Iscare Praha. Máte zkušenost?
Ahoj. Viděla jsem, že tady holky diskutují o Iscaru v Bratislavě. Máte někdo zkušenosti s tím pražským? Prošla jsem témata a o Icare Praha jsem nic nanašla. Navíc nefunguje hledačka, tak se omlouvám, pokud už jste to někde řešily. Jdeme tam na konzultaci v září, tak abych věděla, na co se připravit, kolik nás bude stát případně IVF a všechno ostaní, co bychom měli vědět. Díky za názory.
jinak Luky byl v pátek u zápisu, má to definitivně zpečetěný. chudák ,moc se netěší....
@aktaka no jasně, pochopila jsem tě. musela jsem nakoupit dost věcí na léto, bo jak je Trpaslík mrňavej a navíc se fakt sezonu minuli,tak jsem neměla. a je fakt, že jsem třeba chtěla koupit spoustu věcí, se kterýma jsem byla hodně spokojená, třeba v HMku a už je nemají (no divný, je to 6 let zpátky 😀 )
Tak to je fakt náhoda, že jsme se tu takhle sešly. 🙂
Hi hi, Helenka taky malovala tatínka. 🙂
A jak se měli? Jak jim to šlo s dvojčátky, asi to muselo být hodně náročné.
Akti, tak to je fajn. 🙂
@sonka.77 do práce se nechystám. Nemám ani skolku pro Saru, státní je tu beznadějně plná a platit 10tis za soukromou... nevím nevím. Ale chtela bych jí tam dávat aspoň na dva dny v týdnu, aby byla s dětmi a beze mě. Ona je totiž.hrozný mamanek 🙂 Ideálně bych potřebovala do těch třetích narozenin otěhotnět, abych pak mohla jít aspoň na PN.

@aktaka taky jsem koupila spoustu nových věcí,aby Trpaslíček nebyl jak hadrník🙂 a aspoň nový golfky 😉