icon

Iscare Praha. Máte zkušenost?

nikusa
26. srp 2007

Ahoj. Viděla jsem, že tady holky diskutují o Iscaru v Bratislavě. Máte někdo zkušenosti s tím pražským? Prošla jsem témata a o Icare Praha jsem nic nanašla. Navíc nefunguje hledačka, tak se omlouvám, pokud už jste to někde řešily. Jdeme tam na konzultaci v září, tak abych věděla, na co se připravit, kolik nás bude stát případně IVF a všechno ostaní, co bychom měli vědět. Díky za názory.

maja1111111
20. říj 2017

@8karolina4 muzu se zeptat na kolikaty pokus iui\..,,??

luuucatko
22. říj 2017

Muzu se jeste zeptat? Na papiru od Iscare mam napsané ze maji od 8 hod. Ale na stránkách maji od 7 hod. .. Nevite od kolika tedy mohu prijit na odběry?

sarinkaropuska
22. říj 2017

Holky mívám ms pi 28 dnech dnes je to 30 den a pořád nic to jsem měla v plánu jít na ket mají ty menstruacni dny vliv?

majinka1981
22. říj 2017

@sarinkaropuska no mě to musí o den pošoupnou, protože se mi to zpozdilo, takže tam budu zavolat a přeobjednat

sarinkaropuska
22. říj 2017

@majinka1981 teď ti nerozumim

moninkap
22. říj 2017

ahoj, já tam byla darovat vajíčka, odebrali mi krev a potom volali že nejsem vhodný dárce, že mám nízkou hodnotu AMH, jinými slovy, že zanedlouho budu neplodná, s výsledky jsem běžela ke svému dr. a ten nám na základě výsledků řekl, že jestli chceme do budoucna ještě miminko, tak musíme okamžitě, no a za pár týdnů mi volali, že si spletli pacientky a výsledky nebyly mé, jenže já už jsem ted ve 13tt :D ale co, mimčo jsme stejně plánovali, sice tak za 2 roky, ale nevadí :D taková moje zkušenost s iscare :D

lussinka88
22. říj 2017

@moninkap nizke AMH neznamená neplodnost!!! 🙈🙈🙈 je to hodne zavisly na cyklu - pokud budes mit treba anovulacni cyklus (coz pry ma kazda zena cca 1-2x do roka) tak muzes mit AMH 0 - coz by znamenalo totalne neplodnost, pritom jsem videla desitky pripadu co byly “neplodne” a presto se jim podarilo otehotnet prirozene... hodne doktoru co do toho uplne nejsou zasvedceni maji zkreslenou predstavu o tom co ten vysledek znamena 🙈. Nebyla jsi vhodna darkyne zrejme kvuli kvalite vajicek (kterou hodnota AMH taky znaci, stimulace kvalitu vajicek jeste snizuje)... takzese fakt neplodnosti bat nemusis 😁 kazdopadne gratuluju!!! 🙂)))

lussinka88
22. říj 2017

@sarinkaropuska nemAji, jen se pocka na ovulaci ktera pravdepodobne probehne dyl v tom cyklu, takze to oddali transfer. Jinak to nicemu nevadi

moninkap
23. říj 2017

@lussinka88 no podle nich jsem mela 0,91 😄 ale je to jedno, protože ty výsledky nebyly moje, ukázalo se, ze ja mam 1,71 a taky asi proto, jsem otěhotněla na první dobrou😁

sarinkaropuska
23. říj 2017

@lussinka88 no dnes je to 31den a ms porad nikde asi to bude tou malou cystou😏

luuucatko
23. říj 2017

Holky, co jste byli v Iscare na IUI - kolikátý den cyklu se chodí na vyzkoušení, zda trubička projde? Doktor říkal, že nejdřív půjdu na kontrolu jestli je vše v pořádku.. Ovu mi chodí kolem 13-14 DC. Bohužel, dovolat se tam je nadlidský výkon. :(

sarinkaropuska
23. říj 2017

Holky kolika ty den máte cyklus
Já obvykle 28 dni
Ale dnes je to 31 den cyklus ještě nikde asi to bude tou cystou co mám asi ket odlizim na další měsíc když je ms teď nepravidelna co myslíte?

lussinka88
23. říj 2017

@sarinkaropuska taky jsem měla malou cystu a ms jsem dostala až za 2měsíce... Ale uvidíš za jak dlouho se vstřebá. Jinak KET můžeš mít hned v tom následujícím cyklu (po MS, podle toho kdy pak bude ovulace - na pravidelnosti nezáleží)...

sarinkaropuska
24. říj 2017

@lussinka88 moc dekuji jedu dnes ke svému gynekologovi jj půjdu příště třeba to vyjde že budeme mít krásný dárek pod stromeček😁

sarinkaropuska
24. říj 2017

Tak jsem dostala injekci abych to dostala takže ket posunu asi až na leden😀

sarinkaropuska
24. říj 2017

Tak jsem volala do Pronaralu a můžu jít i teď na ket až přijde ms tak uvidím jestli se budu na to citit😉jinak všem moc držím palce

lussinka88
26. říj 2017

Rozdil presne jeden rok 🙂)) z bublinky je bublina

adusku
26. říj 2017

Už i já se můžu pochlubit naším včera narozeným štěstíčkem 😍
Tamarka, 3290g a 50cm...
Díky Iscare 🙂

fialka77
26. říj 2017

@adusku Moc gratuluji a přeji oběma hodně zdravíčka 😉

lussinka88
26. říj 2017

@adusku taky moooooc gratuluju!!! Je nadherna 😍😍😍

maja1111111
29. říj 2017

ahoj všichni ,když nemám nic na testu 10 den po iui ,tak asi smula že??😒

sarinkaropuska
29. říj 2017

@maja1111111 ještě výdrž do 14 dne😉

luuucatko
29. říj 2017

Holky nevíte jestli partner muze byt u inseminace? U zavádění? 🙂

lussinka88
29. říj 2017

@maja1111111 taky bych jeste pockala... 🙂

maja1111111
30. říj 2017

@sarinkaropuska
@lussinka88
já myslím,že mam jasno..zitra to vysadím,nechci si narušit delku yklu..ultrogestan zdržuje menses..Hele a nepřijde vám jako špatné,že se tam po inseminaci aspon 15 min neleží??já jsem vystřelila nejak rychle a to mi prijde fakt na hlavu..😈

lussinka88
30. říj 2017

@maja1111111 ja byt tebou tak si ho jeste beru do toho 14dne... me nikdy ms nezdrzel max o 1den, presto jsem to vzdycky dostala. To lezeni je prej uplne zbytecny, tam zadna gravitace nefunguje - spermie nemaji zadnou hmotnost. Kdyz mi delali IUI tak hned po zavedeni to kontrolovali Ultrazvukem a uz byli davno ve vejcovodu. To co vytyka je kontrastni latka.. a po transferu se ma udajne lezet minimalne pul hodky. Ja sla na zachod po 4minutach protoze se ma chodit s plnym mocakem a ja e malem pocurala.. a i tak tam Terezka zustala 🙂) pry to jsou jen takovy rady, ktery na uspech temer nemaj vliv...

sarinkaropuska
30. říj 2017

@maja1111111 asi bych poslala do 14dne a pak vysadila😉 třeba to ještě vyjde😉ano utrgestan může způsobit opozdenou ms ale stejně vydrz😉hodně štěstí

maja1111111
30. říj 2017

@lussinka88 počkej na iui s plnym močákem???to se dělá při et..a kontrolovali ti to ultrazvukem.?Me nikdo nic takoveho tedy nedelal

lussinka88
30. říj 2017

@maja1111111 iui nemusi byt s plnym mocakem, napsala jsem to spatne... u iui mi delali utz protoze mam jen jeden vejcovod a ikdyz delali pred rokem pruchodnost toho jednoho, chteli vedet jestli je ten druhy pruchozi - jestli by melo dalsi iui smysl. Diky ty kontrastni latce v cem ty spermie jsou je videt lde jsou 🙂
Jinak ja otehotnela z KETu... tam jsem byla s plnym mocakem a ikdyz jsem sla hned na zachod tak embrya se uchytily 🙂)

evelinah
30. říj 2017

@adusku veliká gratulace,přeji hodně zdravíčka vám oběma ❤.

Strana