icon

IUI 2019, koho čeká?

biedronca
29. pro 2018

Pojďte sdilet zkušenosti z Vašich IUI nebo sdílet pocity ci postupy pred planovanym IUI v roce 2019.
Jak dlouho se snažíte,a kolikate IUI podstupujete?

myrei
1. únor 2019

@karbouda My 2x.. v den IUI a den po, tak uvidíme

biedronca
autor
1. únor 2019

Holkyyyy!
Tak Femara zabrala, mam dva vetsi folikuly 14mm,a v pondělí a ve středu nase poslední IUI.
Jooi,jsem rada ze se to stihne.

myrei
1. únor 2019

@biedronca To jsou skvělý zprávy! Kdy si pícháš Ovitrelle?

biedronca
autor
1. únor 2019

@myrei v pondělí bude prvni iui a ovitrelle mi po nem hned pichnou

karbouda
1. únor 2019

@biedronca stejně je zvláštní, jak se liší ta centra.. u nás je jen jedno iui - den po ovitrelle

biedronca
autor
1. únor 2019

@karbouda je to zvlastni, to je pravda.
U nas je vzdy 2x iui ob den, v jednom cyklu. Asi to zvyšuje "pravdepodobnost" ze se zadari,ale na druhou stranu jsou hned vycerpane ty pokusy 6x za rok zdarma......
U me v pondelí IUI + Ovitrele, utery bude asi ovulka a ve stredu zase IUI.

karbouda
1. únor 2019

@biedronca budu držet palce ..já stejně asi bych případně těch šest pokusů nevyčerpala, už na to nemám nějak psychiku, uvidím no, co bude 🙂 není to prča takové tvoření dětí 🙂

aklin
1. únor 2019

Holky, ten gynprodyl to je dryjak. Jsem po nem priserne rozladena, vsechno mi vadi. Kazda malickost me hned nastve.

myrei
1. únor 2019

@karbouda
@biedronca Přesně, zrovna jsem o tom přemýšlela, jak se ty postupy liší. U mě taky jedno IUI .. 36 hodin po Ovitrelle

biedronca
autor
1. únor 2019

@aklin
@aklin jeeeeejda, nezavidim..
Ja vsechny a jakékoliv hormony snáším uplne v pohode s přehledem, naštěstí .
Jakobych nic ani neuzivala, a to mam fakt driaky, protože na nic extra nereaguji.
Každopádně ted zabrala Femara, příští pondělí a středa bude naše poslední IUI .

lilienelli
2. únor 2019

@biedronca ahoj, já už taky vcelku ok po tom utrogestanu...asi si tělo zvyklo.sakrys poslední iui,to přece musí vyjít !

biedronca
autor
2. únor 2019

@lilienelli To je dobre, ze se to ustalilo a uz je to jakš takš v pohode, po tom Utrogestanu. Co hory?
Ja nejak tomu poslednimu IUI verim, mam naději a doufam, ze by to mohlo klapnout.

lilienelli
2. únor 2019

@biedronca no teď jsme dojeli domu,tak mám horu prádla a spadla jsem na lyžích....ale myslím,že by se nic nestalo a nespadla jsem ve velké rychlosti a už vůbec ne na břicho,ale myslím,že nejsem....:(. Když máš takové pocity,tak třeba to fakt vyjde

biedronca
autor
2. únor 2019

@lilienelli mozna jen naivně si doufam a verim, ze už konecne by mohlo! O to větší bude zklamáni ..

lilienelli
2. únor 2019

@biedronca zajímalo by mě jak se dělá to, aby na to člověk nemyslel.. i když jsme byli na horách, pryč, tak steně jsem si na to vzpomněla..

biedronca
autor
2. únor 2019

@lilienelli joooo holka...
Me to taky stve.jsem nervózní protože na to myslim, porad, neustale..po tom IUI je to 14 dnu ve stresu pro mě.

lilienelli
2. únor 2019

@biedronca je to fakt těžké ☹

myrei
2. únor 2019

Holky, trochu pro rozptýlení.. už jste přemýšlely o jménu? 🙂

lilienelli
2. únor 2019

@myrei 😀:-d já vůbec.. todle si zakazuju, nehledám na netu termíny porodu, nevymýšlím jména, nic......... nějak tomu přestávám věřit totiž, po těch letech....

biedronca
autor
2. únor 2019

@lilienelli
@myrei
@aklin
Holky, vedeli jste, ze ikdyz mas dominantní folikuly, tak v nich nemusí být vůbec vajíčko?
Tzn ze ovulace probehne, teda praskne folikul ale je prazdny! Je to pry bezne, u většiny žen.Pry normální stav, ze nikdo nevi jestli ve foliku vajíčko vůbec je. Ze neni co oplodnovat
Ja teda to nevedela....

lilienelli
2. únor 2019

@biedronca taky to vůbec nevím....akorát teď co jsem byla v pondělí na druhé iui, tak mi lachčina řekl, že to vypadá dobře, že je tam žluté tělísko, ale hned mě zase zmrazil, že pravděpodobnost jen 5%. napsala jsem kámošce porodní asistentce, co je to to žluté tělísko a napsala mi, že to tam má každá žena po ovulaci, tak zase mé naděje klesly...

myrei
2. únor 2019

@biedronca Fakt jo? Tak to mě ani nenapadlo. Pro mě folikul = vajíčko 😁 Tak musíme pevně věřit, že tam ty vajíčka jsou a klapne to..

kkacca
2. únor 2019

@biedronca věděly 🙂 proto už chci ivf,kde vis rovnou jak na tom vajíčka jsou, není výhra jich mít třeba 10, když v nich nic není...

biedronca
autor
2. únor 2019

@kkacca no, to je pravda!

lilisis
2. únor 2019

@myrei
@karbouda
@biedronca
Take mě to překvapilo..chtela jsem take zkusit 2x IUI v jednom cyklu a mudr. na mě koukala a nechápala..prý je ovulace 12 hodin a šperky má být alespoň 3 dny stará,takže by to obden neslo..u nás to dělají 36 hodin po Ovitrille 1x a pak doma pojistit..

lilisis
2. únor 2019

@biedronca take o tom vim a je to prave dost na prd..můžeš mít nádhernou ovulaci,super sperma,ale folikul je pouze “komurka/obal” a vevnitř nemusí být nic :/ zda tam něco je nebo ne se pozná až při IVF..do te doby je to vždy s otaznikem..je to na palici fakt..ale čím víc toho vim,tím mi to otěhotnění přijde složitější a mam menší odpor k IVF,protože tam alespoň vidí zda tam něco je a ze se vajíčka oplodní..

aklin
2. únor 2019

@biedronca to by vysvetlovalo, proc pri tolika pokusech kdy byla ovulace, jsem neotehotnela. A ani ted si tim nejsem jista, protoze mam opet na prave strane typicke priznaky cysty - tlak a bolest na jednom miste. Takze z tehotenstvi se vylihne cysta. Opet z praveho vajecniku ovulace a taky i cysta.

biedronca
autor
2. únor 2019

@lilisis jo, presne.Uz at je jaro, a jdem na prvni ivf.Tam se hned ukáže, na cem zenska vlastně je.
Vajicka a jejich kvalita...

biedronca
autor
2. únor 2019

@aklin nepredbihej, jsi kratce po iui.Treba to klapne!

biedronca
autor
2. únor 2019

@myrei .. A neni to tak .Folikul je jen obal, a klidně prázdný je všemu ...

Strana