Iscare Praha. Máte zkušenost?
Ahoj. Viděla jsem, že tady holky diskutují o Iscaru v Bratislavě. Máte někdo zkušenosti s tím pražským? Prošla jsem témata a o Icare Praha jsem nic nanašla. Navíc nefunguje hledačka, tak se omlouvám, pokud už jste to někde řešily. Jdeme tam na konzultaci v září, tak abych věděla, na co se připravit, kolik nás bude stát případně IVF a všechno ostaní, co bychom měli vědět. Díky za názory.
Baruš fakt? tak to jsi mě uklidnila, já už zase srovnávala a nervačím, že je malý 😅
takže už jsem byla odeslána ke své dr
a teď si jdu rozbalit ten úžasný prenatal box 😀
Akty, určitě to dožene😀
Tak mooc velká gratulace a už si prosimtě vyhoď to snž, chceš otěhu podruhý a čekat paterčata?😀
Akty, to je super zprávička 😵 Moc gratuluju. tak se oba držte.
taky si myslím, že je to fuk jak je velký, on to určitě dožene. Při tvé spotřebě jídla bych se toho opravdu nebála 😀
U koho jsi byla na utz?
Akty-fakt. a taky jsem byla na utz ve středu 😀 Já žádný box nedostala, já dostala tělový mlíko, abych něměla strie 😉 a bylo mi to k ničemu 😠
El, už jdu na to, jsem čekala, kolik jich bude 🙂
Siki, byla jsem u Anušky. takže já za vše vděčím jí, dělala mi opu, transfer a i teď ten pozitivní utz 🙂
Baruš, já si myslím, že tohle preventivní mazání je k ničemu. pokud k tomu člověk má dispozice, tak se mu stejně udělají ☹
Akty, tak to jo🙂 Tyjo, takže Anuška vede na celé čáře, koukám🙂
A co pohlaví, máš tip? Já tipuju kluka😀
kluka bych ráda, hlavně kvůli manželovi, ale je mi to teď nějak fakt jedno 🙂
tjoo, to je divné nemít tam to snž, to je jak kdybych to nebyla já 😀
To jo, já myslela, jestli máš nějakýho tušáka 😉
Cha, jen si zvykej, budeš to tam mít teď pěkně dlouho 😉 Máš hezký TP, to jsem maturovala, to je dobrej den😀
a odmaturovala jsi, jo? já jen aby to nebyl nějaký smolný den 😀 😀
no já bych docela měla i tušáka na kluka, ale nevím, nakolik je to tušák a nakolik přání 🙂
Já sice mažu pořád taky, ale člověk někdy mám takový dojem, že je to opravdu k ničemu. Kolem pupíku už cítím, že kůže táhne a když si na ni šáhnu, tak i trošku bolí. Takže se nejspíš striím nevyhnu 😠
Akty, bacha na to mléko pro těhotné, já ho měla prošlé 🙂
Akty já odmaturovala a Ty jistě porodíš😀
Siki já mám taky prošlé, naštěstí mě na to upozornila sestřička
a mám dudlík s kačenkou, to je nějaké znamení 🙂
El, to by bylo super na den termínu porodit 🙂
dala jsem tam fotku rozmázlého fleku 🙂
akorát koukám, že ona to neměřila od toho nejhornějšího okraje, takže možná je trochu větší
Jdu kuknout🙂
Krásný flek😀 A jaký je jméno pro kluka?
Dudlík s kačenkou, jo? 😀
to víš,že porodíš, ať už přesně na termín nebo TĚSNĚ (žádný předčasný!!!) před či po..... Luky je místo 9.května 14.dubna a je v pohodě (narodil se na Velký pátek, máme doma takový velikonoční kuřátko 😀 )
krásnej flíček 😉
obávám se, že nějaká lepší fotka mě asi čeká až na 4D utz, pže moje dr má asi ještě horší utz ☹ no co, hlavně, že oni tam něco vidí 😀
jména vůbec nevíme, to bude strašný boj, se ani na žádném neshodneme. já mám pro kluka v úzkém výběru šimon a kryštof, ale manžel to nějak bojkotuje. pro holčičku bych chtěla sára, ale to mi taky bojkotuje 😅
No krásnéééé 😵 A opravdu to vypadá, že ve skutečnosti bude trošku větší, takže určitě odpovídá 8tt.
prostě to anuš blbě změřila. anebo je to kluk, ti jsou přeci jen trochu pomalejší 😀
Akty, příští uzv už bude miminko celé, ne flek, tak to bude vidět líp i na horším uzv🙂 Jména pro kluky máš vybraný krásný, ani nevím, který z těch dvou se mi líbí víc 😵, tak třeba manža ještě povolí. Nebo vymyslíte něco třetího, nejkrásnějšího🙂
my jsme se kdysi dohodli, že pro kluka vyberu já a pro holku manžel, tak to musí být kluk 😀
akorát mně by to zase nedalo, dát nějaké, které se jemu vyloženě nelíbí, takže to pak stejně bude na domluvě. pokud to vybírání přežijeme oba ve zdraví 😀
Ale jo, v nejhorším se rozmyslíte na porodním sále a na Vás koukne🙂 Nebo vlastně v dnešní době po 4D, tam už je ta tvářička a osobitost vyjádřená dost přesně, tak Vám bude jasný, že tohle není žádnej Álois, ale Šimůnek 😅
Já už se taky smiřuji s tím, že chlapečka určí přítel. Docela si na jméno Stáník začínám zvykat. Ale holčička je moje, tu nedám 🙂
já si myslím, že člověk si zvykne na všechno, takže já hodlám doma dokola omýlat šimona a kryštofa a budu tak benevolentní, že si manžel bude moci vybrat mezi těma dvěma jmény 😀
my jsme jména "demokraticky" losovali.já napsala klučičí a holčičí a manža taky a pak jsme to vylosovali.... Lukášek byl můj tip 😀 a to všechno den před narozením (a to jsme netušili,že se narodí)
Baruš, takže Lukášek měl štěstíčko už před narozením 🙂
akty a manžel by chtěl jaká jména?
Baruš, to je dobré, takhle možná taky dopadneme 😀
Siki, manžel nevím, manžel to ještě neřešil a myslím, že nějaký návrh z něj ještě hned tak nevypáčím

Akty! supeeer. gratuluju moc. tak ať to dotáhnete do zdárného konce!
A 9mm není nic hrozného-Luky měl na prvním utz taky 9mm 😀