IUI 2019, koho čeká?
Pojďte sdilet zkušenosti z Vašich IUI nebo sdílet pocity ci postupy pred planovanym IUI v roce 2019.
Jak dlouho se snažíte,a kolikate IUI podstupujete?
@maybebabe a nějaké příznaky třeba máš, nebo cítíš se nějak jinak? .-)) jinak ahoj.
Ahoj. 🙂 Jako před každou MS mě bolí prsa. Navíc mám v podbřišku už pár dní pocit jako před ní. Akorát i u curani, kýchnutí atd. Jenže mám silný pocit, že to dělá Utrogestan, který zavádím 1-0-1. Ale vím, že všechno může být taky vsugerované. Nebojím se neúspěchu, jen mě ničí ta nejistota a čekání. :(
@maybebabe dej pak vědět.. držím palce ! sakryš potřebuju někoho komu vyšlo iui, ať se citím lépe.
Ahojky, nechci si delat nadeje, ale asi nakonec ovulace bude. Uz dva dny mam predovul. krvaceni, hojny hlen a pravy vajecnik boli.
holky poraďte... jsem dnes 28 DC a 13 den po IUI. Beru utrogestan 1-0-1 ale dnes se mi na toaletaku objevuje nacervenaly hlen. Na uhnizdovani he to už hodně pozdě ale spíse me zmatlo to, jestli i přes užívání utrogestanu spíše nezacina MS? Nemáte zkušenost?
Jak to resite v zamestnani? Rekli jste, ze budete dochazet do car na ukony?
@biedronca ahoj, mám dnes druhou iui. budeš určitě vědět - budou mi zase píchat něco do břicha před ní ?dík.
@lilienelli Ne nebudou ted nic. Uz jen budeš dlabat Utrogestan, rano a večer. A po 10 dnech vysadíš .. asi
@biedronca je fajn, že mám od TEbe info. díky moc .-) mám totiž břicho nafouké jako balon a myslím, že z těch hormonů...
Holky, zitra v 8:30 zahajime iui. Dneska utz nasel 19 mm folikul, delozni sliznice krasnych 9 mm. Mam radost ze jdeme
Proc doktori porad zijou v domneni, ze kazda zena ma 13 -14 dc ovulaci. Gyndarka nebyla moc nadsena, ze ovu probehne 21 dc.
Ahoj holky jsem 5. den po IUI, neberu žádné podpůrné léky na udržení, ale ode dneška mám takový bílý výtok a píchání sem tam v podbřišku, měla jste nebo máte to některá taky tak???

Pokud se nedostaví MS, tak za cca 5 dní. Už jsem tolikrát testovala a byla zklamaná, tak se už nepokousim. 🙂