IUI 2019, koho čeká?
Pojďte sdilet zkušenosti z Vašich IUI nebo sdílet pocity ci postupy pred planovanym IUI v roce 2019.
Jak dlouho se snažíte,a kolikate IUI podstupujete?
No nevím holky, v pátek mohu dělat čisté teoreticky test..příznaky žádné.bricho cítím jako vždy před menzesem...
@biedronca ahojky, mám dotaz.myslis,že mi dovolí na klinice dát si měsíc pauzu od iui a nebo to nutně musí následovat ? Že bysme šli až po další menstruaci v půlce března. Dnes se mnou ty hormony zase taaaaaaaak zamavali......
@lilienelli to záleží jen na tobě, vsak kdyby prisla Ms tak do caru nemusis a prostě se zase objednas, az kdy budete chtit dalsi iui.
Ja to chci vse hned po sobě, uz i to ivf at je zamnou,rada bych po 2 letech fakt miminko.
@lilienelli Ahoj ještě jednou. Příznaky taky nemám žádné a břicho jako před MS mě bolí furt. 🙂 Jen ty dvě čárky na testech ukazují na těhotenství.
@maybebabe ahojky, já vím, no, psala jsi, že nemáš příznaky....to je skvělé fakt, ty jsi mi dala naději... no uvidíme.... cítím se prostě netěhotně, tak začínám být pesimistická!
@biedronca díky.. no zavolám tam pak.... zajímalo by mě, jestli to třeba není lepší po sobě, že to tělo je nastartované těmi hormony, víš... ale manžel toho má teď hodně v práci... uvidíme.
@lilienelli klidně su měsíc odpocinte, a nic neres 😉
@biedronca ještě uvidím dle manžela...on to rozhodne.napis pak jsi dopadla ,kdy jdeš na iui.
5 den po iui, jsem desne nafouknuta a mama mi rika "nejsi nahodou tehotna?" asi tezko kdyz jsem kratce po zakroku. Holky dnes jsem dvakrat na zachode po utreni mela nitky krve, muze to souviset se zavadenim gynprodylu?
@aklin ahoj, to nafouknutí bude z těch hormonů,mám totéž.nitky krve, to nevím .
@aklin nitky krve mohou klidne znamena uhnízdení holky 🙂
@lilienelli
@lilienelli na iui jdu v pondelí a ve stredu. Můj doktor Jaroš, tam je jen do 12,00 a přítel ma ranní,taktze IUI bde delat Lachčina.
Pred obema IUI delal ti vzdy UZ ?
@biedronca tak to já neměla špinění, nic
@biedronca jo dělal.
@lilienelli Tak to jse mrada, ze je Lachčina snad stejně důsledny jako Jaroš. Kolikrat na webech čtu, jak před IUI ani po ní neudělají ultrazvuk jak to teda aktualne s foliky vypada. Holky prijdou, hupsnou na kozu, vstriknout to tam a jdou dolů. A vubec se nevi jak deloha vypada...
nastesti Jaros vzdy pred prvnim iui udela UZ a o tom druhém taky 🙂
@biedronca jo dělá a nemůžu si vůbec na něj stěžovat..... každopádně od zítra začínám sportovat ..to jsem si teď řekla...nebo se zblázním už z toho.
@lilienelli mě by taky zajímalo jak po IUI se zbavit toho 14ti denního stresu a nervozity. Jako ja fatk kolikrat nespim, nebo se mi o tom zda. Tady porad chodím,sleduju - coz tomu nepridava.
Ja kazdé pichnutí povazuju za nějaky "priznak" nebo naopak. Kurde potrebuji se tohodle nejak zbavit, protoze to je uplne zbytecny stres.
@biedronca já vím a říkala jsem si, že se tomu vyhnu a víš co? teď jsem si pobrečela a manželovi jsem řekla, že zřejmě nejsem... vstanu z gauče, píchne mě silně v podbřišku, což je u mě klasický příznak před menzesem.. tak jsem si teď o tom popovídali , s tím, že prostě asi by to chtělo, abych se pokusila dát energii někam jinam- začnu sportovat a prostě do konce tohoto roku a konec prostě, kašlem na to. do toho umělého nejdu.... holka a já ještě pracuju z domu, víš, takže toto mi moc nepřidá... ani ty hory mně nepomohly, tři lidi se mě ptali, zda nejsem těhotná, přitom to nemůžou ani tušit, že někam chodíme - jak naschvál, nikdy se mě na to neptali....
@lilienelli ty jsi sotva týden po IUI a uz říkaš, že "nejsi" těhotna. To vajíčko se jeste ani nemuselo uhnízdit. Klid, třeba to vyjde. Clovek musí myslet pozitivně, verit a mít nadějit. Negativismem si to jen přitahne. Ale chapu,raději čekat to špatné, než být pak zklamana.
Ja jsem neponaučitelna, vzdy se zklamu a stejně pak naivně verim, doufam, těsím se.
Tento rok to výjde, určitě jo ! mate pred sebou jeste cely rok a jeste plno pokusu IUI. to by bylo,aby nebylo!
@biedronca já vím, vše si to uvědomuji.. jsem teprve 9 dní PO. ALE... NO MYSLÍM si to prostě... přehnaně pozitvní jsem už byla.. ale máš pravdu, budu to řešit až jak budu fakt vědět, že nejsem... je to všechno moc těžké a ty mimina jsou všude a to těhoteství celkově... zapneš pc, zapneš telku, prostě všude.
@lilienelli Až 14 dpo nebude na testu nic,pak uz ten vysledek bude asi definitivni....
Ted je stale brzo i na predzvest MS. Pichnutí, můze znamenat cokoliv.
@biedronca jasný, ale myslím si, že vím no.... uvidíme..... snad Tobě to teď vyjde, fakt Ti to přeju.
@lilienelli ja to chapu, ta vnitrní intuice, presvedceni. To ja prece taky mela ted minuly cyklus, rikala jsem si a verila tomu pocitu, ze to nevyslo.
Ted zase opet verim, naivne doufam ze tentocyklus to by treba mohlo klapnout. Udelala jsem pro to maximum.
@biedronca určitě pak dej vědět.....
@biedronca na to je moc brzo. U prvniho jsem mela cca 6 - 8 den krvaceni ( myslela jsem ze je to MS. U nepravidelneho cyklu nic neobvykleho). Az o tyden pozdeji doktor z CAR zjistil z krve, ze mam slabe pozitivni vysledek, o dva pozdeji na tesru dalnice. Me hcg rostlo pomalu. Ale po krvaceni jsem mela opravdu velke bolesti prsou a bricha, taky jsem mela neodolatelnou chut na pivo a to uz bylo fakt divne.
@aklin je to brzo, ale už jsem byla těhotná dvakrát a když cítím podbřišek jako před menzesem ,tak je to vždycky víš kde.....:(
@biedronca dej pak vědět co lachcina ;) jo a mám dotaz, s utrogestanem nebudu špinit, nic,že ? On zabrání menstruaci ,že ? Myslím po těch 10 dní co ho beru.
@lilienelli ahoj,muzes a nemusíš,ja někdy začnu špinit během užívání,teď naposled až po vynechání..

@biedronca i kdyz si rikam, ze si nesmim delat nadeje jinak budu zase zklamana, ale v nitru si preji, aby to vyslo.