Iscare Praha. Máte zkušenost?
Ahoj. Viděla jsem, že tady holky diskutují o Iscaru v Bratislavě. Máte někdo zkušenosti s tím pražským? Prošla jsem témata a o Icare Praha jsem nic nanašla. Navíc nefunguje hledačka, tak se omlouvám, pokud už jste to někde řešily. Jdeme tam na konzultaci v září, tak abych věděla, na co se připravit, kolik nás bude stát případně IVF a všechno ostaní, co bychom měli vědět. Díky za názory.
@karlos12 zustane, budou to bojovnici 🙂
@lussinka88 asi jich chce 12 🙂)))
@lussinka88
@8karolina4 moc děkuji, jste mě rozesmály 😀, to ne, ale aby bylo pro jistotu do mrazáčku. Ano PICSI, snad to pomohlo 🙂
@karlos12 no 8 v mrazaku jich bude az az 🙂))
@8karolina4 díky zlato, také jsem si to říkala 😉
@8karolina4 fotbalovy muzstvo 🙂))
@lussinka88 to je super zprava,ze je mimi v poradku,tak ted si poradne uzivej tehotenstvi 🙂
@evelinah diky, jeste pristi tyden genetika a snad uz to pujde dobre 🙂
Holčičky, samé dobré zprávy tu píšete, mám z Vás radost 🙂
@lagina unor je nadejnej mesic... 🙂 alespon nam vsem hezky utece 🙂
@lagina a co ty? 🙂)
@8karolina4 Já jsem v necelé půlce braní hormonů. Je mi hrozný smutno, až nenormalní smutno, hůř vidím a bolí mě břicho, občas se mi motá hlava. Hlava mi říká, není důvod plakat ale normalně to teče jak z kohoutku :(
@lagina ty vogo, to jsou stavy :(( no at uz je to vsechno za tebou a je konecne to smrade co? ja zitra kontrola a snad pristi tyden to iui..jen prece jetam na kazdy strane jeden dominantni folik 🙂
@lagina kocko ono to tak nekdy je, mas v sobe spoustu hormonu..taky jsem to takhle mela, takze neboj nejsi v tom sama a ono to zas odezni... Bez ven se projit/zabehat, procistit si hlavu (az ti bude lip)... jestli se ti chce brecet tak brec, treba to pomuze, na tom prece nic neni. Neni jednoduchy si tim prochazet a jsi statecna ze to podstupujes o to sladsi bude odmena 🙂. Ver tomu!! Hold nemuzem byt porad jen ty hrdinky.
@lussinka88 ahoj,jak jsi dopadla na ultrazvuku ? Určitě dobře,vid !!?
@salenas prisely ty vysledky a vse OK!! Cekame zdravou holcicku (ani pritel to nevydrzel, takze uz to nebudu tajit 🙂). Na 2. Genetiku jdu ted 8.2. 🙂)
@lussinka88 super 🙂
@lagina dekuju za srdicka 🙂
@karlos12 tak jaaaaaak??
@lussinka88 ahoj, zatím se drží 6, ale nejsou všechna top, tak uvidíme zítra. Víc mi neřekla.a to jsem měla jen tak tak. Nově chtějí pin, ten nám dali při první návštěvě v Iscaru, ale zrovna ten papír nemůžu najít, všechny mám založené. Naštěstí jsem zavolala sestřičkám a ta mi ho řekla. To jsou obštrukce. Oslavili jste doma dobré výsledky?
@karlos12 Tak všechny TOP být nemůžou!! Já Ačkový (TOP) neměla žádný... Béčkový (horší) jsem měla to jedno, co se nechytlo... chytlo se jen BC a to je známka myslím 2-... 🙂 ale ono na tom prej zas tak nezáleží (říkala Jaržembovská 🙂) prej "TOPxNETOP" se pozná na základě stínů a tak.. každej to prej hodnotí jinak. Takže v pohode 🙂) Kvalitu neres, ono na tom zas tak moc nezalezi. Necháte zavadet jedno? Sest jeeeee super 🙂))...
Heled neoslavili, ale martin nechtel vedet co to je a nakonec vecer vymekkl a ja mu ukazala veci co jsem koupila a bylo mu to jasny 🙂 Dokonce mu ukapla slza 🙂)... Jen ted nevim jestli neni zklamanej, ze nebude mit syna 🙂
@lussinka88 aha , to jsi hodná žes mi to takhle krásně popsala , oni řeknou jen něco a zbytek si asi mám domyslet . Určitě mu to nevadí , vždyť holčičky nedají na tatínky dopustit a jsou jejich " kopie " , vím z vlastní zkušenosti 😉
@lussinka88 ten můj martin to stále nechce vědět a všude vypráví,jak to bude kluk a že ho bude učit rybařině a sportu. Já mám takový strach,že bude na sále zklamanej :(
@salenas @karlos12 holky normalne dneska mi to bylo lito, ze cekame holcicku. ☹ jsem desna, nejradsi bych si nafackovala... on je strasne rad, ale ja si rikala, ze kdyby to byl kluk tak ho bude brat na hokej, bude s nim furt venku, ukaze mu takovy ty chlapsky veci... ja vim, on bude poprdenej i z jeho holcicky. 🙂)) ted si rikam, ze kdyby to byl kluk tak bych treba resila to samy. 🙂) a bylo mi lito ze to neni holcicka. No magorfestival... ach ty hormony, pere se to ve me 🙂
@karlos12 ja se jich na tu kvalitu jednou ptala, kdyz mi je dali mrazit... tak mi embryolozka rikala, ze je to znamkovani jako ve skole a ze 2 az 2- je dobry... no to bylo neco pro me, ktera chtela mit vse nej 😂... pak mi to Jarzem durazne vysvetlila a uz jsem to nezkoumala... hodnoceni je prej hodne individualni, zalezi kdo sedi za mikroskopem.... to mi psal i jeden doktor z jineho CARu, prej by ty moje embryousky ohodnotili treba uolne jinak 🙂 a nekde jsem cetla ze kvalitu embryi muze ovlivnit taky pohlavi 🙂. Takze neresit 🙂)
@lussinka88 rozkaz, neřeším a zítra se zeptám. A nebuď trdlo, vždyť může chodit na hokej, já tam byla pečená vařená 😉 a jak po něm půjdou baby 🙂, holčičky lákají víc, hlavně když jsou jak panenky 😉

@karlos12 a vy jste nechali delat PICSI ke všem vajíčkům? Zřejmě nestačili dozrát... to se neda nic dělat! 9 je super číslo, tys chtěla víc dětí?? 🙂