Iscare Praha. Máte zkušenost?
Ahoj. Viděla jsem, že tady holky diskutují o Iscaru v Bratislavě. Máte někdo zkušenosti s tím pražským? Prošla jsem témata a o Icare Praha jsem nic nanašla. Navíc nefunguje hledačka, tak se omlouvám, pokud už jste to někde řešily. Jdeme tam na konzultaci v září, tak abych věděla, na co se připravit, kolik nás bude stát případně IVF a všechno ostaní, co bychom měli vědět. Díky za názory.
aaaa jsme zase u těch malých nákupů 😀 Když o tom tak mluvíme, tak já jsem si už dlouho nic nekoupila...
lodičky jo? Ty jseš takový ten typ lodičky, kostýmek a kabelka?
to zase vyloženě kostýmky ne, ale většinou se oblékám tak nějak žensky. a lodičky jsem právě žádné pořádné neměla, tak jsem dokoupila
já jsem si teď udělala seznam, co si MUSIM nutně koupit, tak to se bude manžel divit 😀
tak to já lodičky vytáhnu tak do divadla apod. Jinak raději ne, to už bych musela mít fakt náladu, abych si je vzala do práce...
Musíš - chápu 😀 Taky mám pár takových věcí, ale tak nějak na ně nejsou korunky 😠
tak já jak kdy. samo nosím i džíny a tenisky, ale do práce se snažím chodit slušně. my tedy nemusíme, ale já se v tom cítím lépe, i když pohodlnější jsou samo ty tenisky 🙂
já bych i pěníze měla, ale zase mám spořivého manžela. což tedy je dobře, já bych byla schopná všechno utrit. na co šetřit, že jo, peníze budou, my nebudeme 😀 😀 😀
To je pravda, taky se dost často držím tohoto hesla 😀 Jen nás teď hodně stojí mimísek, tak se musím trošku krotit 😉
jj to jo. no na nás taky přijde řada. a nedej bože, aby se to nepovedlo během těch tří pokusů. to pak budou lítat peníze jak sviň ☹
to mi povídej, ale i přesto člověk do toho ty peníze dá...ale někdy je to vážně hrozný 😠 Já doufám, že se do třech pokusů vejdeme, jinak snad budu vydělávat jen na IVF a budeme spát pod mostem...
😀
jj, kéž by 😉
Tak právě mi odchází kolegyně do autoškoly, tak tu budu sama se šéfem...To ani nevím, jestli budu moct odejít dřív, když tu nikdo nebude, ach jo, to je krize 😠
Tak to se máš...měla jsem to taky v plánu, ale asi to nevyjde 😠
No hlavně si užijte dovču, odpočiň si a ať máte krásné slunečné počasí 🙂
Zatím ne...asi to zítra ráno zkusím, když ms nepřijde, ale budu pěkně nervózní. Je mi jasný, že 8.den po transferu tam být ještě // nemusí.
no tak uvidíš, když se ti do toho nebude chtít, tak se nenuť, ono se nic nestane 🙂
každopádně budu moooooooooooc držet pěsti a určitě sem hoď zprávu (nebo aspoň přes ip), já se sem večer mrknu
já už se zvedám, tak hezký zbytek pracovního týdne a krásnou dovolenou už 2v1 😉
šau šau
ahoj holky, nestíhám moc dočítat...
¨Luky je asi marod, dnes má skoro 39 teplotu.... tak uvidím, co bude, kdyžtak pojedem ráno k dr.
Soni-hezký folíky, to je bezva
Siki-držím palečky, ať jsou na testu // a krásnou dovolenou!
Akty-tobě taky krásnou dovču a vám to tedy nevyšlo? promiň,že se tak ptám, nestíhám to dočíst celý, jen jsem to tak pochopila z kontextu
no už zas musím za marodem, tak se mějte,hezky odpočívejte a papa
tak si holky představte, že sedím doma u pc 🙄
manžel se zdržel v práci, takže jedeme až zítra
jéééé, Akty, tak to je mi líto.... už jste mohli dovolenkovat.. kam se vlastně chystáte?
Siki, Siki, Siki, tak jáááááák? 🙂
Akti se taky dovolenkuje?
Tak jenom já dřepím v práci a dřu od rána do večera. 🙂 😀
Ahoj holky!
Soni, já dnes taky dřepím v práci 😠 Ale zítra se jedu sluníčkovat do Itálie 😀
Mám úžasnou zprávu, dnes jsem testovala a světe div se, JSOU TAM// 😵 😵 😵 Dám si to do albíčka, tak pak mrkněte. 8.den po transferu a jsou tam... 😉
SIKI!!!! 🙂 To je super! Skvělá zpráva! Moc gratuluji a přeji, aby vše bylo jak má být a ty se na jaře dočkala krásného miminka! Jupí, jupí, jupí!!! 🙂
Co na to manža?
No vždyť to říkám, všichni jsou na dovče...... 😀
Siky a ten testík je teda výstavní, 8 den po transferu! Krása. Už jsi to hlásila do CAR? 🙂
Ne, ještě jsem to nehlásila, půjdu na krevní test až po dovolené, to bude 19.den. Teď je to nejspíš ještě brzy... 😅
Doma radost, ale ještě to nechceme nějak roztrubovat, takže to vědí jen rodiče a koník 😉 Teda mojí mamče to řeknu dnes odpo.
Akty, to mě mrzí, že se vám dovolená takhle blbě zkrátila.
Siki-nene, zas má teplotu, zítra pojedem k doktorce, tak snad to nic hroznýho nebude
To bude nějaká viróza z toho hroznýho vlhkýho počasí. Tak budu držet palečky, aby mu bylo co nejdřív dobře 😉 On to zvládne, je přeci "ze zkumavky" a to jsou siláci 😀

na mě to te´d taky padlo, mám problém udržet otevřená víčka
ale udělala jsem si radost, konečně jsem sehnala černé lodičky, aby se mi líbily, což je malý zázrak 🙂