Inseminace číslo tři
Dámy. Potrebuju radu, možná uklidnění. Jsem tři měsíce po hysteroskopii kde mi vzali vejcovod. Nyní se mi konečně udělal folikul na správně straně. Dneska pícham ovitrille a zitra jdeme inseminovat. Takhle možnost se muže konečně pověst. Protože predtim jsem počít nemohla. Mate zkušenosti z vydarenou inseminaci? A co jste dělali nebo čím jste podporovali to aby to vyšlo. Jsem na nemocenské tak mužů více ležet nebo tak. Co by jste mi poradili co vám to vyšlo.
@absintka19 prave ze paní doktorka rikala ze teď je největší šance jelikož mám vejcovod krásné profoukly a čistý. Dava tomu velkou sanci ale nechci se na to moc usnout. A co vy mate miminko po ketu?
@berushe14 ano. Meli jsme to stesti, ze nam to vyslo napoprve i kdyz jsem tomu jeste dlouho pote neverila.
@absintka19 nedělá se nejdrive et?
@berushe14 ajoj mi mely inseminaci 1x a nevyslo to....pak jsme se na to vyprd...a do 4 mesicu sama prisla mala...a tedkon kdyz jsme se snazily tak sem mela folikul 20-22 mm ted presne nevim.Mely jsme jit na inseminaci ale nakonec jsme se dohodly ze zkusime doma.Dostala sem injekci ovitrelle a pak duphaston....a ejhle ono to vyslo a uz sem 7-8 tyden...😀😀👍👍nebuj ono to vyjde....budu drzet palecky.
@natysnovec děkuji moc kocko. Já picham dneska a zitra si to ještě pojistime. Mě čeká utrogestan ale to je asi to same
@berushe14 Ten utros by mel byt na stejne bazy jako duphaston....zrovna dneska jedu na gyn....na kontroku tak uvidime zda je vsechno v poradku....ale urcite s tim ovitrellem se to povede...za me ovitrell poprve a hned to pomohlo.
Holky tak sem nainseminovana. Ale během dvou dnů se mi na to vajecniku vytvořila cysta. Mužů i přesto doufat v těhotenství?
Ano jde to.Na cystu jsem cetla pit stavu s repy a kotryhelovy caj...
@berushe14 Ale jde to.Na cystu jsem cetla pit stavu s repy q kotryhelivy caj...🙂
@natysnovec diky zkusim i doktorka se tvarila ze to nevadi ale nebyla to moje doktorka tak radši v pondělí zavolám.
@berushe14 Vajicko se uvolni...nwboj

@berushe14 ja tedy nemela inseminaci ale IVF-KET. Hlavne nestresovat, odpocivat, delala jsem vse jako jindy. To jsou veci ktere proste neovlivnis, je to bud anebo. Jen verit a doufat poradim a budu drzet prstiky. Jelikoz je to poprve zadarit se nemusi, tak pocitejte s tim. Na druhe strane ale muze 😻