřit a pak si po NOvým roce vzít volno třeba týden na OPU a pak na IVF...Ať mám klid. Ikdyž mám super, klidnou práci..🙂
já jsem platila za IUI 3300 bez příspěvku od pojišťovny

@martaskaaa děkujeme 🙂