icon

Iscare Praha. Máte zkušenost?

nikusa
26. srp 2007

Ahoj. Viděla jsem, že tady holky diskutují o Iscaru v Bratislavě. Máte někdo zkušenosti s tím pražským? Prošla jsem témata a o Icare Praha jsem nic nanašla. Navíc nefunguje hledačka, tak se omlouvám, pokud už jste to někde řešily. Jdeme tam na konzultaci v září, tak abych věděla, na co se připravit, kolik nás bude stát případně IVF a všechno ostaní, co bychom měli vědět. Díky za názory.

evelinah
28. dub 2017

@lussinka88 jj do Gennetu. Na žádanku se ptala, ale i tak se to prý platí.

lussinka88
28. dub 2017

@evelinah aha :( tak snad neco zjisti... co to stoji?

lagina
28. dub 2017

@evelinah To už jsem asi byla pryč, šli jsme na řadu tak v pul 10 🙂

evelinah
28. dub 2017

@lussinka88 stojí to 3000,- Kč. Už jsem z toho všeho fakt unavená ☹

lussinka88
28. dub 2017

@evelinah skoda ze ti ty vysetreni neudelali nazacatku ☹ ja sla do CARu az po laparoskopii, s hotovou imunou (genetika je zbytecna)... no nic, neda se nic delat. Ted se to musi doplnit aby mohlo prijit dalsi miminko!! Az budes mit vse v ruce a bez nejakych odchylek, tak ti to prida na klidu, ver mi! 🙂 Neboj, ono se to povede, jen si proste to mlade dava na cas 🙂

eiccul
Odpověď byla odstraněná
lussinka88
2. kvě 2017

@michaela_k co u tebe novýho? Už stimuluješ? 🙂
@evelinah kdy jdeš na tu fragmentaci? A kdy budete vědět výsledky?
@lagina zlato jak se cítíš? 🙂

michaela_k
3. kvě 2017

@lussinka88 Ahoj holky zlatý🙂
Stimuluju statečně 6 den, zítra jdu na kontrolní UTZ. Zatím všechno v poho,jen občas vaječníky cítím a jsem trošku oteklá, jo a udělal se mi mega beďar na bradě☹ ale to nebude asi stimulací:D No první aplikaci injekce vydala na 5 minutové video (manžel nebyl doma, tak jsem mu to chtěla pak ukázat) a v tom videu se pořád přemlouvám, volám sousedce, brečim, směju se a nakonec teda bodnu....a pohoda, dneska píchám Orgalutran, ten je v té injekci, tak snad to zvládnu bez emocí:D hihihihihihi a co vy holky ostatní? Nějaká taky před odběrem??? mějte se famfárově a snad nám to pěkné počásko vydrží co nejdéle. U nás svítí 🌞

evelinah
3. kvě 2017

@lussinka88 Ahojte, dneska jedeme na genetiku a za 14 dní na tu fragmentaci. Výsledky snad do měsíce. Manžel ale toho má už plné zuby. Teď se pořád někam jezdí 😯. Jsem zvědavá jak to dá. Je to opravdu náročné.

lussinka88
3. kvě 2017

Holky, dneska jsem byla na posledním screeningu... Malá je podle obvodu hlavičky starší o 2týdny (odpovídá 33tt, já jsem teď 31tt), prej je rozumná a už je hlavou dole, odhad váhy je kolem 1768g, takže mám očekávat větší miminko... jinak vše v naprostém pořádku. Porod si prej užiju se vším všudy - větší miminko a bez epidurálu... 😀 poslední dva dny mám pořád nepravidelně poslíčky, doktor konstatoval zkrácenej čípek (ne prej nějak kriticky, zatím mi dali jen magnosolv že se uvidí) ... kdyby to prej bylo horší nebo častejší, tak se máme ihned hlasit na porodním sále 😀 naštěstí jsem to od rána rozdejchala a uklidnila se... takže je fakt čas dokončit objednávky a připravit si tašku (martin neví ani kde máme ručníky, takže kdyby náhodou, tak budu beze všeho nebo mi donese něco úplně jinýho 😀)...

@michaela_k ty jooooo to strašně letí!! Už 6tej den, to už to budeš mít zachvíli zasebou 🙂). Co orgalutran? To je horší injekce, co? Já jí tak neměla ráda, podle me to byla bolestiva injekce ikdyz vlastne na nic tak zvlastniho nebylo, asi mi vadilo jak je cela sklenena (ty plastovy mi prijdou lepsi 😀)... 🙂. jinak si to s tím prvním píchnutím umím představit, manžel se musel pobavit. měla jsem to dost podobně... měla jsem chut jet na pohotovost, at mi to pichnou, že to sama nezvladnu. Nakonec jsem seděla v koupelně na zemi, všechno hezky rozložený a jak jsem si pořád zkoušela jak to bodnu, tak omylem jsem se trošku dobla a vůbec to nebolelo, tak jsem tu jehlu zasunula, prodejchala a v pohode. od ty doby uz jsem se tolik nebala. Ale ted uz si to zpatky neumim představit a to jsem si injekce Fraxiku píchala do 17tt...
Zítra dej vědět jakej máš odhad a kdy bude OPU, at na tebe muzem myslet.

@evelinah jak jste dneska dopadli? Byli jste u ty doktorky Vesely? Já se nedivím, že to toho máte oba dva plný zuby. ono je to hodně náročný. Já toho měla za sebou míň než ty a byla jsem z toho tak vyšťavená, že jsem to chtěla několikrát vzdát, ale Jarža mě nenechala 🙂... ještě chvilku vydržte, ted to vzdát by se nevyplatilo když do toho půjdete se vším všudy!

lagina
4. kvě 2017

@lussinka88 To hrozně letí, za chvilku tam budeš mít prcka 🙂)
Já jsem spící princezna, vycházky mám k smíchu, protože je mám od jedné a nejpozději v jednu padám na gauč a budím se kolem 4 :D :D Ale já si s nima moc hlavu nedělám. Teď bylo krásně hodně jsem byla venku.
Dneska mám v plánu žehlíčí Mount Žehling :D
Včera jsem byla na endokrinologii, navýšila mi Letrox, za dva měsíce zase na kontrolu.
Zítra jedu do Iscaru na UTZ zda je bublinka v děloze 🙂 čárky mi sílí 🙂

evelinah
4. kvě 2017

@lussinka88 no to už je tedy pěkné mimi, už to máš za pár. Jo letí to hrozně. Tak koukej odpočívat, nenervovat se, ať u tebe ještě chvilku vydrží . U p.dr.to bylo rychlé, chvilku koukala do papírů, do počítače, zeptala se na pár otázek,sestřička vzala krev a jelo se domů. Nebyla to ani půl hodina. Výsledky za 3 měsíce.
Dneska jsem 2 týdny po revizi,zkoušela jsem test a ještě je čárka celkem silná. Už aby bylo i hcg pryč 😕.
@lagina to už je pořádná dálnice. Tak na dnešek držím moc,moc palečky ať je mimi tam kde má být 👍

8karolina4
4. kvě 2017

@lagina pěkná dálnice 🙂 zítra k jarze tak pak musíš poreferovat. Na kolii jdeš? Ja mam dnes home office. I zítra a mega pohoda 🙂 potřebovala jsem se vyspat. Na kontrolu k mojemu jdu v úterý tam snad mi tam hezky ta naše holcicka roste 🙂)))

maja1111111
4. kvě 2017

Ahojky prosim poradite...chtela bych jit na inseminaci,lze tam sperma i donest,kdyz manža nemuze přijit??

8karolina4
4. kvě 2017

@maja1111111 ano lze, ale limit je asi 40 min... manžel tam vždy jel Sam

maja1111111
4. kvě 2017

@8karolina4 hm tak me ti tam trva asi 45😝 a jak tam jel sam?to tam musi prijet v tu dobu prenosu ne?

fialka77
4. kvě 2017

@maja1111111 Vzorek je možné přivést i z domova (do 60 minut při tělesné teplotě) v nádobce, kterou si předem vyzvednete u nás na recepci v 1. patře. Jinou nádobku bohužel nemůžeme akceptovat.

8karolina4
4. kvě 2017

@maja1111111 No on vždy ráno a Ja tam na iui šla kolem
13 hod. Třetí pokus vyšel

fialka77
4. kvě 2017

@maja1111111 To jsou pokyny z ISCARE.

V den výkonu IUI
V den výkonu předá partner pacientky vzorek spermatu. Pro tento účel máme na klinice speciální odběrovou místnost pro pány. Před odběrem je nutná 3 – 5 denní pohlavní abstinence. Vzorek je možné přivést i z domova (do 60 minut při tělesné teplotě) v nádobce, kterou si předem vyzvednete u nás na recepci v 1. patře. Jinou nádobku bohužel nemůžeme akceptovat.

Pacientka se dostaví ve stanovený termín do ambulance v 1. patře kliniky. Po výkonu může ihned odejít domů. Jedná se o jednoduchý a rychlý výkon bez nutnosti anestezie. Pokud byly předepsány léky, užívá je dle doporučení lékaře.V den výkonu IUI

8karolina4
4. kvě 2017

@maja1111111 a veškerý testy mas hotovy?

maja1111111
4. kvě 2017

@fialka77 je a vy tam pracujete🙂 no on kdyz abstinoval 5 dni,tak jich mel uz dost mrtvich .tak to vidim na ty 3 dny...
@8karolina4 ja mam za tech 5 let vsechny testy..1.4 jsem byla na ketu a zase nic😝

maja1111111
4. kvě 2017

@8karolina4 moc gratuluju...u me je to posledni moznost a potech pokus verim vic ,ze to vyjde normalne

verunkablack
4. kvě 2017

Podávám hlášení z druhé návštěvy Iscare. Manžel byl u MUDr.Bittnera (urolga), který nám doporučil preparát na zlepšení kvality spermií (manžel má azoospermii), v pondělí jde on i já na hormonální profil a manžel se poté začne hormon.stimulovat. Když jsem se na tohle všechno ptala v Plzni v car, tak nám bylo řečeno, že je to zbytečné....hned mám lepší náladu 😍

maja1111111
4. kvě 2017

@verunkablack ahoj a mužu vědět co vám doporučil?nějaké vitamíny

lussinka88
4. kvě 2017

@lagina takova daaaalnice!! Super! 😍 ja se ti nedivim ze furt spis, ja uz pravidelne vstavam nejak kolem jedny, v tu dobu mi taky zacinaj vychazky 😂... kdyby se ti chtelo, tak u nas je toho taky dost na vyzehleni 😂, vcera jsem pulku dne premysle,la jak to vyresit jinak nez zehlickou 😂. zitra dej vedet jak jsi dopadla....

michaela_k
4. kvě 2017

@lussinka88 ahoooj Tobě i všem ostatním bojovnícim -protože bojovnice jsme. Dnes na kontrole kromě 1,5 čekání, jsem se dostala k vychvalovane dr. "Jarže" a jsem nadšena. 🙂 výsledky: stimulace super, sliznice 8mm 6-8 fólii na každé straně. ve20:00 picham Ovitrelle a v sobotu jdu na OPU a ve ct 11.5. Půjde bublina ke me 🙂 teda když všechno půjde tak jak ma🙂 je to fofr jak blázen a ja jsem Happy. Zítra to oznámim sefikovi v praci a s tím to prasti 😀 ale co... tohle je přednější. Jsem domluveny te po ET budu částečně pracovat z domova tak snad Ok 🙂 všem holkam držím pěsti!!!! Jo a je tady některá která jde taky v sobotu na OPU? Prý jsme
2🙂
Jo a zákrok mi taky bude provádět dr. Jarža tak hned nemam vůbec strach 🙂😨

lussinka88
4. kvě 2017

@evelinah tak oni asi nic moc neresi... Delaj vsem stejny vysetreni pac malo kdo v rodine vi nebo ma o nejakou genetickou vadu. Verim, ze vam tam nic nevyjde, kor kdyz jedno zdravy dite mate. 😉 nerikali ti kdy ti ma dojit ms? Snad uz to dlouho trvat nebude. Po sestinedeli mas dojit na kontrolu?

michaela_k
4. kvě 2017

@verunkablack ahoj. Manžel taky chodil k dr. Bittnerovi a zlepšil se mu spg o 400.% 🙂 hodne štěstí ;)

lussinka88
4. kvě 2017

@michaela_k presne jsme bojovnice! Evidentne jsme byly vybrany, ze jsme tak silny, ze to zmaknem... 😉

tak super zprava!!! Ty jo, Zachvili budes mit jednoho hrdinu u sebe! 😍 neuveritelne to leti... jarza je super, k nikomu jinymu uz bych nesla (krome dr Nedelkovy, ta mi byla taky strasne sympaticka 😊). Takze od OPU uz budes doma? 🙂 drzim moc palecky at folici krasne dorostou 🙂

maja1111111
4. kvě 2017

@michaela_ahoj a pan doktora Bitner je v iscaru?

Strana