Ahoj. Viděla jsem, že tady holky diskutují o Iscaru v Bratislavě. Máte někdo zkušenosti s tím pražským? Prošla jsem témata a o Icare Praha jsem nic nanašla. Navíc nefunguje hledačka, tak se omlouvám, pokud už jste to někde řešily. Jdeme tam na konzultaci v září, tak abych věděla, na co se připravit, kolik nás bude stát případně IVF a všechno ostaní, co bychom měli vědět. Díky za názory.
@gabcat Moc gratuluji k holccice,ať vám dela samou radost👶🙂
@lussinka88 Tak testy ukazovali asi spravne ale nejspíš mela pravdu
@gabcat a bude to biochemické tehu.byla jsem včera na krvi a prý je hcg nizoucke,neřekli kolik ve středu jdu na krev znovu,dělala jsem si znovu test obyc.a ta ta druha čárka je vidět jen na svetle proste vůbec nesili už tomu vůbec nevěřím 😢
Holky, chtěla jsem se zeptat - vždy se jde na IUI přesně v den ovulace nebo i den před? Zřejmě mi ovulace vyjde na neděli, v pátek jdu na kontrolu, tak by mě zajímalo jestli by mě vzali v sobotu (což je prý možné provést výkon v sobotu) i když by to bylo den před ovulací..? Děkuju 🙂
@luuucatko tak jsem natom jako ty...vecer si mam pichat a v sobotu iui ..ale ovulace je uz ted..takze nato asi kašlu..Sestra uplne blba si to prej pichnete a prijdte ..to je hovadina co"!!!takže toto odvolám a jdu vlítnout na manžela :D
@majinka1981 tak jak jsi na tom? 🙂
@luuucatko hele a jak tys to udelala,ty sis nepichla a oni ti řekly ,že už je pozde??
@maja1111111 Ahoj, me ani nic k pichnuti nedali. Ale ovulaci mam casto vzdy ve stejnou dobu, mela jsem jeden výkyv protoze gynekolog předepsal jen tak zbytecne duphaston. Ted beru jen euthyrox.. A byt tebou tak nečekám a jdu radši za partnerem 🙂
@lussinka88 čekám :D je to týden
@maja1111111 Jinak přišla jsem myslim v utery a doktorka řekla, ze folikul praskne vecer, tak at se snažíme a přijdu pristi mesic, protože dalsi den by se to nemuselo povést.
@luuucatko A IUI DELALI??
@maja1111111 no prave ze neudelali, tak příští patek jdu opet na kontrolu a budu doufat, ze me vezmou na iui v sobotu..
@lussinka88 hele tak nic zítra je to 14 dní a test negativní. Mužem to zkusit znovu v prosince,ale nevím zda se mi ted do toho chce.
@majinka1981 příště to určitě vyjede😉
Ahoj holky, tak v pondeli jdeme po prve na IUI do Iscare. Dostala jsem ten proslulý ovitrelle. Dnes jsem mela 17mm a mám si to píchnout zitra vecer. Nicméně zitra mame jednu z firemních akci a budeme si cca 3x pripijet, myslíte že mohu kdyz ten den mi partner bude pichat ovitrelle? A od utery mam brat gynprodyl, mate s nim zkusenost?
@majinka1981 tak to je mi moc lito... covece ja bych asi v prosinci do toho nesla... nech to na leden, bude po vsech tech svatkach a tak...
@luuucatko toho se fakt neboj 😂 klidne se opij, nicemu tim neublizis...
@lussinka88 jj právě,před vánocemi na to kašlu a v lednu jedem na hory, třeba unor nebo březen :D
Holky, mate zkusenost s doktorkou Lenertovou, jdu po prve na IUI a jdu k ni, tak jsem trochu vystresovana..
Já mám sprej syneral a ms nikde zítra budu volat na kliniku rada bych trasfer stihla do Vánoc.
Máte někdo zkušenost stím sprejem do nosu syneral
@sarinkaropuska taky jsem si ho stříkala,jsou to hormony,které se vstřebávají přes sliznici. Je to v pohodě, hodně štěstí 😉
@majinka1981 to je háji ☹. Taky se chystám po novém roce,snad ten další rok bude šťastnější. Musíme doufat ❤
@evelinah no už se mi na to právě ted nechce myslet, máme tam poslední jedno a nechci se na vánoce rozhodit kdyby to neklaplo. V lednu chceme jet na hory, tak chci mít klid. Snad bude příští rok úspěšnější.
@majinka1981 a už pak nemáte žádný Ivf placený statem
@sarinkaropuska máme ještě dva pokusy, ale jedno embrio
@evelinah
@majinka1981 holky tchyně říkala, že rok 2018 by měl být lepší než ten letošní... takže to musi vyjít!!! :*
@majinka1981 tak to je dobrý 😁já 4 rmbria a pak žádný pokus😓
Holky mate po stimulaci taky tolik plodneho hlenu (jsem den po IUI)? Mam az trojnásobně vic, je to skutecne az na vlozku :O
Tak s ketu nic nebude beru syneral zjištěna cysta 53mm ale pokračují že stimulaci dnes konzultace že svoji gynekoloskou a doporučila my odstranění cysty mám hrozně bolesti takže budu volat ma kliniku že chci postoupit operaci
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@maja1111111 jooo taky mi delala IUI... byla v pohode. jen mi rekla, ze mam chvilku lezet na tom kresle a pak odesla 😀 tak jsem nevedela co mam delat. po chvilce jsem sama odesla 😀