IUI 2019, koho čeká?
Pojďte sdilet zkušenosti z Vašich IUI nebo sdílet pocity ci postupy pred planovanym IUI v roce 2019.
Jak dlouho se snažíte,a kolikate IUI podstupujete?
@biedronca ahoj, tak jsem přesně jak jsi říkala.. utrogestan na 10 dní..
@lilienelli tak ted ananas papat
@biedronca to mi neříkali, aha, ale ten ani nemám...
@biedronca a ten utrogestan ty jak používáš? řekla mi sestra, že ústně či do vagíny a že to můžu střídat.
Holky, kdy po IUI je ještě dobré pojišťovat doma? V den IUI a pak den po?
@lilienelli
1dc červené víno ob den
5 dnů pred ovu grep
1-2 dny po ovu ananas po dobu 5 dní. Je to dobré na uhnízdení.
Tentokrat tohle vse vyzkouším 🙂
Utrogestan normalne jsem polykala, porad.
Ahoj holky jak jste na tom?já jsem dnes 9dpo a měřím bazální teplotu...držela se mi kolem 37+- ale dnes pokles na 36.5 tak jsem to měla i v minulém cyklu a za 3 dny došla mrcha... držím pěsti ať to u vás všech vyjde.
@biedronca a bylo ti z něj něco ? jinak přeji dobré ráno. jedeme nahory dnes, neumím si představit jak si to tam budu zavádět poševně, celá chata lidí... červené víno si dám večer... to mi vůbec neřekli a ještě jsem se ptala zda můžu víno a říkal, že by mi měl správně říct, že ne, ale že sklenka vína nikomu neublíží a říkal, že já pro to nic udělat nemůžu víc. tak ty máš toho jaroše ne, tak Ti to řekla asi on dík moc za rady ohledně utrogestanu..
holky, potřebuji nějakou dobrou zprávu, že některé z vás iui vyšla...☹
@lilienelli Nee, ten postup co jsem psala víno - grep a ananas, mi nerekli v EuroFertilu. To prostě všeobecně na snažilkách je doporučený postup. A po sexu lehnout na břicho,aspon 20 min.
Klidně utrogestan polykej. A kdyby ti nahodou nedelal dobře, tak zaváděj, pomůže to.
To je super,že po IUI jedete na hory, perfektní načasování !! Uteče ti to rychleji, nebudeš se tak sledovat.
Červené víno, ted už nepij po ovulaci.
@lilienelli Jinak ja všeobecně hormony snáším moc dobře. Jsem v pohodě, jakoby zadné nebrala. A to mam fatk driáky, injekce do bricha... už druhý měsíc hormony + injekce + Utrogestan. Je to hormonální napor pro tělo, a to nas čeká IVf. ale naštěstí, ja vše snaším velmi dobře 🙂
@klarinka10 ja jsem 11DPO sice teplotu si nemerim ale prsa mne pomalu prestavaji bolet, a mam divne pocity v podbrisku 🙂) jako pred ms, ale taha me to az pod pupik 😅
Testovaní az v sobotu a ja se snazim moc nepozorovat i kdyz to moc nejde.... me s toho j*bne 😵
... a na funkcni trfenink se asi dnes vykaslu ☹
@biedronca mě to nedělá dobře ... vidíš kvůli hormonů nechci ivf a stejně je beru... zkusím polykat, snad v práci neusnu. po snídani si vezmu první. ono sice na jednu stranu máš pravdu, perfektní načasování, nebudu na to myslet, jedeme asi dnes a do soboty, na druhou stranu máme sexovat a tam fakt nebude kde, máme malou chatu a deset lidí...na stranu druhou jsem už dnes 19 délky cyklu to už je asi pozdě... mám menzes tak 30 dní cyklus.
@empeka dej pak vědět. kéž by Ti to vyšlo ! já tam včera na klinice zažila pár , kteří už toho podstoupili hodně, dala jsem se s něma do řeči... oba už pomalu k 50 tce a miminko furt ne a ne přijít... byli také na inseminaci.
@lilienelli My ten minuly cyklus to nepojistili vubec. Bylo prostě jen IUI. Vubec to neres, pokud to má vyjít,vyjde to. A nebo to pojistete DNES jeste před odjezdem 🙂
@biedronca ok... jako ne vždy to jde... my ještě v pátek večer, pak už nic... včera tež, ale podle mě je to stejně na nic, když se do toho nutíš prostě.... bude muset stačit asi včerejsek, máme doma dceru, nejde to před odjezdem... kašlu tedy 😀
@empeka držím pěsti jsi o dva dny predemnou tak mi pak napiš...já budu testovat v neděli. to ještě klidně může znovu přijít ty prsa..já mám jen nafoukly podbřišek.. kolikáté to bylo vaše IUI
Holky tak jsem byla v Gennetu a ptala se na 2 IUI v jednom cyklu..koukala na mě, jak kdyby to slyšela poprvé a řekla, že to nedělají a přijde jí to zvláštní to dělat..prý je ovu 12 hod. a spermoníci mají být starý alespoň 3 dny, což by se při 2 IUI nestihlo..takže pokud to vyjde, snad alespoň jedno IUI tento týden zvládneme..držte mi palce..včera na ultz vůbec nic..žádný folikul a přitom mě břicho bolí, jak kdybych už měla ovulaci..achjo..je těžké se nepozorovat, když už to trvá tak dlouho..všem moc držím palce ať to dobře dopadne 🙂
@lilienelli červené víno bych už po ovu raději vynechala..pokud vím, tak se doporučuju i na vyvolání ms, potratu nebo porodu..to asi spíš na začátku cyklu..a dobré zprávy, že to někomu vyšlo musí být! Jen teď je leden a tato skupinka je IUI 2019, tak to chce čas 🙂 Musíme věřit a doufat, že to vyjde 🙂 prostě musí!
@biedronca tak pokud to nevyjde, budeme mít asi IVF podobně naplánované..také se chystáme případně na jaře..řekli jsme si 2-3 pokusy IUI tento rok a kdyby to náhodou nevyšlo, tak už nechceme ztrácet čas a jdeme do IVF..včera jsme to řekli v CARu a už poslali žádost na pojišťovnu, abychom se potom nezdržovali..prý to vyřizují 30 dní a pak to platí 3 měsíce, takže času tak akorát..
@lilisis Tak to my jeste ten kolotoč u IVF rozjety nemame, my jsme si to rekli jen doma,že chceme na jaře IVF. Ale doktor zatím, jeste nic neví, nepodniknul.
Někdy přístí týden bude asi IUI (přítel ma ranní směnu a nechtějí ho pustit z práce) a pak asi na jaře to IVF. Duben ? květen, červen?
@lilisis no, začínám být k tomu iui nějaká skeptická... no uvidíme
@klarinka10 mela jsem IUI premieru 🙂
@biedronca no my jsme říkali, že chceme určitě alespoň ještě dva pokusy..nebo tři..a dr. říkala, že to nám akorát vyjde, že už to žádost můžeme podat..vychází to tedy orientačně na duben,květen 🙂
@lilienelli no právě, že jsem od toho IUI očekávala hodně a vůbec jsem nepřipouštěla, že by to první nevyšlo..a hle nevyšlo..teď podruhé jsme měli jen časovaný styk, protože IUI nedělají o víkendu..tento týden snad druhý pokus IUI..nemáme vůbec žádný problém, takže logicky by to mělo stačit, ale i tak těžko říct, co se vevnitř děje a úspěšnost oproti styku není o tolik větší :/ dlouho jsem se bránila celkově CARu, ale jak jsme do toho šli a první IUI nevyšlo, nějak mě to nastartovalo myslet i na jiné varianty..no snad nebudou potřeba a vyjde to 🙂
@lilisis
@empeka
@lilienelli prece to musi jedne z mas aspon, uz vyjít !!
@empeka mě už se zvyšuje asi i krapet agresivita a někdy smutek..nejchytřejší jsou ty, které to měly na první dobrou a vůbec netuší co to je "toužit po dítěti" :( ne že bych jim to nepřála, ale ty kecy si mohou odpustit..jako i kdyby měli pravdu, tak to prostě nejde na to nemyslet! A dokonce mi bylo řečeno, že to tak asi mělo být (měla jsem zamklé těhotenství)..to už jsem myslela, že budu řvát jak na lesy..kdo nezažije nepochopí..a to platí všeobecně na vše..