Iscare Praha. Máte zkušenost?
Ahoj. Viděla jsem, že tady holky diskutují o Iscaru v Bratislavě. Máte někdo zkušenosti s tím pražským? Prošla jsem témata a o Icare Praha jsem nic nanašla. Navíc nefunguje hledačka, tak se omlouvám, pokud už jste to někde řešily. Jdeme tam na konzultaci v září, tak abych věděla, na co se připravit, kolik nás bude stát případně IVF a všechno ostaní, co bychom měli vědět. Díky za názory.
Jj to je asi pravda, ale nejlepší zkušenost mám tedy s primářem Mrázkem, vše ochotně a sám od sebe vysvětlí, tak bych vždy nejraději k němu, ale někdy to bohužel neklapne z časových důvodů, protože dojíždíme cca 100km tak je to trošku náročnější vychytat kdy je zrovna v ordinaci. Ale jinak všichni ostatní doktoři jsou určitě taky skvělý ale je pravda, že třeba Turková mi přišla taky dost taková odměřená ☹ U Anušky jsem byla 2x a taky mi teď dělala OPV a byla celkem fajn 🙂 tak ať ti to do dalšího IVF co nejvíc uteče, vždyť se blíží jaro to by bylo, aby se na nás štěstí neusmálo 🙂
Ivčo, my to máme taky 100 km, ale to ještě jde, potkala jsem se na ET s holčinou, která dojíždí až z jižní Moravy, asi 4 hodiny cesty. Kvůli dojíždění jsem na první IVF chodila k dr. tady ve městě a jen OPU a ET mi dělali v Praze. Teď už bych se ale chtěla svěřit do rukou těch nejlepších a jezdit teda přímo do Prahy.
Nevím jestli jaro pomůže, bude to už naše třetí snažící, tak třeba do třetice.
Soni, tak to hold budu držet palce někde mezi kojením a přebalováním 😉
abych byla upřímná, 100% mi tam nesedl nikdo 😅 jen Langerová, která tam už není. u Turkové podle mě záleží do jisté míry na tom jakou má zrovna náladu. má navíc specifický smysl pro humor, který jen tak někomu nesedne. z Mrázka jsem měla takový divný pocit. asi jsem od něj čekala víc, když je ten primář. ale zase je pravda, že je dost opatrný a pečlivý. ale to podle mě Anuška taky. ta mi sedla nejvíc, ale zase sama od sebe nic nepoví, musí se jí člověk zeptat. a těžko se zeptáte na něco, o čem ani nevíte, že existuje 🙂 a Hulvert... podle mě bude asi všeobecně dobrý odborník, ale na mě to bere moc vážně. já potřebuji trochu odlehčit, úsměv, ale ne se tvářit jak když mi oznamuje, ž emám rakovinu, a přitom mi jen zavádí spermouše při iui 😅
zdar,
tady se teda kecá. člověk si na chvilku odskočí ke kadeřnici a pak musí číst 😀
Ivčo-mrkni mi do alba, tak mám výsledek prvního pokusu IVF 😉
ad.doktoři-já chodím k Anušce. Turková mi taky nesedla (asi se zrovna špatně vyspala). u Hulverta ani Mrázka jsem nikdy nebyla-totiž, když jsem se naposledy objednávala, nabídli mi na recepci JEN Turkovou nebo Anušku. Jako kdyby ti dva pánové byli něco víc... ale to už jsme tu probíraly,že 😀
Baruš, oni už jsou něco víc jen proto, že jsou chlapi, o tom bychom mi ženské mohli vyprávět... 😀
Akty-tak,tak.....mě je to jako fuk, jen mi to přijde divný. ale je fakt,že Langerová byla asi nejlepší,takže jsem ani po primářovi netoužila 😀
ahojky Báro, júúúú no to teda mrkám paráda, tak snad nám to vyjde taky napoprvé a když ne, tak druhý pokus by byl taky dobrej 🙂 já jsem asi věčná pesimistka a nebo se spíš nechci těšit předčasně nevím, ale každopádně jsem se tady dneska aspoň trošku vykecala 🙂
Baruš já u mrázka byla 2x a taky už jsem po něm pak netoužila 😀
Ivčo, já jsem se taky nechtěla těšit předčasně nebo si dělat zbytečné naděje. ale fakt je, že to napoprvé klidně vyjít může. můj muž tomu taky nevěřil. když je šance nějakých 35%, tak už to bral rovnou jako zkušební pokus. a jak pak čučel. a to ještě dostal počůraný test přesně v den narozenin 🙂
tjo, já jsem ostuda, dvě hrubky za sebou ".... my ženské mohly vyprávět". děsný se mnou
Ivčo-když jsem stimulovala, tak mě sestra na pohotovosti (kde jsme byla píchnout tuším pregnyl) vyprovodila se slovy :"určitě se uvidíme, napoprvé to nevyjde"měla jsem chuť ji uškrtit 😠 ale taky jsem se na to nějak neupínala. o to víc mě asi rozhodily nepovedený KETy
Akty-už jsem Ti tu psala, že teď máš nárok na hrubky 😀 😝
no paráda přítel má narozky v dubnu, tak jsem si říkala, že by to byl taky hezký dárek 🙂
Baruš, to byla nějaká kráva tedy
nemůžu se vymlouvat na nějaké těhotenství, to je taková berlička akorát 😀
Bára-tak to ti úplně rozumím, to na optimismu určitě nepřidá.... a co vše jsi tedy absolvovala, jestli se můžu zeptat?
Ivčo- jedno IVF a dva KETíky... Lukymu budou 4 roky (za měsíc). jeden KETík byl vloni v dubnu a skončil revizí v 6tt. a ten druhý letos v lednu skončil téměř hned.
Sonko časově je to tak že zedníci akorát končí, ve čtvrtek malíři, víkend uklízet a uklízet a v pondělí se položí nové koberce.....
Jojo o tom napoprvé bych mohla vyprávět. Když někomu řeknu že čekám dvojčata napoprvé a ještě navíc mrazáčky tak každý valí oči.....i Hulvert byl překvapenej 😀
krásný den,
Luky už je ve školce, dneska má teda negativistickou náladu (chudák učitelka 😀 ), doufám, že školka ho srovná a domů se mi vrátí usměvavej chlapeček 😅
včera jsem koukala na zázraky života a teda popravdě mě to moc nenadchlo....
čau ve spolek
Baruš, doufám, že jsi to těm učitelkám oznámila, jakou proměnu svého syna od nich dnes očekáváš? 😀
já ani nekoukala. za 1. mi to už podle ukázek přišlo jak růžovka a za 2. jsem si říkala, že to určitě bude plné lékařských nesmyslů a to by mě strašně rozčilovalo 🙂
mě naštěstí takové seriály ani nelákají, takže mám po problému 🙂
začínám být trochu zoufalá. už pár týdnů mě bolí pruh kůže mezi prsy a pupkem, hlavně když sedím nějak shrbená a zmáčkne se mi. asi jako kdybych tam měla nějakou otlačeninu, ale na pohled tam nic není. ale teď mě to bolí pořád, i když ležím natažená jak pravítko. myslela jsem si, jeslti to není třeba z podprsenky, nosím pořád s kosticemi, ale i jen ve sportovní mě to bolí. neslyšela jsi o tom náhodou nebo neměla jsi to?
no myslím, že i já mám po problému, jestli koukat nebo ne. dívala jsem se fakt ze zvědavosti.....
teda, kůže mě nikdy nebolela... není to z toho , jak ji máš napnutou??? přeci jen Tě už může bolet všechno 😉
jenže to je právě takové místo, co bych řekla, že napnuté není, je to ještě nad pupkem, tam se nemá co napínat. musím to říct dr, jeslti o tom něco neví, je to fakt dost nepříjemné
to si piš.... já je mám doma taky 😉 ale jsem ráda. lepší, než aby mi Luky visel za nohu, že chce jenom mámu 🙄

Ivčo, já byla na 1. IVF u dr. tady ve městě, ale na druhé chci přímo do Prahy. Podle zkušeností holek se objednávám k Anušce. Jinak jsem byla i u Turkové, ale ta mi není tak sympatická. Co se týká odbornosti, tak myslím, že je úplně jedno, ke komu jdeš.