Iscare Praha. Máte zkušenost?
Ahoj. Viděla jsem, že tady holky diskutují o Iscaru v Bratislavě. Máte někdo zkušenosti s tím pražským? Prošla jsem témata a o Icare Praha jsem nic nanašla. Navíc nefunguje hledačka, tak se omlouvám, pokud už jste to někde řešily. Jdeme tam na konzultaci v září, tak abych věděla, na co se připravit, kolik nás bude stát případně IVF a všechno ostaní, co bychom měli vědět. Díky za názory.
Ahoj holky ;( tak mimi nejspis nedopadne :( ze zácpy se ukázal spis zánět slepého střeva a podbrisnice. Jsem po operaci. Mimi tam teda zatím je, ale dr. Jsou skeptičtí uvidíme. Hezky a lepší den všem ;)
@michaela_k Ahojky ☹, drž se, musí to být dobré, mimi bude určitě silné a zvládne to. Myslím na tebe,ať jsi co nejdřív fit a doma i mimískem ❤🍀
@michaela_k Koukej co jsem našla, bude to určitě v pořádku 😉 http://www.extrakrasa.cz/komercni-clanky/zanet-...
@evelinah dekuji 🙂 mam hned lepší náladu.
@michaela_k Držím palce, aby to dobře dopadlo :-*
@michaela_k jeeeezis... kdyz se to sere, tak se to sere vid ☹(( ach jooo.... ale to bude dobry. Mimco to zvladne a bude. Oni jsou miminka hodne odolny 🙂 drzim palecky a ty se rychle dej do formy!
@lussinka88 dobrej cetla jsem vas komentar my spritelem jsme byli uz trikrat na umelku ale bohuzel se nepovedlo mam hodne slabi vajicka vzdy se neuchytili ani po silnych davkach injekci jezdili jsme do kolina do pronatal genus. Jedina sance unad je jit na darcovstvi vajicek tak jsem obvolavala centra pak jsme zasli do europe ivf international se jen tak poptat co a jak ohledne toho darcovstvi .a tady sousedka my rikala o iscare praha4 apolinar ze pru tam sou taky dobry mate skusenost snakym centrem ja chodim k doktoru vrysovy je to syn doktorky frysove a je moc dobry
@uzovka68 ja mam osobni zkusenost jen s iscare a mudr Jarzembovskou. Tu bych doporucovala vsem kdo ma nejaky zavazny problem... resi i darcovstvi vajicek pokud o tom uvazujete. Mas jeste 4. Pokus hrazeny?
Teď koukám,co mi tam skočilo za blbost. Samozřejmě jsem myslela darovaná vajíčka ne dotovaná 😀😂
@evelinah jak ty dneska na kontrole?
@lussinka88 jj je to lepší, sliznice roste, cysta stále je, ale zmenšuje se, tak je to snad na lepší cestě. Na kontrolu už nemusím. Ještě tu psychiku nějak zamknout a bude to ok.
Co ty, jak se cítíš? Už máš vše připravené na příchod mimi?
@evelinah tak to je dobre. Telo si s tim poradilo samo, samo si rekne kdy je pripraveny na dalsi miminko... ted to chce aby si hlava trosku odpocinula 😊. bude krasne, tak toho vyuzij (muzes se uz koupat, ne?) ono to hezky pocasi a slunicko dava hodne 😊.. Proste zkus na chvili vypnout. Mate v planu nejakou dovcu? 😊
Na mimco mam snad vse nakoupeno, ale krome postylky (kde mam svoje pbleceni pac ho momentalne nemam kam dat) a prebalovaku mam vse nekde v krabicich. Cekam az mi tchan privrta skrinky abych to mela kam dat. Jinak vyprano taky nemam 😂. Jak jsem si myslela, ze budu mit vse rychle pripraveny, nacancany a tak... tak to spis vypada, ze to bude pripraveny tesne pred nebo az po porodu 😁. Musim s tim nejak pohnout... ted jsme na vikend s kamaradama v Mikulove ve sklipku 😊. Je to tu fajn, navic dva kamaradi jsou porodnici, tak kdyby neco tak to zmaknem 😂. Jen teda si vsichni tukaj na celo, ze nemam ani komplet zabaleno do porodnice 😂. No vcera jsemsi fakt uvedomila, ze bych se nad sebou mela zamyslet. Ze uz jsou to posledni dny....
@michaela_k jakpak ty?? Uz jee to dobry? Co mimco?
@lussinka88 No co,když to nestihneš připravit teď, tak to doženeš s mimískem, jen to bude asi trochu složitější 😉. Na dovolenou jedeme v červenci, po tom všem,co se stalo to navrhl manžel, i když každá koruna dobrá. Ale byla jsem ráda. V srpnu do toho chci jít znova, pokud bude vše v pořádku.
@michaela_k taky na tebe myslím a držím pěsti ❤
@evelinah presne, ono to nejak dopadne. Vlastne si rikam, ze to jeste neprijde, protoze jeste nejsem pripravena. Cekam, kdy se ta psychika zlomi 😁...
Je dobre ze jedete na dovolenou, alespon si procistis hlavu a odpocines si 🙂). Prachy budou a myslim, ze i relaxace ma v tomhle strasne veliky vyznam... Kam pojedete?
@lussinka88 letíme do Bulharska, syn mívá ekzém a moře mu pomáhá, už se nemůže dočkat. Taky jsem začala chodit něco jako je akupunktura, uvidíme jestli to k něčemu bude. Na další pokus se těším, ale zároveň bojím jen nevím jestli víc toho,že to nevyjde nebo že to vyjde a zase to skončí blbě. Je to náš opravdu poslední. Zítra jedeme na imunoligii, jsem zvědavá.
@evelinah to je jasny, ja bych se taky strasne tesila! 🙂 jinak more je na ekzem super, taky ho bohuzel mam, ale vyrazne mensi nez jsem ho mela pred nekolika lety ☹. Nic prijemnyho, alespon spojite prijemny s uzitecnym.
Naprosto chapu tvy pocity. Mela jsem je stejny... Ale porad dokud to clovek nezkusi (i s tim riskem ze to nevyjde) bude pochybovat jestli by to vyslo/nevyslo.. oboji je hrozny, ale sama vis, ze jsi silna a da se oboji zvladnout (coz se doufam, ze se nestane!)- clovek se musi oklepat a jit dal, nepremyslet moc nad nad tim, protoze stejne nic nevymysli. takze podle me nejlepsi je tyhle myslenky zahnat a rikat si ze to dopadne presne tak jak ma, a ze to bohuzel neovlivni ani kdyby mel vsechny prachy sveta a ani kdyby se stavel na hlavu... ja v tomhle verim na osud, proste nekdy veci cekaj na ten spravny cas...
Zitra dej vedet jak jste dopadli na imunu. Na jednu stranu doufam, ze ti neco najdou, protoze se alespon bude vedet kde je problem! ;) akupunktura je super, mam s ni taky dobry zkusenosti.
@lussinka88 jsi zlatíčko 😘,jsem moc ráda, že si o tom můžu s někým promluvit. Nemám kolem sebe moc lidí s kterými by se o tom dalo mluvit. Díky ❤
@lussinka88 dnešní první návštěva v Plzni, p.dr. velice milá a příjemná. Vzala nám krev, mě ještě na nejen reprodukční ale i rozšířenou imuno. Výsledky za měsíc, po dovolené. Jsem na to fakt dost zvědavá 🙂
@michaela_k a co je s tebou? Je vše v pořádku?
@evelinah tak to je super... alespon ted si uzijes dovcu s cistou hlavou a pak hura do toho. Rikala neco k tomu co mas za sebou? Mas z toho dobrej pocit?
@lussinka88 jen,že toto už mám za sebou dost. Jj měl a jsem dobrý pocit. Jen mi nedělali dobře vidět ty těhule😒
@evelinah vím jak ti je přišla jsem o miminko na Vanoce 😣teď my ket nevyšel.ted jsem se zapsala do studie tak snad to vyjde vyčerpala jsem už všechny pokusy
Ahoj holky, tak zítra jedem do Iscare na konzultaci skrz iui 😉
@verunkablack nám vyšlo 3 iui s clostikem ten třetí pokus min dávku 🙂
Hodně štěstí
@8karolina4 uvidím, co mi nabídnou. Chodila jsem do jiného car, kde jsem podstoupila bohužel neúspěšný et a 2x ket. Teď jsme začali chodit do Iscare a do ivf se mi nechce, bylo mi po opu dost zle. Teď chcem zkusit iui s dárcem
@8karolina4 ke komu z lékařů jsi chodila?
@verunkablack jarzembovska a suoer přístup 🙂

@lagina aha já zase byla u Lachety a na příště mě objednal zase k sobě. Tak nevím.