Institut reprodukční medicíny, Plzeň. Máte zkušenost?
Ahoj holky, chci se zeptat, jestli některá nemáte zkušenosti s tímhle CARem. Ja u nich v létě absolvovala ICSI a mám pocit, že jsem nevybrala dobře a že bych možná měla zkusit nějaký jiný.
@sslunicko Ja jsem otehotnela pred 4rokama ale jak jsem to zjistila tak prislo zklamani bylo to chemicky nebo jak tomu rikaji a od ty doby nic pred pul rokem mi zjistili nepruchodnej levej vajecnik ale doma mam skoro pubertacku vlitla jsem do toho hodne mlada tak ze mlada maminka 😀 ale jsem moc vdecna ze ji mam tak by tak chtela mit sourozence tak uvidime prosim te jak je to stim perem plati se nebo ne?
@lorca Jak to? spatne zpravy? a ja nevim nic mi o tom nerikal byla jsem u dr. Hradeckyho.Nez jsem tam sla tak jsem se o prubehu nejak nezajimala do hloubky a nechtela jsem o tom moc cist v zadnych diskusich.Rikala jsem si ze pak na to budu moc myslet a bude to v haji, ale pak jsem nasla tyhle stranky a neslo odolat,tak jsem vdecna za kazdou radu. Akorad rikal ze v listopadu budu testovat tak nevim ☹
Ahojky holky ,tak jsme zacali se stimulkou zas jsme meli mudr. Hradeckyho je super 😉 nemuzu si stezovat 😉
holky, mě jediný doktor, který mi příliš nesedí je Dr. Košťák. Nejlépe se cítím u Vlčka, to je takový pohodář.
Nevíte náhodou kolik se v Institutu platí za Asistovaný Hatching???

@sslunicko To bude dobry no ja cekam 6 let tak se nebojim jenom mam velkej strach.