Inseminace, kdo z ní otěhotněl a jaké příznaky po ní?
Snažíme se 2roky a máme jít na IUI do Iscare v Praze,pak na IVF,když se nepovedete
@chimneysweeper1 aha🙂 díky za info
@chimneysweeper1 ahoj chci se te zeptat jak si brala ten pregnyl presne?ja brala ovitrele ve stredu ve 21h a na iui šla az patek ve 13h..prijde mi to pozde...myslim ,ze ovu probehla ve ctvrtek odpoledne..
@maja1111111 V pátek ve 4 odpoledne mi píchli Pregnyl a v sobotu v 11 proběhlo IUI.
Dnes uzv a výsledky AMH atd a vše prý skvělý výsledek,na můj věk 38 prý až neuvěřitelně,že je i divné,že nám to přirozeně nejde.
Jsu 9 dc a na prave straně tři foliky cca kolem 2 cm..píchnut Ovitrele a zítra ve 13.00 iui
Držte palce.
Tak mám holky po iui,to čekání na sperma bylo asi nejhorší.
Chvílu mě hledal dělohu 🙂 prý když je močak plný,tak se ráda schová,ale jinak jen štípnutí a tlak jak při ms.
Jen mě překvapilo,že jsem nedostala ani Utrogestan nebo něco na podporu ☹ prý u mě není dle testů potřeba doplňovat hormon.
@chimneysweeper1 muzu se zeptat kde v brne?ja obilnak.prvni iui...
@martulaz78 sanatorium Helios
@chimneysweeper1 no od nich mam dvojcata z ivf.je to uz 10let,ale ted me pan Texl odradil,takze jsem sla jinam.a muzu se jeste zeptat mela jsi priznaky pak po iui nez jsi delala tt test?
@martulaz78 tyden po krece jakoby Ms...asi uhnizdovani. Pak tydrn nic. Pak tyden boleni bricha jako pred Ms ale hlavne zaludek na vode...furt blivno.
@chimneysweeper1 jj diky..a prsa nic?me boli silene
@martulaz78 ne vůbec😲
Ahojky, je tady ještě někdo aktivní? Mohla bych se zeptat, komu vyšlo IUI, jaké měl příznaky? měla jsem IUI ve čtvrtek (takže dnes 4.den) a od včera mě hrozně bolí podbříšek, že sem nemohla spát. Usnula jsem až po 3.hodině ráno. Bradavky mám zarudlé, bolavé...Tak nevím zda je to po utrogestanu, nebo příznaky?? Ale po utrogestanu jsem nikdy neměla bolesti.
@hendrychovadeni úspěšnost inseminace je o malinko vyšší než sex. Výhodou proti IVF je, že pro ženu není takovou zátěží. Ale musí lékař říct, jestli je vhodná. Není pro každého.
Aha chápu tak uvidíme
Tak mam přítel po operaci nezhoubneho nádorů dopadla dobře ale miminko nikde chci se zeptat na tu inseminaci jestli ji dělají i o víkendu a kde děkuji
@hendrychovadeni ano, dělají, v některých centrech ano. To nemá smysl se takhle ptát, podívej se na centra, která máš ve svém okolí a tam se mrkni, jestli mají víkendy, většinou soboty mívají a chybějící neděle nevadí, ony to hormony upraví na sobotu, nebo pondělí.
Ok kouknu

@anetka9 jen Pregnyl injekce den predem