icon

IUI 2019, koho čeká?

biedronca
29. pro 2018

Pojďte sdilet zkušenosti z Vašich IUI nebo sdílet pocity ci postupy pred planovanym IUI v roce 2019.
Jak dlouho se snažíte,a kolikate IUI podstupujete?

deninka87
25. led 2019

@myrei Ahoj, probíhalo to dobře 🙂 jen manžel má malou pohyblivost tak uvidíme, počkali jsme si hodně dlouho to ti povím, jsem zvědavá na výsledek 🙏

myrei
25. led 2019

Tak holky, já byla dnes na ultrazvuku (10 DC) a vypadá to dobře, folikul 15 mm a v pondělí jdeme na IUI ✊

myrei
25. led 2019

@deninka87 Držím palce! Za 14 dní budeš testovat? A tu pohyblivost má hodně špatnou, nebo nějakou hraniční?

deninka87
25. led 2019

@myrei děkuji...ano za 14 dní budu testovat, dr. řekla, že jsou hůř pohyblivé, z těch výsledků to nějak nevyčtu, ale prý ta nejrychlejší se i tak může dostat do cíle, tak uvidíme...pokud by to nevyšlo tak se má manžel objednat na urologii, tam se tou pohyblivostí zabývají...

V pondělí ti budu držet palce, v neděli si pícháš Ovitrelle?

myrei
25. led 2019

@deninka87 Četla jsem, že na pohyblivost zabírá selen a zinek, tak to můžete vyzkoušet, kdyby to teď náhodou neklaplo.
Děkuji! Mám si ho píchnout už zítra večer..

lilienelli
25. led 2019

@biedronca ahooooj, takže dnes eurofertil rychlovka.. byli jsme objednaní v deset, přijeli jsme normálně a 10:15 mě lachčina bral, takže rychlovka na ně jako... já byla ok, připravená k ovulaci ... dvě hodiny jsem byla v nervech co spermiogram.. díky bohu, DOPADL SKVĚLE !! takže iui udělané ani na samotnou iui jsme moc nečekali... bylo to celé super, byla sranda s doktorem a v pondělí další.

biedronca
autor
25. led 2019

@lilienelli jeeee bezva!!! Tak se o vikendu hlavně doma posnazte ,nebo spíše zitra stačí at jsoz spermie na pondelu fit.
A dnes ti dali ovitrelle, ze?
Vidis, injekce jsi zvladla a jeste to super pomohlo.

lilienelli
26. led 2019

@biedronca píchli mi něco do břicha.. a v pondělí zase jdeme na iui a pak už doufám bude klid až do menzes, pač už jsem z toho chození tam unavená. ovšem z lachčiny jsem fakt nadšená ! tablety mi prej dají až v pondělí, ale nedělá mi to vůbec dobře ty hormony.. včera jsem měla brutálně nafouklé břicho. a nebolí mě podbřišek vůbec.

biedronca
autor
26. led 2019

@lilienelli tak dneska sexik, zitr odpocinek.Dnes urcite ovulace, tak to pojistete.
Pak v pondělí dostaneš Utrogestan na 10 dni.
A zacne nekonecne cekani....
Moc ti to preji!

lilienelli
26. led 2019

@biedronca no ten lékař říkal, že včera sex, ten proběhl a že v sobotu už nemusíme a v neděli už ne určitě a v pondělí znovu. nevíš, kdy tam zase musím ? jak to dostanu? nebo po skončení menzes? dnes mě manžel ráno rozčili - mám být vklidu, fakt na mě bere ohledy...bolelo mě břicho po iui ?

biedronca
autor
26. led 2019

@lilienelli zalezi na vas, kdy tam znova pujdete.
Jestli Ms dojde, a hned chcete v dalsim cyklu opet iui, tak určitě ....
V pondeli vam rekne doktor, kdy mate dorazit.Záleží to jen na vas.

lilienelli
26. led 2019

@biedronca aha. díky za info. .) jak je Tobě ?

empeka
26. led 2019

@ilienelli mi dr. rekla abych volala do CARu po testovani a pak se domluvi dalsi postup.
Holky, jsem 8den po iui a ted sedim a mam nejakou depku... krome bolavych bradavek a celkove “tuposti” (coz prisuzuji utrogestanu) vubec nic nevnimam. Vim ze je to divne a nejspis cvici semnou hormony ale ani v podbrisku mne nepicha, citim se uplne normalne... nevim co bych chtela ale chci to hrozne moc - jestli mi rozumite 🤨
Premyslim taky zda mam pristi tyden jit na kruhovy trenink, jestli tim neco nepokazim? Delala jsem maly vyskum (na internetach) a jsem s toho akorat zmatena - nekde pisou ze pomalu mam zustat lezet, jinde ze naopak vykaslat se na nejake opatreni a sypat to jako normalne 🙃
Omlouvam se za dlouhy post, asi jsem potrebovala to nejak ventilovat 🙄

lilienelli
26. led 2019

@empeka ahojky, já Ti fakt moc rozumím... chceš to asi tak jako to chce můj manžel, ten mi už počítá málem termín porodu, ale je fakt blbost takhle uvažovat, chce to obrnit se trpělivostí no i když je to těžké...hele, chovej se úplně normálně, nemůžeš pokazit nic tím, že půjdeš cvičit.. já jdu na brusle dnes, příští týden jedeme na hory a budu normálně lyžovat. jediné nad čím uvažuju je to, jeslti si může dát sklínku vína a myslím, že určitě ano. když jsem čekala dceru, tak jsem o těhu nevěděla a tenkrát jsem se strašně opila a nic se nestalo....jinak osm dní po iui mít příznaky? no to asi ne, to je brzo.. víš, kdy jsem začla mít příznaky já u dcery? až v 7tt... ano píchalo mě v břichu, to je fakt a to od termínu menzes, ale mě píchá v břichu třeba každý měsíc během ovulace a při nástupu ms. drž se !

lilienelli
26. led 2019

@empeka já to samozřejmě také chci, ale po těch čtyřech letech jsem fakt nohama na zemi a spíše počítám s tím, že ta první iui nevyjde a nebudu pak zklamaná- trošku budu, to je jasný, ale dyť máme ještě další pokus před sebou .-)

myrei
26. led 2019

@empeka Neboj, na příznaky je ještě brzo. Já měla příznaky snad až v 5. měsíci, kdy konečně začalo být vidět trochu břicho 😁 Na trénink bych šla, jen bych to vzala volněji a vyhnula se skákání apod.

biedronca
autor
26. led 2019

@lilienelli mam ms, uzivam Femaru.jestr 10 dnu predemnou.
Dnes jdem na ples,i s moji znamou,kteta je těhotná a vysli jim to, na prvni jeden vrz.

lilienelli
26. led 2019

@biedronca vyšlo jim to na jeden vrz? nechápu 😀 toto nikdy nepochopím .-)))

biedronca
autor
26. led 2019

@lilienelli ja taky ne.Rikali, v zari se vezmeme, vysadi prasky a pak těhotenství.V zari jsme jim byli na svatbe, a v říjnu otehotnela.

amona
26. led 2019

@biedronca já to měla u prvního dítěte stejně.. svatba a tehu na první pokus. Druhé dítě se nedaří už několik let... :(

empeka
26. led 2019

@lilienelli @ myrei dekuji, je to boj a hlavne v hlave🙄 vsak Vy vite 🙂 pristi tyden na trenink pujdu, pak na yogu - to mi dela dobre 😎 a mezi tim se musim zabavit abych moc ne premyslela... v sobotu mam v planu testovani- bude to akorat 14 dnu snadto utece🙏

empeka
26. led 2019

@biedronca pamatuju si kdyz svagrova byla vtom, rekla si “ja chci” a po 2!! Mesicech honila chlapa na spermio protoze “maji problemy s pocetim” ... samozrejme do 4 m-cu otehotnela bez problemu 🙄 a ja jsem zrovna byla ve fazi vzteku, a tak jsem ji ani nemohla videt proto ze mne tak hrozne srala- i kdyz vlastne bezduvodne

lilienelli
26. led 2019

@empeka já bych nejradši netestovala... nechci si kupovat testy, nic, ale jestlii mi lékař řekne ať si test udělám, tak jej poslechnu. tak dej vědět jak Ti to dopadlo... přála bych Ti ať tam máš dvě čárky....

lilienelli
26. led 2019

@amona já už musela mít i u dcery nějaký problémy, pač ona byla po roce snažení i když to ani snažení nebylo, byla jsem tehdy doma jen na víkendy, studovala jsem....

lilienelli
26. led 2019

@empeka mě to docela jde na to nemyslet.... nebudu lhát, že bych si na to nevzpomněla, vzpomenu si... ale mám hodně práce doma, s dcerou se furt něco podniká a jedeme na hory....

lilienelli
26. led 2019

holky a jaký je rozdíl mezi KET a IVf? díky

kkacca
26. led 2019

@lilienelli nejdřív mas ivf a ket je pak zavedení toho co zamrazili..

lilienelli
26. led 2019

@kkacca díky.

maybebabe
27. led 2019

Ahoj, jsem po prvním IUI, byla jsem 14. a 16.1. Držím všem palce, holky.

empeka
27. led 2019

@maybebabe vitej 🙂 kdy testujes?

Strana