icon

Inseminace, kdo z ní otěhotněl a jaké příznaky po ní?

marenka244
24. srp 2015

Snažíme se 2roky a máme jít na IUI do Iscare v Praze,pak na IVF,když se nepovedete

Strana
z17
chimneysweeper1
5. lis 2017

@anetka9 jen Pregnyl injekce den predem

anetka9
5. lis 2017

@chimneysweeper1 aha🙂 díky za info

maja1111111
6. lis 2017

@chimneysweeper1 ahoj chci se te zeptat jak si brala ten pregnyl presne?ja brala ovitrele ve stredu ve 21h a na iui šla az patek ve 13h..prijde mi to pozde...myslim ,ze ovu probehla ve ctvrtek odpoledne..

chimneysweeper1
6. lis 2017

@maja1111111 V pátek ve 4 odpoledne mi píchli Pregnyl a v sobotu v 11 proběhlo IUI.

tammm
6. lis 2017

@nadrinka novej nick má Lory ☹

nadrinka
6. lis 2017

@tammm teď nevím jestli si rozumíme 🙂

tammm
6. lis 2017

@nadrinka ne já jen že jsem ani nepostřehla,že by mohla mít novou přezdívku.
S tim clostíkem opatrně 🙂
Já jsu zvědavá co mě ve středu řeknou,snad dobre vysledky.
No a dle uzv budu vedet jestli pojedu hned další den na iui.

tammm
8. lis 2017

Dnes uzv a výsledky AMH atd a vše prý skvělý výsledek,na můj věk 38 prý až neuvěřitelně,že je i divné,že nám to přirozeně nejde.
Jsu 9 dc a na prave straně tři foliky cca kolem 2 cm..píchnut Ovitrele a zítra ve 13.00 iui
Držte palce.

tammm
9. lis 2017

Tak mám holky po iui,to čekání na sperma bylo asi nejhorší.
Chvílu mě hledal dělohu 🙂 prý když je močak plný,tak se ráda schová,ale jinak jen štípnutí a tlak jak při ms.
Jen mě překvapilo,že jsem nedostala ani Utrogestan nebo něco na podporu ☹ prý u mě není dle testů potřeba doplňovat hormon.

martulaz78
10. lis 2017

@chimneysweeper1 muzu se zeptat kde v brne?ja obilnak.prvni iui...

chimneysweeper1
10. lis 2017

@martulaz78 sanatorium Helios

martulaz78
10. lis 2017

@chimneysweeper1 no od nich mam dvojcata z ivf.je to uz 10let,ale ted me pan Texl odradil,takze jsem sla jinam.a muzu se jeste zeptat mela jsi priznaky pak po iui nez jsi delala tt test?

chimneysweeper1
10. lis 2017

@martulaz78 tyden po krece jakoby Ms...asi uhnizdovani. Pak tydrn nic. Pak tyden boleni bricha jako pred Ms ale hlavne zaludek na vode...furt blivno.

martulaz78
10. lis 2017

@chimneysweeper1 jj diky..a prsa nic?me boli silene

chimneysweeper1
11. lis 2017

@martulaz78 ne vůbec😲

lilavatty
20. srp 2018

Ahojky, je tady ještě někdo aktivní? Mohla bych se zeptat, komu vyšlo IUI, jaké měl příznaky? měla jsem IUI ve čtvrtek (takže dnes 4.den) a od včera mě hrozně bolí podbříšek, že sem nemohla spát. Usnula jsem až po 3.hodině ráno. Bradavky mám zarudlé, bolavé...Tak nevím zda je to po utrogestanu, nebo příznaky?? Ale po utrogestanu jsem nikdy neměla bolesti.

anetka9
20. srp 2018

@lilavatty iui máš stejně jako přirozený otěhotnění, takže příznaky klasické těhu..ale tohle ti může způsobit spíš ten ovitrelle, protože vajíčko se zahnízďuje 5-12 dpo a teprve potom můžou být příznaky..🙂

lilavatty
20. srp 2018

@anetka9 Děkuji 🙂

malenka3
20. srp 2018

@lilavatty já po IUI neměla příznaky žádné, ani když jsem po něm otěhotněla.

lilavatty
20. srp 2018

@malenka3 Vůbec nic?

malenka3
20. srp 2018

@lilavatty ne, nepoznala jsem na sobě nic 🙂 Ale já mám i bezpříznakovou ovulaci a žádný PMS 😀

lilavatty
20. srp 2018

@malen Mě akorát až v den MS bolí břicho,ale bradavky nikdy.

babeta1
20. srp 2018

@lilavatty 2x IUI a z toho dvakrat tehotna (prvne nevyslo, podruhe dvojcata) a nic extra jsem nepocitovala, spis ze prijde ms. Utrous jsem nemela, jen Ovitrelle. Prsa me bolela, kdyz jsem mela Pregnyl, ale nebylo tedy IUI.

hendrychovadeni
Autor odpověď smazal
malenka3
7. kvě 2019

@hendrychovadeni úspěšnost inseminace je o malinko vyšší než sex. Výhodou proti IVF je, že pro ženu není takovou zátěží. Ale musí lékař říct, jestli je vhodná. Není pro každého.

hendrychovadeni
7. kvě 2019

Aha chápu tak uvidíme

hendrychovadeni
8. čer 2019

Tak mam přítel po operaci nezhoubneho nádorů dopadla dobře ale miminko nikde chci se zeptat na tu inseminaci jestli ji dělají i o víkendu a kde děkuji

malenka3
8. čer 2019

@hendrychovadeni ano, dělají, v některých centrech ano. To nemá smysl se takhle ptát, podívej se na centra, která máš ve svém okolí a tam se mrkni, jestli mají víkendy, většinou soboty mívají a chybějící neděle nevadí, ony to hormony upraví na sobotu, nebo pondělí.

hendrychovadeni
8. čer 2019

Ok kouknu

Strana
z17