icon

IUI 2019, koho čeká?

biedronca
29. pro 2018

Pojďte sdilet zkušenosti z Vašich IUI nebo sdílet pocity ci postupy pred planovanym IUI v roce 2019.
Jak dlouho se snažíte,a kolikate IUI podstupujete?

maybebabe
27. led 2019

Pokud se nedostaví MS, tak za cca 5 dní. Už jsem tolikrát testovala a byla zklamaná, tak se už nepokousim. 🙂

empeka
27. led 2019

@maybebabe tak to sme na tom stejne 🙂 ja skusim vydrzet do soboty 🙃

lilienelli
27. led 2019

@maybebabe a nějaké příznaky třeba máš, nebo cítíš se nějak jinak? .-)) jinak ahoj.

maybebabe
27. led 2019

Ahoj. 🙂 Jako před každou MS mě bolí prsa. Navíc mám v podbřišku už pár dní pocit jako před ní. Akorát i u curani, kýchnutí atd. Jenže mám silný pocit, že to dělá Utrogestan, který zavádím 1-0-1. Ale vím, že všechno může být taky vsugerované. Nebojím se neúspěchu, jen mě ničí ta nejistota a čekání. :(

lilienelli
27. led 2019

@maybebabe dej pak vědět.. držím palce ! sakryš potřebuju někoho komu vyšlo iui, ať se citím lépe.

aklin
27. led 2019

Ahojky, nechci si delat nadeje, ale asi nakonec ovulace bude. Uz dva dny mam predovul. krvaceni, hojny hlen a pravy vajecnik boli.

amona
27. led 2019

holky poraďte... jsem dnes 28 DC a 13 den po IUI. Beru utrogestan 1-0-1 ale dnes se mi na toaletaku objevuje nacervenaly hlen. Na uhnizdovani he to už hodně pozdě ale spíse me zmatlo to, jestli i přes užívání utrogestanu spíše nezacina MS? Nemáte zkušenost?

empeka
27. led 2019

@amona skusenost nemam, ale co jsem se procitavala forama a diskuzema tak ms pry i pres utrogestan se muze spustit. A co TT? Nezkousela jsi?

amona
27. led 2019

@empeka právě zkoušela a ani dusík... MS by normálně byla v úterý. Zítra jdu na krev ale je mi jasne jak to dopadne. Jen mě prostě zmatl ten krvavý hlen...ach jo...

biedronca
autor
27. led 2019

@aklin super!!

aklin
27. led 2019

Jak to resite v zamestnani? Rekli jste, ze budete dochazet do car na ukony?

myrei
27. led 2019

@maybebabe Ahoj, držím palce! To je super, že ti IUI dvakrát v jednom cyklu. Kdy byla ovulace? A jak dlouho se snažíte? My jdeme na první pokus zítra, už se nemůžu dočkat 😉

empeka
27. led 2019

@aklin ano, a na stesti mam ohleduplne nadrizene 🙂

empeka
27. led 2019

@amona mne rekli ze kdyz po 14 dnech test bude negativni tak mam vysadit utrogestan a do cca 3 dnu se ms rozjede

biedronca
autor
28. led 2019

@aklin Jo , moje vedoucí to ví. Jsem tam často, takže porád řesit za sebe zástup a propustky. Ale vzhledem k tomu ze se dva roky snazíme a mam zasebou dva potraty, tak u mě v práci všichni ví, že chci otěhotnět.

lilienelli
28. led 2019

@biedronca ahoj, mám dnes druhou iui. budeš určitě vědět - budou mi zase píchat něco do břicha před ní ?dík.

biedronca
autor
28. led 2019

@lilienelli Ne nebudou ted nic. Uz jen budeš dlabat Utrogestan, rano a večer. A po 10 dnech vysadíš .. asi

lilienelli
28. led 2019

@biedronca je fajn, že mám od TEbe info. díky moc .-) mám totiž břicho nafouké jako balon a myslím, že z těch hormonů...

maybebabe
28. led 2019

@myrei Ahoj. 🙂 IUI bylo 14 a 16.1, 14. mi pichli ovitrelle, tak ovulace myslím něco mezi úterý 15. a středou 16. Snažíme se skoro dva roky, tak uvidíme. 🙂 Budu držet palečky.

aklin
28. led 2019

Holky, zitra v 8:30 zahajime iui. Dneska utz nasel 19 mm folikul, delozni sliznice krasnych 9 mm. Mam radost ze jdeme

biedronca
autor
28. led 2019

@aklin Noo to mam radost, super !!

aklin
28. led 2019

Proc doktori porad zijou v domneni, ze kazda zena ma 13 -14 dc ovulaci. Gyndarka nebyla moc nadsena, ze ovu probehne 21 dc.

deninka87
28. led 2019

Ahoj holky jsem 5. den po IUI, neberu žádné podpůrné léky na udržení, ale ode dneška mám takový bílý výtok a píchání sem tam v podbřišku, měla jste nebo máte to některá taky tak???

biedronca
autor
28. led 2019

@aklin NO pozdě to je,ale no a co. Jestlli máš cykly delší,tak to prostě sedí. Ja na prvním IUI byla taky až 18-18DC ale to proto,že mě porad nerostly folikuly,ani pres hormony, ani přes inejkce do bricha.

myrei
28. led 2019

Tak holky, mám za sebou první pokus, bylo to v pohodě.. teď už jenom čekat a držet palce 😊

@maybebabe Aha, tak to asi toho 14. bylo pro jistotu a 16. hlavní akce 😉 Mně to naplánovali až po píchnutí Ovitrelle. To už budeš za chvíli testovat, viď? Snad to klapne 😊

myrei
28. led 2019

@aklin Super, to zní dobře 😊

biedronca
autor
28. led 2019

@maybebabe my mame taky 2x iui ob den v jednom cyklu. Snazíme se taky dva roky , ale mam zasebou dva potraty.
Ceka mě za tyden poslední IUI , šetríme na IVF a na jaře jdem do toho...

myrei
28. led 2019

@biedronca A na kolik to IVF vlastně vyjde?

biedronca
autor
28. led 2019

@myrei Přesně jesete nevíme, přímo jsme ten kolotoč Ivf neroztočili. ale jen odhad, nástin cca 30.000 Kč kdy budu na vše reagovat, a půjde vše jak ma. Asi. Ale je to hoodně orientační nástřel.

myrei
28. led 2019

@biedronca Díky. Je to dost peněz, ale není to zas tak šílená částka 🙂 Ale každopádně třeba se tomu ještě vyhnete ☺

Strana