icon

Iscare Praha. Máte zkušenost?

nikusa
26. srp 2007

Ahoj. Viděla jsem, že tady holky diskutují o Iscaru v Bratislavě. Máte někdo zkušenosti s tím pražským? Prošla jsem témata a o Icare Praha jsem nic nanašla. Navíc nefunguje hledačka, tak se omlouvám, pokud už jste to někde řešily. Jdeme tam na konzultaci v září, tak abych věděla, na co se připravit, kolik nás bude stát případně IVF a všechno ostaní, co bychom měli vědět. Díky za názory.

lussinka88
27. led 2017

@lagina tak rohlik by si dal bezlepkovej no a bezlepkova sunka je lepsi jak obycejna ;). Jednou jsem omylem koupila bezlepkovou klobasu a pritel rikal at jinou nekupuju... 🙂) ale jak rikam, pokud nema problemy tak bych neresila...

8karolina4
27. led 2017

@lussinka88 přesně. Me doktorka řekla te bych neměla jist lepek na tuny ale ze úplně vyhýbat to ne. Nechápu lidi kteří nejedí lepek a laktozu jen ze si mysli ze je to pro jejich tělo lepší. Přitom naopak.

lussinka88
27. led 2017

@8karolina4 tak driv se to tak delalo preventivne, ale stav se zhorsoval hlavne pri dietni chybe nebo rozvinul (treba u deti s predispozici)... prave ze u deti se to pak nemusi vubec projevit pokud jsou na to zvykly od mala... je to takova senzibilizace - davame cloveku v malych davkach to cemu se telo brani az to prijme za normalni a reakce vuci tomu opadne 🙂) taky ty lidi nechapu 😁 ale tak at si jedi treba korinky (jestli teda nad tim nepremysleji tak ze u toho zabijou rostlinu 😁😂)

lagina
27. led 2017

Tak jsem ráno přišla po noční domů, bylo vidět, že Martin půl noci nespal, kruhy pod očima, že by se na nich dalo houpat ... říkám mu, hlavně že mně nadáváš když se dopředu děsím a dívám se co by se mohlo dít, kdyby mi něco vyšlo v testech a tak ale ty sám celou noc nespíš a hledáš vše o celiakii, že jo :D
A on, hmm ale je to v pohodě, už jsem se uklidnil a bude to v pohodě, buchtičky budou dál :D :D
Hrozně se mi ulevilo, někdy si říkám, že je v prčicích, že když nám vždycky řeknou, že se něco děje proč to nejde je to ve mě... ale on to vše, tak špatně snáší, že jsem tomu snad raději.
Tohle na mě dnes vyskočilo na FB, tak se tomu směji 🙂

lussinka88
27. led 2017

@lagina noooo presne 🙂))))))))) heled nedeste se. 🙂)) Ono to ze se nic nenajde je nekdy horsi nez kdyz se neco najde. Kdyz se najde problem tak se na 99% da resit nebo obejit 🙂)) jediny co se neda obejit je nedostatek vajicek a vek zeny (to mam od kamaradky gynekolozky 🙂)) se vsim ostatnim si doktori poradi. Takze bych nic nebrala tak tragicky... jasny jo 🙂) tech stresu vas jeste ceka. Kdybyste vedeli 🙂)

lussinka88
27. led 2017

@lagina tim se smeju sobe 🙂) protoze cim vic jsem tehotna tim vic me desi veskery odchylky od normalu 🙂) takze takovyhle stavy jsou normalni a doufam, ze pro me skoci porodem. Protoze jinak se strachem zblaznim 😁...

lussinka88
27. led 2017

@karlos12 tak coooo?? Na tebe celej den myslim!!!

8karolina4
27. led 2017

@lussinka88 to teda. Kde ten karlos je?

evelinah
27. led 2017

Ahojte,po delsi dobe zase pisu. Mela hsrm jit na nativ,ale nakonec jsem to odpiskala a naposledy pujdeme do darovanych vajicek. V unoru by ti melo vypuknout, na jednu stranu se moc moc bojim,ale zaroven tesim na embryjko. Letos ale uz koncim, i pokud se to nepovede. Uz toho bylo moc jak financne,tak psychicky.

lagina
27. led 2017

@karlos12 Myslíme na Tebe !! 🙂

@evelinah Budu moc držet palečky aby to vyšlo 🙂

Tak já pořád čekám na MS už mám 5.den zpoždění, počkám do středy a pak kdyžtak zavolám do Iscaru. V neděli se zkusím otestovat...
Nějak se na nás valí blbé zprávy :( Dneska Martin přišel z práce, že mu řekli, že na něj asi od února už nebudou mít peníze, že se v pondělí rozhodne ale ať předem počítá s výpovědí, že půjde asi 7 lidí😢 :(

8karolina4
27. led 2017

@lagina ty jo. Ta práce naprd :(((( snad vydrží a půjde někdo jiný!!!

lussinka88
27. led 2017

@evelinah chapu... je to strasne vycerpavajici! ☹ ale co, hura do posledniho pokusu. 🙂) jestli to tak ma byt tak to tak bude. Jestli ne, tak vyjde neco jinyho nebo jen proste nebyla spravna chvile. Hlavni je myslet pozitivne, ale to vis. V hlave je pulka uspechu. My ti budem drzet palecky!!

Uz mate najitou darkyni? jak to funguje? Vy ji zaplatite za vsechny vajicka nebo jen za jedno a zbytek bude vas zamrazenej?

lussinka88
27. led 2017

@lagina kdyz se to sere tak se to sere... ☹ treba ho fakt nevyhodi, uvidis. A jestli jo, tak na nej ceka urcite neco lepsiho!!!

evelinah
28. led 2017

@lussinka88 jo uvidime jestli nam bude prano 🙂.Minuly rok jsme to podstoipili s "cerstvou",ale to jsrm jeste mela posledni pokus na pojistovnu. Ted jdeme do vitrifikovanych,tedy zamrazenych. V cene jsou garantovane 2 transfery peknych embryi. Tak uvidime 🙂

lussinka88
28. led 2017

@evelinah a ty zbyly dve jsou v jedny davce? Nam se taky povedlo az z KETu, tak treba to budes mit stejne. 🙂

Muzu se zeptat na kolik vas to vyslo?

8karolina4
28. led 2017

Krásné ránko. Včera jsem mimo myšlení na mimino i trochu pekla 🙂

evelinah
28. led 2017

@lussinka88 no garantuji ti dva cerstva a kvalitni embrya a pokud se neco zamrazi je to jako bonus 😉. No vyjde to na 70, je to palka ☹

karlos12
29. led 2017

@lussinka88
@lagina
@8karolina4 ahoj zlatíčka moje, omlouvám se, jeli jsem v pátek pomáhat na chatu a nebyl tam signál. Vaječníky mám plné vajec, od 12-17 mm, v úterý jdu na OPU a v sobotu by měl být transfer. Zavádět bude Jaržembovská 😉 to mi udělala ohromnou radost.

karlos12
29. led 2017

@lagina když se to sere, co? Určitě si najde něco lepšího, otevřou se mu nové dveře a třeba zajímavější a lépe placené. A víš že když změníš práci otěhotníš? Někdy to může platit i na chlapa 😉

8karolina4
29. led 2017

@karlos12 super , paráda!!!!

lussinka88
29. led 2017

@karlos12 ty vado ty jsi mi dala 🙂))))))) jsem si říkala co s tebou je!!! 🙂.... Heled super, lepší to snad nemůže být... takže doufám, že už se cpeš grepíkem a odpočíváš 🙂)) Heled a s Jarzembovskou jsi se domluvila na tranfer nebo shodou okolnosti slouzi (já myslela, že víkendy neděla 🙂)) kazdopádně super, super, super.... ted to vyjde!!! Doufám, že jsi pripravená a všechno co jsi chtěla stihnout jsi stihla...

karlos12
29. led 2017

@lussinka88 domluvená nejsem, hned hlásila že tam bude. Snad dobré znamení. Jediné co jsem nestihla je to miminko, ale to se během chvíle změní 😉 co Ty?

lussinka88
29. led 2017

@karlos12 tak teď jsi tomu zas o krok blíž!! 🙂 Určitě je to dobrý znamení!!

Já pořád čekám na výsledky :-/ slibovali je do pátku a pořád nic. Tak snad zítra. Jooo a asi bych si potřebovala pořádně vyspat. Řekla jsem martinovi, že chci k narozeninám těhotensky/kojící polštář, tak snad nezklame a budu mít první věc pro mě a mimčo 🙂).

lagina
29. led 2017

@karlos12 jééé tak to jsem moc ráda 🙂 Teď to určitě vyjde 🙂

Já teď jsem to teď večer konečně dostala. Takže od úterý stimuluju, jsem zvědavá, jak mi po té mamutí dávce bude. V úterý jsem také naposledy na "mém" oddělení, protože nejsou sestry a předali mě jinam (prý jsem schopná zaučovat nové :(. Tenhle měsíc máme tolik změn, že by to mohlo vyjít :D

Já bych nám všem tak přála dálnice a těm co mají dálnice, tak samé dobré výsledky 🙂 @lussinka88 jsem Ti vlatně chtěla říct, že postupem času chápu hlášku mé maminky, která vždycky říkala - já jsem se ničeho nebála, já bych mohla v noci chodit strašit medvědy, jen do té doby než jsem se dozvěděla že jsem těhotná, od té doby jsem se nepřestala bát... 🙂) asi na tom fakt něco bude..❤

lussinka88
29. led 2017

@lagina takze dneska same dobre zpravy 🙂) kdy tak mivas kontrolu foliku??

Chichi 🙂)) heled kdysi jsem byla dost racionalni clovek, ale od ty doby co jsem tehotna to jde semnou z kopce 🙂) presne jak tvoje mamka 🙂 porad nejak doufam, ze ten obrovsky strach prejde po porodu, ale tusim, ze to bude stejny nebo jeste horsi. 🙂 vzdycky kdyz se mi neco nezda, tak posloucham jak mu tluce srdicko pres angelsounds, jeste ze neco takovyho je, jinak by ze me meli na pohotovosti radost 🙂) nevim co budu delat az se narodi. Premyslim o nejakym cipu 😁😁 - to je samozrejme vtip, ale muzu rict, ze jsem si nikdy nemyslela ze to semnou takhle zamava. Ale asi se nedi cemu divit po tom co mame za sebou... predstava vsechno to podstupovat znova je fakt strasna. 🙈

8karolina4
30. led 2017

@lussinka88 Lucino, ty jsi blazen. dite a cip. asi dam cip ja tobe 🙂)))) hahahaha
ne, delam si srandu, ja se budu taky bat 🙂)
zitra jdeme na odbery imuno a ve stredu kontrola pred iui 🙂) tak jsem zvedava na tento mesic 🙂

lagina
30. led 2017

@lussinka88 dneska uz zas nic, tak jsem aai jen zaspinila? Ja nevim :( jinak chodim 10den cyklu a dal dle potreby treba jeste 15 ale minule nic nevyrostlo.

lussinka88
30. led 2017

@lagina treba se to jeste rozjede!! Kazdopadne se radsi objednej kdyby nahodou 🙂 ona ti nemusela tolik narust sliznice...

karlos12
30. led 2017

@lussinka88 se crcaj, proč slibují a pak zdržují? A bát se budeš už celý život. Moje mamka spala jak zabitá a od mého narození slyší spadnout špendlík jak lehce spí. I teď, to už mi je 34 😉 a spím 80 km daleko

karlos12
30. led 2017

@lagina jéžiš, na jaké jdeš oddělení? Já zaučování nesnáším. Hlavně lidí ze školy, to jsou důležití blbci, neumí ani držet stříkačku, natož ředit léky a umýt posranou pr..... To je pod jejich úroveň. To nám posílali že škol. To jsi statečná. To se vlastně dá brát jako změna 😉 to už by mohla být dvojčátka 😉

Strana