icon

IUI 2019, koho čeká?

biedronca
29. pro 2018

Pojďte sdilet zkušenosti z Vašich IUI nebo sdílet pocity ci postupy pred planovanym IUI v roce 2019.
Jak dlouho se snažíte,a kolikate IUI podstupujete?

lilisis
4. únor 2019

@biedronca no já pořád doufám, že IUI dopadne, ale přesně jak píšeš..u IVF se ví na čem jsme s vajíčkama..

maybebabe
4. únor 2019

@biedronca Ahoj, taky mi dělal IUI Lachcina, je drsný, ale je to borec. 🙂 Držím moc moc palce.

lilienelli
4. únor 2019

@maybebabe mně též ;) jo je to borec ;)) akorát začínám bohužel cítit břicho jako před menzes ;( a Tobě se povedlo hned první ;)))

biedronca
autor
4. únor 2019

@lilienelli stihnul to Jaros.
Az vysadis Utrogestan,tak dojde ms do tydne.

lilienelli
4. únor 2019

@biedronca ten utrogestan by to měl brzdit si myslím,no...

lilienelli
4. únor 2019

@biedronca tak ať to vyjde !!!! teď budeš dva týdny čekat...

biedronca
autor
4. únor 2019

@lilienelli no 14 dni ve stresu...😐

biedronca
autor
4. únor 2019

@maybebabe me ho dnes delal Jaroš , jsem s nim spokojena .

maybebabe
4. únor 2019

Dnes jsem Volala na výsledky krve a v pátek bylo hcg 528. Doufám, že roste... :(

maybebabe
4. únor 2019

Dokonce jsem si dnes dělala ještě test, zda hodnota neklesla natolik, že by čárka zmizela. Prostě jsem psychous úplně...

lilienelli
4. únor 2019

@biedronca no já vím.. já si říkala, že nebudu, že no stres, ale nejde to.. snažila jsem se být vklidu a jo povedlo se to, ale prostě stejně to bylo asi k ničemu.. no ale myslela jsem na to, že.. ☹

aklin
5. únor 2019

Asi mi MS brzo prijde, jsem 7 dni po iui zacinam spinit, bricho a hlava me boli. I kdyz beru gynprodyl, ovulace az 20 dc. Vnitrne jsem to tusila, svymu telu neverim.

karbouda
5. únor 2019

@maybebabe a kolikátý den po ovulaci jsi? Držím palce, teď to bude určitě dobrý už, jsi naše naděje 🙂 iui jsi měla v cyklu jednou a jak dlouho po ovitrelle? ? A pojištovali jste stykem? Sorry za výslech
😂 😂 😂 😂

lilienelli
5. únor 2019

@aklin i já si myslím, že to dostanu.bohuzel ;(

aklin
5. únor 2019

@lilienelli ted je to lehce naruzovele, ale to mivam vzdycky. Rikala jsem si, ze to urcite nevyjde, ale i tak jsem tomu davala nadeji. Po dlouhe dobe jsem brecela, vtipne je ze jsem svymi slzami osolila obed. Manzel vedel, ze to nevyjde. Holky tady napisou, ze je nadeje, ale jde o ten vnitrni pocit.

lilienelli
5. únor 2019

@aklin já to měla tak, že já jsem si myslela, že to nevyjde a manžel tomu věřil... taky jsem si pobrečela už ale v neděli...

maybebabe
5. únor 2019

@karbouda Ahoj, Ovitrelle jsem dostala 14.1., ovace předpokládám byla 15.,tudíž jsem 21 dní po ovulaci. IUI jsem měla v cyklu dvakrát. 🙂 Pondělí po prvním IUI jsme se večer milovali, už jsme se tešili. 🙂 🙂 Výslech nevadí, byla bych moc ráda, kdyby se vám to všem povedlo.

jsmnk
Autor odpověď smazal
lilienelli
5. únor 2019

@jsmnk první iui hned vyšlo ?

jsmnk
5. únor 2019

@lilienelli pardon, špatně jsem to napsala, čekám zda bylo IUI úspěšné. Testovat mám až příští týden 🙂 Kolikátý den jste po ovitrelle testovaly? 11.den?

lilienelli
5. únor 2019

@jsmnk aha,pardon.ja jsem dnes 11 den po iui a testovat nebudu, nejsem zvědavá na další negativní test.musela bych mít zpoždění,abych testovala.

biedronca
autor
5. únor 2019

@jsmnk Jo jo dříve jak 11-12 den po Ovitrelle je zbytečné testovat. Ja při minulem IUI měladucha jeste 12 dnů po něm.

biedronca
autor
5. únor 2019

@jsmnk Jeeee jinak koukam,taky jsem užívala FEMARU a vcera bylo IUI + Ovitrelle a zítra jdu znova. U nás se to dělá vzdy ob den v jednom cyklu.
Dnes je asi ovulace ... Vcera byli folikuly dva, vlevo i v pravo a oba 20 mm.

biedronca
autor
5. únor 2019

@lilienelli
@aklin Holky, není možné přece aby to ani jedné z nas nevyšlo. Veřte, musí to klapnout !! ....

jsmnk
Autor odpověď smazal
biedronca
autor
5. únor 2019

@jsmnk A kdy bylo IUI u tebe, kterého?
No ono víš co, že máš folikuly, jeste nezmanená že v nich bude vajíčko. Folikul je "jen" obal a kdyz je ovulace - praskne folikul - může být uplně prazdny.....

aklin
5. únor 2019

@jsmnk u me je situace jina. Cyklus mam 28 - 30 dni, folikuly nechteli rust. Predposledni utz v 16 dc folik 12 mm, po vikendu, kdy jsem vypila flasku cerveneho vina, v pondeli 20 dc jsem mela folik 19 mm. Odpoledne pichnut ovitrelle, v utery rano iui. Prakticky se mela MS posunout o tyden pozdeji, ale u me to bohuzel takhle nefunguje. I kdyz mam pozdeji ovu, ms prijde v terminu. Vajicko nema ani sanci se uhnizdit.

biedronca
autor
5. únor 2019

@aklin Jak můžeš vedet, že MS příjde fatk v termínu? Ono by se to fatk ale mělo posunout ne?

jsmnk
Autor odpověď smazal
jsmnk
5. únor 2019

@aklin aha.. no tak uvidíme, co z toho bude, ale držím palce i tak 🙂

Strana