Inseminace, kdo z ní otěhotněl a jaké příznaky po ní?
Snažíme se 2roky a máme jít na IUI do Iscare v Praze,pak na IVF,když se nepovedete
@lenca1212 my jdeme příští týden na poslední IUI....čtvrté
@lenca1212 Leni,když jsi z Olomouce,tak jdešna ivf i k vam do caru??
Ahoj holky. co je u vás nového?? My máme za sebou 4.IUI minulý čtvrtek a 28.1. si budu dělat test. V případě, že to nevyjde, tak jsme zrovna poslali papíry na schválení od pojišťovny na IVF.
@marenka244 Ahoj Maruško, musím. Se omluvit. Celou dobu jsi mela pravdu s těmi penězi. Az kdyz jsme dnes dělali vyúčtování tak jsem konecne viděla co a jak. Takže ICSI plus PK plus Echo katetr je cena něco přes 12 tis. Pokud nám opravdu du žádné nanuky nezamrazi, tak nám budou vracet 3300 Kč. Takže přede všemi se omlouvám, měla jsi pravdu
@kecka28 to vůbec neřeš 🙂 hlavně ať se dočkáme 😉
Tak bohužel 4.IUI nevyšlo. Ale jen díky této diskuzi jsem se dozvěděla, že můžu jít i dřív na genetiku - ta dopadla v pořádku a pak imunologii a tam mi zjistili velkou alergii na partnera, takže se to alespoň někam pohnulo a neřeším to až po nepovedeném umělém oplodnění. No každopádně na další IUI už asi nepůjdeme a zkusíme umělé. Už to nějak psychicky nedávám. Všichni kolem mě rodí jak na běžícím pásu a většina už má druhý miminko a my jen smutně koukáme. Vím, že v tom snažení nejsme sami a všem Vám přeji, co nejdříve zdravé mrňousky 🙂
@arabuka to je dobré vědět tu alergii 🙂teď už se to pohne..ale ještě bych zkusila IUI,když víš problém.... Co ti na to dali,Prednison??
jj Prednison, je pravda, že jsem ho brala ani né týden a šla jsem na IUI. Uvidím, kdy mě objednají třeba ještě jednu IUI stihneme.
Mel by se brat aspon 2mesice aby to melo efekt...tak jeste zkuste aspon 2IUI,ale teď už nebudete potrebovat zadne...ted to totiz vyjde ;)
aha to jsem nevěděla moc díky za důležitou informaci. Vlila jsi mi trochu naděje do žil 😉
@arabuka to teď musí jít samo....když už se ví problém, tak to musí jít i přirozeně... Musíme si věřit... Já mám Crohnovu nemoc a aby se nam po trech letech snažení zadarilo,tak jdu na operaci,kde me odstraní zanetlive strevo a pak se nám muze zadarit prirozene nebo po IUI...nepujdeme hned do IVF...mám v sobe,ze po tomto problemu se strevama to projte vyjde 🙂
@marenka244 no snad už jo, na to umělý se mi opravdu moc nechce. Tak to ti budu držet palce ať to všechno dobře dopadne. 🙂
Dobrý den,
my máme za sebou první IUI, naprosto bezbolestná, cítila jsem se po ní dobře. Ale pak přišla MS. Před ní byly příznaky: velká, velká bolest prsou, bolest v bedrech, pnutí v podbříšku. MS byla spíše do hněda a byly v ní kusy tkání. Na vyžádání krevního testu na přítomnost HCG - negativní. Prý MS může mít takový průběh, protože sliznice je větší. Všem držíme palce. Je třeba myslet pozitivně, protože ono se to nakonec povede!
Máme ještě s IUI jednu zkušenost, spíše humornou... Dostala jsem hormon Clostilbegyt pro stimulaci (4.-8. den cyklu). Ale zapůsobil víc, než je zdrávo a dozrávají 3-4 vajíčka. Proto teď IUI vynecháme, protože nám hrozí čtyřčata🙂 (vážím jen 50 kg a dávkování hormonu bylo nejspíš vyšší). Prý se máme nyní chránit i doma, protože je pravděpodobnost, že by se nám povedlo otěhotnět přirozeně. Zajímavé. Ale zároveň to budeme respektovat. Kvůli jednomu měsíci nebudeme pokoušet zdraví.
holky nesmutněte...na každou se to štěstí usměje...my byli taky na IUI vyšlo to hnedka zázračně na první pokus a dokonce budou dvojčátka - dvojvaječný...o odstupem času se zamyslím jestli jsme to neunáhlili a nepodařilo by se samo, ale na druhou stranu se na prcky moc těším a od čtvrtka co jsme po ultz oznámila muži že to budou chlapáci tak mě nosí na rukou :D všem se to zadaří a brzy budete mít uzlíčky u sebe
@anettkati84 ahojky ja mam to same. mam 12 dni po IUI na testu nic a zacinam spinit..tak me pomalu opousti nadeje ☹ jdu ale za dva dny na krev tak budu stopro vedet. Priznaky žádný nemam ani nebyli. a me teda IUI dost bolela ale to je jak u koho asi. Drzim pesti uz mate v planu druhou IUI?
holky je normalni,ze mate po IUI s uzivanim utrouse zpozdeni s menstruaci?mela jste ho nektera?a jak dlouho?ja testovala 14.den a nic.ted radsi cekam.dekuji za odpo.
mě MS vždycky přišla přes i po utroši...
Zdravím všechny. Nevím jestli jste sledovali moje příspěvky, ale s manželem i přesto že jsme oba v pořádku jsme prodělali neúspěšnou 6.iui. Chodili jsme do Iscare na maninách ale tam byli dost neosobni, nic moc nevysvětlili a chtěli jenom peníze, tak jsme na doporučení šli do Gynem na Kobylisích a to bylo úplně jiné kafe. Každopádně 1.ivf vyšlo a ještě nám zůstali 4 embryjka v mrazáčku na další mimi teda pokud díky hormonům tohle nebudou dvojčata 🙂 v pondělí jdu na utz. Chtěla jsem se pochlubit a zároveň Vám dát naději. Chtěla jsem vyčerpat šance iui ale kdybych se rozhodovala příště šla bych dřív do ivf, protože ty zklamání byly zničující. Stálo to sice dost peněz, protože jsem si připlácela za dopravení spermie do vajíčka a prodlouženou kultivaci aby jsme měli větší jistotu, ale nelituji. Takže budu vám všem držet palce.
Ahoj po dlouhe odmlce. Mame za sebou vysetreni reprodukcni imunologie a vysledek: jakoukoli spermii, ktera se ke me priblizi moje imunita zlikviduje. Takze 4 inseminace byly naprosto zbytecne. Doporucili nam nejdriv dat do poradku imunitu a pak zkouset co chcem. Treba vam tato informace nekomu pomuze...
Ahojky holky jestli se můžu přidat tak dnes jsem po IUI chtěla jsem se zeptat kdy vám píchly pregnyl mě jen hodinu před a jak tady čtu tak se píchà 24 - 36 hodin tak jsem trochu zmatená.No folikul jsem měla 18mm myslíte že tam nějaká šance je? Jinak v pondělí jdu znova tak uvidim 🙂
Ahojky holky jestli se můžu přidat tak dnes jsem po IUI chtěla jsem se zeptat kdy vám píchly pregnyl mě jen hodinu před a jak tady čtu tak se píchà 24 - 36 hodin tak jsem trochu zmatená.No folikul jsem měla 18mm myslíte že tam nějaká šance je? Jinak v pondělí jdu znova tak uvidim 🙂
@gufunka tak to bych řekla že pregnyl byl pichnut pozdě.... Já vždycky den až tři před IUI....
Me pichly pregnyl az po inseminaci
@arabuka ahoj,taky jsem byla na 5iui v Iscare a měli jsme jít ns ivf,ale pan doktor,chtel jenom peníze... Ale když jsem jela pro hormony, byla jsem u jiné doktorky a ta mě poslala na gastro,kde jsem můj zdrav.stav měla konzultovat před IVF,takže me ivf zavrhli...tahle doktorka byla super,ale,zase pan doktor byl skvělý na iui a vždy mě katetr zavedl až do dělohy, jiné doktorky jen do pochvy a to byla ztráta cesty :( teď chceme někam blíž brno nebo olomouc...praha je pro nas přes celou republiku,ale když nad tím tak přemýšlím, tak zůstanem ještě na jeden pokus v praze a zrovna jim tam řeknu, že když se nezadari,tak ze jdeme jinam,že se nám nechce pri neúspěchy až do prahy....
@hance89 no tak to je úplná blbina ne?? A povedlo se?? Budete mít mimuško??

@marenka244 tak držím pěstičky mě to čeká v unoru už jdu na ivf tak snad se zadaří