Iscare Praha. Máte zkušenost?
Ahoj. Viděla jsem, že tady holky diskutují o Iscaru v Bratislavě. Máte někdo zkušenosti s tím pražským? Prošla jsem témata a o Icare Praha jsem nic nanašla. Navíc nefunguje hledačka, tak se omlouvám, pokud už jste to někde řešily. Jdeme tam na konzultaci v září, tak abych věděla, na co se připravit, kolik nás bude stát případně IVF a všechno ostaní, co bychom měli vědět. Díky za názory.
@monrougemerise Jo budeš mít čapku, ale neboj, mají ji všichni, včetně doktorů a sestřiček :D Nebudeš sama 🙂 Gelovky naštěstí sundavat nemusím, prý stačí mít nenalakovaný nehty na nohou, tak jsem ráda 🙂
@jani1982 aha, tak hlavne aby to dobre dopadlo! 😍
@lussinka88 požadavky můžeš mít, krevní skupinu, postava, barva očí, vlasů aj. Čím více požadavků je, tím hůře se dárkyně hledá. U nás to šlo celkem i rychle, asi po měsíci volala dr. jestli máme zájem. Stálo to kolem 70000 se vším a na pojišťovnu.
@karlos12 tak co? Uz neco vis?
@monrougemerise jo , vím . Zralých bylo 6 a opl. jsou jen 3 . Tak mám volat ve čtvrtek . Jdu si pobrečet do polštáře 😒
@karlos12 tam bude bojovnik 🙂
@8karolina4 větší než já , já už jsem v ři...
@karlos12 ale ne, to chce klid a bude to na jednicku 🙂
@karlos12 neboj, to bude dobry! Ty tri budou urcite skvely! Nepanikar. 😊
@8karolina4 děkuji . Jen nevím proč se všechno tak sere , vždyť máme být v pořádku . Proč teda dělají všechny ty testy ?
@monrougemerise díky moc , asi pozdě . Ještě doufat že alespoň ty 3 budou v pořádku .
@karlos12 ve ctvrtek uz se bude vedet vic. 😊 A treba budou super vsechny tri. 😊
@monrougemerise no , paní mi řekla ať zavolám a domluvíme transfer . Tak nevím jestli počítá že budou všichni v pohodě . Bylo by ideální jedno zavést a dvě zamrazit , kdyby náhodou 😉 Nic nemáme zadarmo , tak ani dětičky asi nebudou mít , to mají po nás teda dobrotu . Už teď , buňky naše 😉
@karlos12 no vidis, takze jsou urcite hezky! 😁
@monrougemerise to určitě 😉
@karlos12 nejkrasnejsi miminka 🙂)
@8karolina4 jo , ale rozmazlená , to je mi jasné už teď 😉
@karlos12 zlatí, to budou určitě ti nejlepší bojovníčci!! Prostě ty vyvolený!! Mysli na ně mamino, teď se musí snažit oni 🙂) jooo a jen pro případ připomínám, že nic nevzdáváme jasný!! 🙂
@suzettew to AMH máš docela vysoký... ted jsi nevybavuju horni hranici, ale mam pocit že byla někde kolem 7mi a nad to už to vypadalo na PCO. Můžu se zeptat kolik ti je let? Brali ti ho víckrát - ona se ta hladina může měnit v závislosti na cyklu i počtu folikulů. Není to žádná definitvní hodnota...
Jinak mě taky dělali test průchodnosti vejcovodů, ale laparoskopicky. O jeden jsem přišla při mimoděložním. A tenkrát jsem se měla rozhodnout jestli kdyby nebyl průchozí tak jestli ho odstranit. Strašně jsem nechtěla, ale tata (gynekolog) mi říkal, že odstranění je v případně neprůchodnosti a poškození vejcovodu opravdu nejlepší řešení. Pry se tam hromadi saktosalpinx (tekutina), která pak může vložený embryo vyplavit nebo ho poškodit. O tom Ti říkali? Třeba na to maj jinej názor, ale už jsem tady četla pár holek který z toho měli fakt problémy...
To imuno ti dělali přímo v Gennetu nebo na nějaký reprodukční imunologii? Zkoušeli ho s cizím vzorkem nebo se vzorkem partnera?
Test fragmentace spermii vam dělali? A genetiku předpokládám taky... 🙂
Promin asi moc otázek 🙂) jsem zvědavá jak na to koukají jinde. A ještě jsem Ti chtěla říct, že moc obdivuju lidi jako ty, co se rozhodnou jít do darovaného vajíčka. V jednu chvíli jsem o tom přemýšlela, tak si umím představit jak moc těžké je to rozhodnutí... !
@lussinka88 moc díky, vím že teď jsem v jejich buňkách 🙂 Ale budu jim věřit 🙂
@karlos12 az ti je zamrazi tak budeme mit nase deti ve stejny skolce 😁😁😁😁
@karlos12 v kolik zitra mas volat?

@karlos12 jakou sexy capku? 😮 To jako budu nenamalovana, odlakovana a jeste budu mit sexy capku?! To snad ne! 😮😃