IUI 2019, koho čeká?
Pojďte sdilet zkušenosti z Vašich IUI nebo sdílet pocity ci postupy pred planovanym IUI v roce 2019.
Jak dlouho se snažíte,a kolikate IUI podstupujete?
@biedronca díky.. jedeme tam trošku dříve, ale zase ne o moc. manžel nestíhá..... nevadí mi, když to dnes na iui nebude, třeba pozítří až.. bude mi vadit, když vyjde blbě sperma..☹
Ahoj holky tak už mám své první IUI za sebou byla to rychlovka,tak uvidím...akorát jsem dnes lehla a nevím zda si vzít Panadol na hlavu a něco na krk abych to těmi léky nějak nepohnojila,ale snad to ještě nemá vliv...
@klarinka10 Panadol je v pořádku. Opravdu jsi nic nepohnojila, to ani nemusí být začátek, takže klid, pohoda 🙂
Ahojte. Dopadlo to tak, ze se ovu posunulo. Sice jsem 13 dc a bezne mivam ovu 14 dc, ale folikul ma pouze 12 mm. To znamena, ze telo a mysl nejsou pripraveni.
@lilienelli No nam do konce Dr. řekla že sperma k UIU neni vhodne, ale i přes to IUI provede... Oni to berou spise asi pro nas (pac.) dobry pocit...🙄
@klarinka10 Panadol nemnělby uškodít, akor kdyz je to tak brzo, spis vychytat infekci vcas pac ta muze nadelat vetsi paseku 🙂
@empeka právě to vím jelikož jsem v říjnu měla střevní chřipku s chlapem a zadařilo se,ale bohužel to skončilo mimoděložnim..ale to jsem do sebe rvala prášky,tak teď jen Panadol s cucam bonbóny a zábaly...a jak moc špatný sperma máte?
Holky a dostaly jste nějaké léky, které na nasadí po IUI? Já dostala ještě nějaký hormonální gel, tak jsem zvědavá, jestli to zvedne úspěšnost..
A ještě možná hloupý dotaz, ale kam až to sperma vlastně doktoři stříknou?
@klarinka10 Hlavně hodně pij a buď v teple a odpočívej. Žádný zázvor.
@myrei ja jsem taky vyfasovala Utrogestan akorat formou prašku co si zavadim rano a večer 🙄
@klarinka10 No mame 2mln. motolnich spermii což je pod normou (myslim 5mln?) nejsem si teď jista. Nicmene androlog nam to vysvetlil tak ze manzel ma "Komando" celkem vpoho kluku, kdyz to byva cela armada "krypliku" 😅 takže sance tam jsou akorat je jich mene
@empeka aha a šanci na otěhotnění máte na přirozené nebo z IUI..my to šli jen zkusit.chlap má špatnou morfologii
Holky vám dali utrogestan? Mě nic neříkali..ale mám ho doma kdyby se náhodou zadařilo a ho pak hned brát..
@myrei děkuji za radu, ten rada právě nemám tak jen černý s citronem a ležíme s malou u pohádek
@biedronca ahojky, takže.. samozřejmě hodinové čekání, manžel už chytal nerva.. no výsledek je takový, že folikuly dva, ale jen 11 cm. dostala jsem injekce do břicha a mám si je píchat a v pátek znovu... ty injekce, mám z toho nervy, že to nebudu umět namíchat... !! no hormonální profil dopadl tak, že se mu trošku zdá, že mi nedozrávají vajíčka ☹nechápu, že mi na to nepřišel muj gynekolog.
@lilienelli a v kolik jste tam byli a v kolik vas vzali? a co to spermio ? pichas si Menopur ze?
@biedronca já vůbec nevím co si pícham 🙂 tableta se smíchá s vodičkou.. prosímtě mám strach, že to nebudu umět namíchat, nebo že mi to spadne a rozbije se. spermio až v pátek při iui.
@biedronca přišli jsme bohužel tak jak jsme byli objednaní na 10:45, nestíhali jsme dříve... až před 12tou nás vzali.. to čekání je tam šílené, mě to nevadí, pač jsem OSVČ a pracuji z domu, horší manžel, který měl mít v 1 důležitou poradu.. ale ten lachčina je super,dost jsem na něj změnila názor.. ultrazvuk od něj mě nebolel vůbec (naštěstí).
@biedronca postrašil mě s cukrovkou.. že tím, že mi nedozrávají ty vajíčka, že to mám nějak nahraně- prý mírné nedozrávání, nějak jsem to nepochopila.... že můžu mít později cukrovku druhého typu.... a teď nevím.. dva folikuly, je to málo ? nevíš?
@lilienelli 2 folikuly jsou porad vic nez klasicky jeden 🙂
@empeka aha, díky.. říkal dva a zhruba 11 cm.prý do pátku by měli mít těch 18 cm.
@lilienelli nech si okopírovat veškeré vysledky tj. ted vysledky z hormonalního profilu.To je dobre ze mas dva, ja mam pres silene driaky hormonů sotva jeden. Objednala ses na ten patek na brzo rano, jak jsem ti doporučovala? protoze to tam fatk budete tvrdnout půl dne :D
@biedronca ne nemůžu, dávám dítě do školy... nemůžu tak brzo. ono ten lékař uměl stejně až v 10, ale pokud půjdeme na druhou iui příští týden, tak to mám hlídání a mohu v těch 8.takže to, že mám 2 bez hormonů je tedy asi fajn... tak teď záleží to spermio... juva, doufám, že to dobře smíchám s tím práškem a budu si to umět píchnout...
@lilienelli zvladneš, to je to nejmenší co můžeš pro budoucí mimi ted udělat. Jeeejee, co ja mam toho napíchaného do bricha. ted treba kazdy den Flaxiparine.
Pred prvním IUI Menopur....
@biedronca víš já se nebojím toho píchnutí jako takového..... já to nějak mícham tu vodičku s tou tabletkou. abych toto uměla.. ona mi to ukázala tak rychle rychle, pač spěchala...
@biedronca a prý se to má píchat v podobnou dobu, že?

@lilienelli napiš jak jsi dopadla 🙂