IUI 2019, koho čeká?
Pojďte sdilet zkušenosti z Vašich IUI nebo sdílet pocity ci postupy pred planovanym IUI v roce 2019.
Jak dlouho se snažíte,a kolikate IUI podstupujete?
@maybebabe ty jsi po iui a pozitivní test ?;)
@lilisis já nechápu proč se ten utrogestan vlastně dává....je na podporu těhotenství,ale dyt hned po iui....je mi nepříjemné poševne,tak zatím ústně.
@aklin ahaaa tak to chyba ve vypoctu nejaka, promin 🙊 mne se zda ze jestli ovulace byla pozdej tak i pripadna ms by mela byt pozdeji
@lilienelli utrogestan to je vlastne progesteron a pomaga v udrzeni tehotenstvi, normalne pri poceti telo si ho produkuje a lekari asi "pro jistotu" si to pojistuji utrosem 🙂
Mne na zacatku taky nebylo uplne po mysli si ho zavadet, ale vlastne jsem si rekla ze s tamponem problem nemam tak to taky dam - akor kdyz jsem cetla ze pri polykani je mnoho nezadanych reakci, coz ja si nemuzu dovolit 🙂 no a prozatim krome vetsi "naladovosti" nic nepozoruji
holky, vlastne mi vyskocila pripominka at si kupim test... zitra to bude 14 DPO...az se mi chlupy zvedly, mam normalne strach...celou dobu jsem zila v presvedceni ze to bude "az" v sobotu. Jsem divna nejdriv se nemuzu dockat a ted bych se nejradsi nekam schovala 😨
Tak já včera na ultrazvuku folík 16 mm, večer ovitrille a zítra bude IUI..už se těším a doufám, že to teď klapne! Pojistíme to utrošem, tak snad..
@empeka držím palce s testem..já dnes bohužel krásně spadla z lyží,ale nemyslím si, že by se něco stalo,doufám teda ...
@biedronca ahoj,kdy jdeš na iui.?
@lilienelli Jeste nevim.
Zítra jedu jen na UZ, ale jsem teprve 9 DC. Mělo by být původně IUI v přístím týdnu,ale jsem tady jen pondeli,utery, streda. Pak odjízdím do Plzen. To bybyl zazrak,kdyby se IUI stihlo v ty tři dny....
@biedronca tak dej pak vědět.drzim palce
Tak test negativni ☹
@empeka ty jsi po iui že !promiň,už nám mám v tom guláš kdo je po čem.kruci to není možný,zkus za 3 dny znovu.
@biedronca 14DPO, delala jsem si clearblue test a obyc taky
@lilienelli ano ano jsem po iui
No odstavila jsem utros a cekam na ms, dnes zavolam do CARu a uvidime co dal... to by musel byt zazrak kdyby 2testy se spletly.
Mne Dr. rekla ze s takovym "materialem" od manzela jsou marne sance abychom to dali bez IVF a moje druha polovicka taky se k tomu tak stavi - chce at skusime hned IVF
@empeka A kolik IUI mate zasebou?
Ja bych osobně hned do IVF nešla, kdyz je možnost IUI 6x z rok zdarma. Není to tak naročné, a proč to nezkusit,? Nam třeba první IUI hned vyšlo....... ale nedopadlo.
Jo jo, do týdne po vysazení Utrogestanu, MS dorazí. Nevadí, jedeme dál.
Ja hned tento cyklus taky snad IUI, teda jestli se to stihne ... jsem přístý týden tady jen pondělí,utery a středa. Tak jestli mi vyjde IUI v tyto tři dny, to bude zázrak :D
@maybebabe tobě tady jediné vyšlo po iui a po prvním.to je skvělé !
@empeka to mě mrzí u nás to taky nevyšlo.. jak moc máte špatný spermiogram?
@lilienelli Je to perfektní, děkuji za podporu, doufám, že se udrží a budeme se moct radovat. Moc držím palce, holky všem.. 🙂
Ahojda, mám za sebou první iui, chtěla jsem se zeptat, kolikrát jste ještě pojistili stykem po zákroku?? Díky a všem nám držím palce
@maybebabe melas nějaké příznaky před testem ?;)
Nemám ani teď 🙂 V prsou mi pne stejně jako před MS, jinak zatím nic.
@maybebabe super,že vyšla hned první iui . Paráda.....dej pak vědět co říkali na gynde,ale určitě bude vše ok.

@empeka dnes jsem teprve druhy den po iui. Ovulace prisla o tyden pozdeji.. Cykllus mam 28 - 30 dni.