IUI 2019, koho čeká?
Pojďte sdilet zkušenosti z Vašich IUI nebo sdílet pocity ci postupy pred planovanym IUI v roce 2019.
Jak dlouho se snažíte,a kolikate IUI podstupujete?
@biedronca mám tam dvě skleničky.. v jedné ta tekutině, v druhé tablety, dvě jehly - hnědá a růžova a to bylo takové cak cak rychle rychle.. měla jsem pocit, že si nepamatuju vůbec nic. 0,5 ml si mám píchnout do břicha.
Holky chodí tady někdo do Gennetu v Praze? Nevíte, zda dělají během jednoho cyklu 2 IUI?
@lilienelli tak povedlo sr píchnout?
@biedronca JOOOO, ale nadávala jsem u toho jako prase !! teď jsem se bála, abych to nepíchla někde jinde, ale měla jsem zdrav. sestru na telefonu... tak prostě do břicha no.. tak snad dobrý... nešlo mi to ven ta tekutina z té lahvičky do té jehly. no nervy...
@lilienelli klidek, pohoda 😊
@biedronca a jak je Tobě? máš už menzes? co vlastně dál, jaký je další postup pro tebe? čekat na pojištovnu? jdete tam někdy na kliniku se domluvit co a jak?
@lilienelli 👍
@empeka a jak se TY cítíš?.))
@lilienelli no já ..
Spinim cekam na poradnou Ms, hned od 3dc zase Femara a jedem dalsi poslední IUI.
@biedronca tak se drž.. a určitě tedy nejsi, jo? jeeště pojedete iui? super...
@lilienelli jooo jeste hned iui,asi poslední...setrime na ivf, tak na jaře no...
@biedronca může vyjít... uvidíš... když nám to udělají v pátek, tak příští týden asi znovu, že? v pondělí si tak tipuji, úterý.. jestli nám to vůbec teda udělají.
@lilienelli jo iui se dělá ob den
@biedronca tak pondělí.. kvůli mě tam v sobotu asi nepůjdou.
@lilienelli no ja v celku ok, pobolivaji mne prsa lehce, a jak jsem mela obavy s houpacky nalad po utrogestanu, tak naopak pocituji spise jakoby priliv energie 🙂 akorat to zavadeni, obzvlast rano mi lechce komplikuje zivot 🙄 Dr. Rekla ze zadne specialni opatreni neni treba (tonem jako bych byla uplne blba) tak pokracuji i v cviceni 🤷🏻♀️
Generalne snazim se co nejvic zamestnat abych moc ne premyslela. Rozhodla jsem se ze skusim k tomu pristupovat bez tlaku - co ma byt to bude a ja to prijmam... trochu ezotero ale hodne mi to pomaha “na hlavu” 🤪
@empeka přesně - ta poslední část, taky se o to snažím.. dost mi pomůže, že jedeme příští týden na hory, tak to bude fajn... manželovi říkám, že musíme být nohama na zem, neupínat se na to atd.....
@empeka a řekli Ti ať si pak uděláš test? ten si třeba já dělat nechci . ....už jsem jich viděla negativních dost.
@ilienelli mam se testovat za 14 dnu od iui, a kdyz bude negativni tak mam vysadit utrogestan a volat do CARu. jen ze to bude prvni den menzes teoreticky a jsem premyslela jestli to nebude jeste brzo a treba test jeste neukaze pripadne tehotenstvi 🙄 a pak kdyz vysadim utrogestan jestli tim neco nepokazim 🙈
No a manzel mam dojem ze dela jakoby nic, hned po iui rekl ze by to bylo super kdyby to vyslo a... nic , vubec se o tom nebavi...nevim co si mam o tom myslet ale asi ho v tom necham, vykecam se Vam 😉
@empeka to je normální u chlapů... oni už budou vědět, tak zavoláš a řekneš jim své obavy, jesli to není brzo atd....... takže budu muset testovat, kurnik.... díky za info... doufám, že nám to vůbec proběhne ...
@lilienelli no ta vidina testu mne strasi po nocich, ale cestne jsem si slibila ze test nebudu kupovat driv nez den pred testovanim 😬 a jsem odhodlana slib dodrzet ✊
A myslim si ze iui ti udelaji, mne to provedli i pres to ze sperme k tomu nebyly vhodne
Mně taky říkali testovat 14 dní po. Mám doma poslední test, tak to vydržím. Říkám si, že další už kupovat nebudu a tenhle vyjde konečně pozitivně!
jj holky všem bych nám to moc přála, ale já po zkušenost kdy jsem si říkala todle je má poslední menzes apod, tak už si sama sobě neslibuju nic.
Holky,tak byl mi doporučen tento postup:
ČERVENÉ VÍNO - od 1DC ob den 2dcl, podpruje růst děložní sliznice.
GREP - 5 dnů před ovulací, podporuje ovulační hlen, aby se spermie snáz dostaly kam potřebuji a déle přežili.
ANANAS - 1-2DPO po dobu 5 dní jeden plátek, látka v něm obsažena pomáhá k uhnízdění.
Tak to by bylo,aby to nevyšlo, ted poslední IUI. 🙂
@biedronca tak to s tím vínem se mi líbí velice.. to ti doporučili v eurofertilu? 🙂
Ahoj holky 🙂, nás čeká zítra 3. IUI víc jak po 3/4 roce, tak jsem na to zvědavá... První dvě IUI jsme absolvovali v jiném Caru, tam se nám nelíbil jejich přístup, tak jsme šli na doporučení do jiného Caru a jelikož není všechno hned, tak jsme si počkali. V srpnu 2018 jsem nás objednala na první konzultaci, která byla, ale až v listopadu 2018, po té spermiogram, imunologie, hormonální profil, tam bylo vše OK a ještě čekáme na výsledky z genetiky ty budou až v únoru 2019, tak snad se zadaří 🙏🙂

@lilienelli tak to ja nikdy neresila.Pichala jsem si to kazdy den rano, jeste pred snidani, mela jsem to jako "ritual".