icon

Iscare Praha. Máte zkušenost?

nikusa
26. srp 2007

Ahoj. Viděla jsem, že tady holky diskutují o Iscaru v Bratislavě. Máte někdo zkušenosti s tím pražským? Prošla jsem témata a o Icare Praha jsem nic nanašla. Navíc nefunguje hledačka, tak se omlouvám, pokud už jste to někde řešily. Jdeme tam na konzultaci v září, tak abych věděla, na co se připravit, kolik nás bude stát případně IVF a všechno ostaní, co bychom měli vědět. Díky za názory.

adusku
17. únor 2017

@lussinka88
No supeeer 🙂 mimi ma svou karu 😊
Citim se unavena, ochrapana a lina 😀

Ona byla par dni prede mnou, takze nejvyssi cas na testik 🙂

karlos12
17. únor 2017

@8karolina4
@adusku
@lussinka88 nazdar krásky 😉, testování není třeba, opět sem málem vykrvácela. Takže opět nic, ale už máme rozjetý plán B a možná rychleji než sem čekala. Už máme domluvenou genetiku i konzultaci s lékařem. Tak jsem zvědavá, určitě nic nenajdou, jen že jsem stará a vadná, ale to víme, přesto se nevzdávám 😉

lussinka88
17. únor 2017

@karlos12 ach joooo 😪 to je teda pech! Kdy jdete na konzultaci? Jeste bych si nechala vystrit fragmentaci DNA spermii, zeptala bych se na genetice jakej maj na to nazor... a kam jdete?

karlos12
17. únor 2017

@lussinka88 děkuji za info , do gennetu , kamarád tam má známou právě genetičku a ta mi zatím přišla strašně ochotná a fajn . Jdeme 3.3.

lussinka88
17. únor 2017

@adusku tak to mame stejny 😂. Furt bych spala a jeste jsem cela otekla ☹...

Karu jeste nema, ale mela jsem si rozmyslet barvu a porad jsem nevedela. Desny dilema 🙂) objednam ho az budu po ty druhy genetice at mam klid. 🙂 dokonce mi pan slibil 15% slevu, tak snad vse dobre dopadne

lussinka88
17. únor 2017

@karlos12 ja gennet nemam moc rada (ve smyslu utz diagnostiky jim moc neverim)... ale pokud to mas pres znamyho tak urcite si daj zalezet. Mimochodem tu fragmentaci tam taky delaj, takze bych se na to zeptala. Popr. Muzes zkusit napsat MUDr. texlovi do brna (helios) dotaz na to co by delal v tve situaci. Na jejich strankach je diskuze a muzou tam psat i pacientky z jinych CARu, odpovi do druhyho dne. Maj tam vic metod nez v iscare a rika se ze je fakt dobrej...ja mu psala a jeho nazor se mi zdal rozumnej a nakonec mel pravdu 🙂 za zkousku myslim ze nic nedas.

lagina
17. únor 2017

@lussinka88 Jé Lussi a co jste vybrali? 🙂

lagina
17. únor 2017

@karlos12 Já jsem nejdřív volala do Genetu ale vzhledem k chování už po telefonujsem ho zamítla, ale tohle je jiná situace.
Říkala jsem si, že možná proto se jim nepodařilo ani v té laborce je uchovat, že se ještě něco děje. Jsem moc zvědavá, jak Ti vyjde genetika

lussinka88
17. únor 2017

@lagina vybrala jsem tenhle. Ve skutecnosti je hezci jak na obrazku 🙂)

lussinka88
17. únor 2017

@lagina jak se citis ty? Uz jen par dni a muzes testovat vid 🙂)

8karolina4
17. únor 2017

@karlos12 ty vogo. Starých a vydaných je nás víc 🙂)
Ja dnes koupila testy. Ale bojím se ho udělat. Jsme u našich a Segry. 3 denní miminko je jako FAKT MASAKR. On je jak papír. Ja nevím jak to jednou zvládnu :((
Holky!!!! Takže vzhůru novými kroky! Už nám to musí všem vyjít! JASNY?

lagina
18. únor 2017

@lussinka88 Ještě týden, netestoval jste se někdo dříve? Já mám čtvrtek pátek noční, tak bych to nejraději zkusila už předtím :D
Jinak rýma lepší. Občas mě píchne v podbřišku jinak se nic moc neděje... jsem hrozně zvědavá, je to naše první IUI, je mi jasné, že když to nedopadne dost mě to utne tipec :(

lussinka88
18. únor 2017

@lagina neee neutne, nesmi! Kamaradka gynekolozka mi rikala, ze se to musi zkouset do te doby dokud nevyplytvame vsechny moznosti.. pry neplodnych paru jsou ve skutecnosti jen 2%, takze sance ze se to povede je 98%, jen si proste musi clovek pockat na ten spravny okamzik... ☹ ja verim, ze jste si z Rima dovezli uzlicek... 😊 a Kdyz by to nahodou nevyslo, tak to vyjde priste...
ty pocity moc nesleduj. On to hodne ovlivnuje ten utrogestan. Clovek po nem citi tlaky, pichani atd. Nebo naopak neciti absolutne nic... (vzdycky jsem citila tlak a kdyz to vyslo necitila jsem a do ted necitim absolutne nic) podle me je to hodne v hlave, co si clovek pripousti. Jinak muzes zkusit test uz 8my den, ale spis bych pockala nejdriv do toho 10teho dne. A udelala bych tehu i ovulacni test (ten je citlivejsi nez tehu!).. kazdopadne kdyby tam nic nebylo nebo jen nepatrne tak to zopakovat 12ty a 14 den jestli se neuhlizdilo pozdeji abys zbytecne nevysadila utros. 🙂

lagina
18. únor 2017

Dneska jsem se rozhodla, že si nechám do domečku vyvolat fotky, abych je mohla v obyváku zarámovat, již dlouho se na to chystám a normálně jsem objevila poklady, musim se s Váma, mojí nynější druhou rodinkou o to podělit :D úplně se tu směju... To jsme my s Martinem na dovolené :D kdybyste nepoznali, kdo je to s Martinem na fotografii, to jsem hodně držela dietu a jsme na slavnostní večeři :D :D
To ležení s rýmou má něco do sebe, pěkně jsem si s fotkama zavzpomínala na celý náš společný život 🙂

@lussinka88 Zkusím to ve čtvrtek ráno, to bude 12. den a uvidíme... kéž by tam byl "máček" 🙂) ev. bych se mohla nechat nabrat i v práci, ale nechci aby to vidělo celé oddělení dřív než já ...

karlos12
18. únor 2017

@lagina k vyvolání fotek se dostávám asi 10 let a stále nic 😉 ale alespoň máme nějakou fotoknihu, to je velký úspěch. A kdyby náhodou, jako že doufám že ne, opovaž se nechat se zlomit, tady jsou jen silné ženské a Ty jsi tu také, ne? Bojovnice v první linii, jasný 😍

adusku
18. únor 2017

@lagina
Co ti provedl, že jsi ho zakopala? 😂😂😂

8karolina4
18. únor 2017

No fotky 🙂 my máme po roce te svatby 🙂))
Takže dnes test pozice 0 🙂 buď je brzo a nebo ma mimino jeste čas 🙂)
Dnes výlet se segrynima zvířatama 🙂

adusku
18. únor 2017

@8karolina4
Je brzo 🙂

Krásný zvířátka 🙂

adusku
18. únor 2017

@karlos12
To mě mrzí... :(

Jsme bojovnice, něco vydržíme a vše zvládnem 🙂 tenhle rok otěhotníme pěkně všechny ;) :*
A těhulky můžou klíďo podruhý 😃

8karolina4
18. únor 2017

@adusku Jj 10 den 🙂) ale už by vidět bylo

karlos12
18. únor 2017

@adusku děkuji, hlavně se neopič 😉

lussinka88
18. únor 2017

@lagina jeeee to mate super fotky!!! 🙂)) ja uz pracuju asi rok na foto obrazu 😂

@karlos12 kdy jdes na kontrolu?

@8karolina4 10tej den muze byt jeste brzo. Vsak jsem ti rikala ze je to vadnej test! 😉 kdyztak zkus i ten ovulacni, na tom je to videt lip, vic a driv 🙂

@adusku do konce roku budete pupkaci 😍😍😍jak se citisss??? 🙂

adusku
18. únor 2017

@lussinka88
Netěhotně 😂
Jsem furt unavená, ale to je možná tím, že v noci už od OPU blbě spím :/

@karlos12
Budu se snažit, ale moc tomu nevěřim

8karolina4
19. únor 2017

To jako mam zkusit i na ovulacnim? Ten jsem nikdy neměla 🙂)) Jj mama je určitě vadný. Každopádně ve středu volám jarzem. Už bude zpět z toho školení a uvidíme ;)) další iui plánovaný nemám. Myslím ze 3 je až až 🙂)

lagina
19. únor 2017

Krásný ráno, děvčátka 🙂
Tak za prvé, než na to zapomenu. Tady jsem našla mamatest v akci http://www.prvni-lekarna.cz/zbozi/2819325/gs-ma...

Jednu fotku jsem si nechavala udělat i ve větším, hrozně se mi líbí, že třeba má kamarádka z fotek holčičky dělá fotky, knihy, magnetky ... to je boží 🙂

Musím se přiznat, že se docela těším do práce, tahle dovolena byla pěkně na nic, sice Italie super ale zbytek jsem proležela :D ale už je mi lépe a to jsem ráda 🙂
Včera jsem měla divné pocity v Lidlu, jindy se vrhám k mojí tam oblíbené šunce (ta dušená za 29 korun :D ) ale úplně jsem se odvracel a už od včerejška mám chuť na zelí... ale přisuzuju to psychice :D asi jako když jsem jasně cítila jak ovuluju vlevo a nikde nic...

@8karolina4 je mi líto, ale třeba je vážně brzo, mě Lacheta říkal ať si ho udělám až za 14 dní 🙂 Jsi silná 🙂
@karlos12 Doufám, že nás neopustíš, když jdeš jinam 🙂
@lussinka88 Co se má objevit na ovulačním? Když je pozitivní tak nejsem těhotná? Já jsem úplná blbka :D

8karolina4
19. únor 2017

@lagina no jo 14 dnu říkají ale vydrž to. Ten máma test blbě funguje. Hodně lidi to říkalo....

8karolina4
19. únor 2017

Musím se pochlubit. Samikovi je už 6 Dnu 🙂) synovecek maličký

lussinka88
19. únor 2017

@8karolina4 normalne koupis ovulacni test 😉 ja tomu neverila, ale jak jsem mela anovulacni cyklus pred KETem tak jsem si je koupila a pak to na nich zkousela a fakt je to na tom lip videt 🙂

lussinka88
19. únor 2017

@lagina ten mamatest si nekupuj. Ja jsem na nem mela jasny dve carky a jeste ten den zkousela maxe a na nem absolutne nic... a dalsi den jsem to dostala. Dela hodne falesnych duchu... nejlepsi je dr max. Jinak ty ovulacni fungujou stejne jako tehotensky... LH (vyvolava ovulaci) je hodne podobny molekule hCG (tehu hormon)...aby ti vyvolali ovulaci (ovitrell nebo pregnyl) tak ti misto LH (jak to fyziologicky je) pichnou hCG (tehu hormon) a tim telo oklamou 🙂 tak na stejnym principu funguje test. Ovu test je citlivej na LH, ale tu podobmosti reaguje i na HCG, ale je citlivejsi 🙂 tzn jestli budes mit // na ovu testu, tak je hodne pravdepodobny ze budes mit i na tehu testu (neplati pro pacientky s PCO ty maj porad zvyseny LH. A jinak je potreba vedet ze ovulaci na tehu testu nepoznas). Snad to z toho pochopis 🙂

8karolina4
19. únor 2017
Strana