icon

Inseminace, kdo z ní otěhotněl a jaké příznaky po ní?

marenka244
24. srp 2015

Snažíme se 2roky a máme jít na IUI do Iscare v Praze,pak na IVF,když se nepovedete

hance89
27. zář 2016

@marenka244 tak dopadlo to tak, ze jsem teda v tom :D

marenka244
autor
27. zář 2016

@hance89 nadherne 🙂))) hodne ti zavidim 🙂))

hance89
28. zář 2016

@marenka244 tak snad se nic nestane, jinak děkuji
A neboj když to vyšlo u mě a to mi snížili šance, tak to ted určité ted vyjde i tobě, držím palecky 🙂

gufunka
28. zář 2016

Ahojky takže se 2 IUI nepovedlo ☹ těd nás čeká 3 pokus a pak už IVF ☹ Chtěla jsem se zeptat poslední dobou màm jen 2 folikuly i po clostiku má to vůbec cenu jit znova? Kolik jste měly vy?

elis86
29. zář 2016

@gufunka otěhotněla jsem až napotřetí,třeba to vyjde...držím palce!

gufunka
1. říj 2016

@elis86 děkuji 🙂

marenka244
autor
2. říj 2016

@gufunka já mívám pokaždé jen jeden folikul bez clostiku.....my mame za sebou 4iui ale ted mam po operaci strev tak jdeme na dalsi pokusi iui 🙂 davam tomu velkou nadeji 🙂

gufunka
2. říj 2016

@marenka244 ahojky tak to držím palečky ať to vyjde 🙂 dnes mám za sebou 4 pokus tak snad mno folik od minula prasknul cely 🙂

gufunka
2. říj 2016

Ahoj holky chci se jen zeptat dnes jsem po IUI po 4 hodinách jsem si vytáhla klobouček a měla jsem v něm krev to se mi stalo poprvé myslíte že to nějak vadí nwm co mám zeď dělat ☹

linusha
2. říj 2016

@marenka244 @gufunka moc držím pěsti aby to bylo úspěšné. 🙂

@gufunka též jsem dnes po iui ale 3. pokus 🙂, Myslím že to není nijak špatně, ale jestli si nejsi jistá tak zavolej do CAR a optej se aspoň budeš v klidu 🙂

gufunka
2. říj 2016

@linusha moc děkuji 🙂 nechám to tak nic mě nebolí tak uvidím 🙂

marenka244
autor
2. říj 2016

@gufunka kloboucek?? To se zavadi ,ze?? Ja po prvni inseminaci taky krvacela,to je jen poskrabana sliznice nebo pradkla zilka 🙂 jestli zo bude ale pokracovat,tak k dr ;)

marenka244
autor
2. říj 2016

@linusha moc dekuji 🙂 dockame se vsechny skvelych zprav 🙂

linusha
2. říj 2016

holky jaký klobouček? k čemu je to dobré?

gufunka
11. říj 2016

Ahojky holky tak zase nic :'( :'( 3/4 pokus za sebou myslíte že máme jít do toho posledního? A nebo už do IVF jsem z toho docela špatná nwm v čem je už chyba ☹

marenka244
autor
11. říj 2016

@gufunka ahoj,my jdem taky jeste do inseminace jeste v listopadu,ale jelikoz se me delaji cysty a mam 4-5mm sliznici,tak nemame asi ani tech 15%uspesnost,ale stejne to jeste ideme vyzkoušet... A kdyz nevyjde,tak ivf,ale nevim jestli na vanoce nebo az v lednu ...uvidime co iui....

marenka244
autor
17. říj 2016

@hance89 ahoj,jak je?? Jste oba/obe v poradku??

hance89
18. říj 2016

@marenka244 ahojky, no dopadlo to špatně :( prisla jsem o to.
Teď musím cekat na termíny dalsich testu a pak se uvidí
A jak se vede tobe?

marenka244
autor
18. říj 2016

@hance89 cooooooo?? Ne..dnes jen spatne zpravy ;( to me moc mrzi...a vi a proc?? Ale aspon je dobre,ze otehotnis....treba budou jen nedozrata vajicka a na to staci tabletky ;)

hance89
18. říj 2016

@marenka244 zatim nevi, pujdu na hematologii apod. Tak snad to bude ok .
Doufam ze to nebude nic vážného 🙂

marenka244
autor
18. říj 2016

Tak budeme doufat,ze to nebude nic vazneho... My jsme sli do Unici a v listopadu nas ceka poslednu iui a kdyz to nevyjde tak ivf,ale dulezite bude ze se dockame vytouzenych miminek 😉

hance89
18. říj 2016

@marenka244 tak to je zachvilku 🙂 drzim palečky at ta posledni je i úspěšná 🙂 ja jdu v listopadu teprve na tu hematologii , takze ja si jeste počkám. Uz aby jsme je meli u sebe 🙂

tammm
18. říj 2016

Mám holky otázku,IUI se může provádět po jaké době po sobě pokud to na poprvé nevyjde? Děkuji

malenka3
18. říj 2016

@tammm klidně hned další cyklus.

malenka3
18. říj 2016

@marenka244 budu držet palce, nám vyšlo poslední IUI, už jsem doma měla protokol na IVF, věř do poslední chvíle 😉

tammm
18. říj 2016

@malenka3 děkuji

marenka244
autor
18. říj 2016

@malenka3 dekuji....ja uz jsem mela doma taky protokol i pero puregon v unoru a nevysla 4.iui,ale uz bude opravdu posledni a delam pro to vse...kontryhel,akupunktura,joga....atd 🙂

marenka244
autor
18. říj 2016

@hance89 jo za chvilu,ale nejhorsi je cekat na MS...ale uz ted by nemusela dojit 😀 tak at dto vse dobre dopadne a muze vyjit dalsi iui ;)

marenka244
autor
18. říj 2016

@tammm muzes mit i dve iui po sobe(napr.pondeli a utery),ale pak uz mas jen ctyri do pulroku bez uhrady....

tammm
18. říj 2016

@marenka244 chápu,no uvidím jak mě dopadne laparo.V dubnu mě bude 38,takže budu mít rok na to,abych toho stihla přes pojišťovnu co nejvíc.To bude maraton.Co jsem četla,tak iui není pro ženu tak psychicky a fyzicky náročná.V den ovu zavedou a pak se čeká 🙂

Strana